Hatrı kalacak iz bırakan oldu! Nasıl anlatayım aşırı derece de narkotik etkisindeydim baya uzun süre oldu ama sadece etki de olan benim partnerim ayık ve benim kullandığımdan habersiz kullanmış olduğum madde hem libidoyu aliyor gökyüzünün en tepesine çıkarıyor hem de organ ebatının ayarları ile acaip oynuyor bildiğin vakumluyor sanki. Neyse kendimi kaybetmişim zaten nefes nefese boşalmak nedir bilmiyorum konsantrasyonum da bir değişik tabi gidip gelirken hayal dünyasındayım 60-70 dakika sonun da çılgın bir patlama ile orgasm olabildim ama kendime gelip boynum da sırt bölgemde ki tırnak izlerini yolunmuş saçlarımı ısırılmış dudağımı hiç anlatmak istemiyorum 😂
InsatiableMan | Cinsel Yaşam konusunda 263 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Ben en fazla kalçaya tokat atarım ama o da geçiyor, kalıcı iz bırakma işini genelde kadınlar yapıyor. Sekste ritmi yükseltip sertleşince sırtıma kalçalarıma tırnaklarını batırıyor. 😊
0|0
0|0
jonywick | Cinsel Yaşam konusunda 253 görüş paylaştı.
Guru
7 gü
Ben pek hoşlanmam iz kalmasını istemem. Istenirse güzel izler bırakabilirim
0|0
0|0
ykp35 | Cinsel Yaşam konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
7 gü
Vücudunda değil aklında kalacak izler bırakmayı isterim
Kesinlikle evet ve bunu genellikle aynaya bakmadan da görebileceği bir yere bırakmayı cok seviyorum. Gün icinde isteyerek veya istem dışı görünce o ani hatırlasın ve yüzüne bir gülümseme düşsün diye
0|0
0|0
halil08 | Cinsel Yaşam konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Emmeyi çok seviyorum 😊😊😊 2 3 gün kip kırmızı oluyor
0|0
0|0
Serdarcihan | Cinsel Yaşam konusunda 399 görüş paylaştı.
Yoda
7 gü
Ben isterim ama canı çok yanıyor sadece ufak motluklar yapıyorum oda öperek
0|0
0|0
AaronBenElijah | Cinsel Yaşam konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
7 gü
Hayır bırakmam sadece iliklerine kadar mutlu ederim eritirim onu öyle hatırlasın beni yeterli
1|0
0|0
Pestisit2 | Cinsel Yaşam konusunda 552 görüş paylaştı.
Yoda
7 gü
Bırakırım oda bıraksın isterim helede şimdi olsa of
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş