Ben evlendiğimde bu tarz bir oda istiyorum. Ahşap ve kırmızı ağırlıklı. Merak ediyorum sizin eşiniz istese kabul eder miydiniz😂 tabi bunlar yoğun kırmızı ama bu tarz işte anlayın.
Titiz olsaydın o suyun içinde pis vücut yağlarının kalacağını küvetten çıkınca o yağlı suyun şıpşıp yere taşanileceğini düşünür banyoyu yattığın yere koymaya tiksinirdin
sen benim gibi hem mimar hem mühendis olmadığın için böyle konuşursun ancak orası odanın özel yeri. küvet alınıp da odaya konmuş değil. onun için özel yer ayarlanır. evlerdeki yatak odalarına yapılan ebeveyn banyosunun aynısı. tek fark kapalı değil açık olması. orada duş da var. ayrıca ıslak hacim güvenliği var. yani o fantazi için yapılır. o küvetin sağ yanında duş bölümü ver. duş alınır. küvete sadece vücudun cilt bakımı için girilir. pis vücutla girilmez. bilginiz olmadan saldırmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
116https://i.imgyukle.com/2021/01/13/a7oBjA.jpg
Odada küvet hiç sevmem
ben titiz olduğum için gözümün önünde temiz olması güven verir
ayrıca küvette de değiik fantaziler yaşanır
Titiz olsaydın o suyun içinde pis vücut yağlarının kalacağını küvetten çıkınca o yağlı suyun şıpşıp yere taşanileceğini düşünür banyoyu yattığın yere koymaya tiksinirdin
sen benim gibi hem mimar hem mühendis olmadığın için böyle konuşursun ancak
orası odanın özel yeri. küvet alınıp da odaya konmuş değil. onun için özel yer ayarlanır. evlerdeki yatak odalarına yapılan ebeveyn banyosunun aynısı. tek fark kapalı değil açık olması. orada duş da var. ayrıca ıslak hacim güvenliği var. yani o fantazi için yapılır. o küvetin sağ yanında duş bölümü ver. duş alınır. küvete sadece vücudun cilt bakımı için girilir. pis vücutla girilmez.
bilginiz olmadan saldırmayın
Çıkar zaten
Depresif değil egzotik bence
Çok severim
Ben de sanki bdsm havası var gibi...
Anlasınlar banane
Fantezini dünyaya açtın 😂
Odada gram sümeyyelik yok
Hiç izlemedim desem inanır mısın
inandırıcılığı çok daha düşük şeyler söyleyebilirsin, onlarla gel :D
1 kere bile izlemedim onu da harry potterı da 😂
ben 6 yıldır hiçbir şey izlemiyorum :D