1)20 -30 yaş arası Erkekler ne sıklıkla cinsellik düşünür?
Düsunurlerde özellikle bu aradakiler ne siklikla (yani bu seylerden bahsetmiyorum amaci ciddi degil abazalık ve sapıklik haricinde bu karakterde değil boyle olmayan erkekleri kastetiyorum eli ayağı düzgün insanlar)
Bu arada Yargilamak diye soylemiyorum bizde dusunuyoruz sonucta yaratilis
2) Çevrem diyo sen erkekleri tanımiyosun hormonlar falan var vucut surekli sey uretir dogrumu
👉Ürettigi icin **Bu derecede**çok mu cinsellik düşünürler
ya da ben yanlis anladim su manada dedi👉 surekli dusunmek bahabinda degilde de guzel kizlar gordumu ya da iste etken olustumu kalkar ya da sevdigiyle dusunur
Dogrumu?
Düsunurlerde özellikle bu aradakiler ne siklikla (yani bu seylerden bahsetmiyorum amaci ciddi degil abazalık ve sapıklik haricinde bu karakterde değil boyle olmayan erkekleri kastetiyorum eli ayağı düzgün insanlar)
Bu arada Yargilamak diye soylemiyorum bizde dusunuyoruz sonucta yaratilis
2) Çevrem diyo sen erkekleri tanımiyosun hormonlar falan var vucut surekli sey uretir dogrumu
👉Ürettigi icin **Bu derecede**çok mu cinsellik düşünürler
ya da ben yanlis anladim su manada dedi👉 surekli dusunmek bahabinda degilde de guzel kizlar gordumu ya da iste etken olustumu kalkar ya da sevdigiyle dusunur
Dogrumu?
Güncellemeler:
Erkekler Ne Diyor (2)
Yani bu sperm uretme seyi illa cok duşünmeyi tetiklemiyo yane
Nasıl yani açık yazar mısın
Yani vucut uretiyo libidolar falan
O yuzden de surekli dusunursunuz diye dusunuyodum tabi 7 24 te degil
Yani bazen böyle dolmuş ve rahatlamak istiyosun ama o bi süre yapmayınca oluyo. 2 günde olmaz. He tabi o iki günde bazı şeylerden çok etkilenip etkilenip boşalamadıysan o başka :) çok mu uzun oldu :)
Anladim ozaman
Bu durumda "onlar napar biliyomusun"sorusu etken oldumu ya da uzun sure yapmayinca manasında soyledi surekli dusunmek manasinda degil
Yani demek istedigim vucudun surekli sperm uretmesi
Illa cok cinsellik dusunecek diye algılanmamali mı
Yani kisiden kisiye degisir yine
o da değişir. sperm üretmesi de biyolojik farklılıktır. ama cinsel arzu kişisel huy özelliğidir.