Cinsel ilişkide sadece penetrasyon değildir zevk alınan şey.. Bundan ibaret sayılan her birliktelik, yarım yamalak kalır.. Duvar gibi karşılık vermeyen, hareketsiz, tepkisiz bir partner, seks oyuncaklarından farklı değildir..
Aralarındaki en önemli fark, sıcak teninin yanı sıra, aldığı zevki hissettirmesidir.. Bunu hisseden partner de daha fazla haz duyar, daha istekli hale gelir.. Aksi halde, kendi adıma konuşacak olursam, zevk almayan bir partner, bana ne yaparsa yapsın zevk veremez..
Evet, zevk alabilir tabiki, bunun örneğini partnerini orgazm etmeden erken boşalma yaşayan kişilerde görebiliriz, ancak seksin en güzel yanı, alınan hazzı kat be kat arttıran partnerinin zevk aldığını izlemekle mümkün, onun zevk alması ve bunu yansıtması daha çok etkiler ve daha fazla haz alınmasına neden olur
1|0
0|0
ruletci03 | Cinsel Yaşam konusunda 154 görüş paylaştı.
Guru
4 gü
erkekler malesef kendi bereciksizlerini başkalarına mal ederler ben hanımımı orgazm edemiyorum demezde ben alıyorum o almıyor der kendisi horoz gibi 10 dk da işini görür çekilir kenara halbuki sadece erken boşalsan bile bi kadını orgazm seviyesine ulastırmak için 30 35 dk sadece kadına harcamak lazım seks i içine katmıyorum daha
1|0
0|0
C00LRahiP | Cinsel Yaşam konusunda 688 görüş paylaştı.
Xper 7
4 gü
Mümkündür... Bazen karşıdan gördüğün bir hareket karşısında anlık bir soğuma yaşayabilir ama öz saygıdan ötürü karşı tarafın sonlanmasına tahammül edebilirsin. Yani en azından böyle yaptığım anlar oldu. Çift olarak andan zevk alınmasını tercih ederim.
partner olacak kişi eğer bencil ökzünü biri ise , partnerini değil kendini düşünüyorsa ona değil kendine odaklanıyorsa evet olabilir. zaten günümüz kadınlarının bencil öküzlerle yaşadığı bu.
Sahip06 | Cinsel Yaşam konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Cinsellikte her iki kişinin de zevk almasıyla zevk yaşanabilir. bence tek taraflı zevk yoktur. Olmamalıdır da. Bu yüzden zevkler ve istekler uyumsuz ise cinsellik yaşanmamalıdır diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
324Cinsel ilişkide sadece penetrasyon değildir zevk alınan şey.. Bundan ibaret sayılan her birliktelik, yarım yamalak kalır..
Duvar gibi karşılık vermeyen, hareketsiz, tepkisiz bir partner, seks oyuncaklarından farklı değildir..
Aralarındaki en önemli fark, sıcak teninin yanı sıra, aldığı zevki hissettirmesidir..
Bunu hisseden partner de daha fazla haz duyar, daha istekli hale gelir..
Aksi halde, kendi adıma konuşacak olursam, zevk almayan bir partner, bana ne yaparsa yapsın zevk veremez..
ben hanımımı orgazm edemiyorum demezde ben alıyorum o almıyor der
kendisi horoz gibi 10 dk da işini görür çekilir kenara
halbuki sadece erken boşalsan bile bi kadını orgazm seviyesine ulastırmak için
30 35 dk sadece kadına harcamak lazım seks i içine katmıyorum daha
@miraefsun
teşekkür ederim
bence tek taraflı zevk yoktur. Olmamalıdır da. Bu yüzden zevkler ve istekler uyumsuz ise cinsellik yaşanmamalıdır diyorum.
Önce can sonra canan.