2.5 yıllık bir ilişkimiz var benim babam hariç ailem biliyor. Babam biraz ters olduğu için okulum bitince söyleyeceğiz. Onun ise bütün ailesiyle ben tanıştım. Eğer olursa devam ederse ciddi düşünüyoruz. Bu süreç boyunda başbaşa kaldığımızda öpüşüp koklaşmak dışında çok şey yapmadık ama karşılıklı birbirimizi arzuluyoruz hep. Erkek arkadaşım bir kez olmak isteyip sonra ben hazır değilim diye anlayışla karşılamıştı. Şimdi ise ben istiyorum. İleride seni bırakır gider laflarını lütfen söylemeyin. Namus bacak arasında değildir. Daha önce biriyle birlikte olduğum için beni istemeyen birine rastlarsam ilerde zaten bu düşüncede olan biri benim kafa yapıma uymaz. Size sorum şu sizce anın getirdiği gibi mi davranayım yoksa ona artık istediğimi söyleyeyim mi hazırlık vs açısından bir otele kış tatiline gitmek gibisinden?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
425Teşekkür ederim evet ten uyumu vs.
Biç kimse orosspuu değildir namusa beyindedir senin nasıl bir insan olduğun namusunu belirler ne bir kadın ne bir erkek kimse bu sıfatı haketmez namusu bacak arasında arayacak kadar beyiniz ve namussu bedende bir bölgeye ya da cinsellikle bağdaştıracak kadar da cahilsin
Sende, medeni bir şekilde fikrini belirtemeyecek kadar seviyesizsin.
Daha önce beraber çok kez otelde kaldık. Kamp yaptık ama ben istemediğim için sadece seviştik. Yani bir cinsel birleşme olmadı o yüzden hazırlık yapmayabilir tekrar aynı olacak gini düşünüp
Sen ne yapman gerekeni biliyorsun. Sadece bir hamle ;)
Evet seviştik
Yani sevişme var sevişme var çırılçıplak oldunuz mu ikinizde
Evet
Müsit sen özl knşlm mı
Rahat
Hayır
Oral seks yaptınız mı yaptın mı ona oral bir odada yatınca sevişmeye başlayınca yapmışsındır diye düşünüyorum