Sadece sevgilinizle karantinada kalsanız cinsel ilişki yaşamadan durabilir misiniz?
66
29
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Beyefendi61 | Cinsel Yaşam konusunda 52 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Erkekler genetik olarak tabii ki kadınlardan farklı. Karantinada sevgilinizle kaldığınızda ister istemez beyin yorgunlu çekeceksiniz kafanız ister istemez Coronadan sağ salim kurtulabilecek miyim. Sevdiklerim beni merak ediyor sizde sevdiklerinizi örneğin anne, baba, kardeş, diyerek düşüncelere dalacaksınız. Yeni bir ilişki değilse ister istemez ilk başlarda olduğu gibi yoğun bir şekilde arzu duymazsınız. Yeni satır Ikili ilişkide karantinada kaldığınız sürede doğru iletişim kurarak partnernerenizle fırsata çevirebilirsiniz. Tabii ki de karantinada unutulmayacak dolu dolu güzel anlar yaşayabilirsiniz karşılıklı istek arzu doğrultusunda. Böylelikle ikiniz dinç dinlenmiş olduğunuzdan daha pozitif birbirinizi keşfedebilirsiniz. Cinsel ilişki her anlamda güzel doğru açıdan bakıp birbirinizin gelişmesine destek olursanız.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
Kawasaki_Ninja | Cinsel Yaşam konusunda 583 görüş paylaştı.
Master
12 gü
Her erkek bir olmadığı gibi her kadında bir değil ;) ilk sevgilimle kararinaya girsem ben istemem o ister. O yüzden ilk sevgilimle değilde ayrıldığım sevgilimle karantinaya girmek isterdim :)
İrademe sonsuz güveniyorum. Yapmayalım der, yapmayız..Onaylıyorsak ikimiz de, set çekmeye, işkence etmeye de gerek yok diye düşünüyorum.. Tadını çıkarıp, karantinayı kıskandırabiliriz..
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
11 gü
Ben şahsen durmam. Zaten aşırı seven ve ilgi gösteren bir yapım da var. Ama ben istediğim halde sevgilim istemezse, sonrasında o istese bile ben istemem.
Nietzschenededi | Cinsel Yaşam konusunda 967 görüş paylaştı.
Bilge
14 gü
Ben durmam bu durumu en iyi şekilde değerlendirmek isterim
0|0
0|0
_ALCHERA_ | Cinsel Yaşam konusunda 125 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Tahrik etmek için tüm yolları denerim ve eminim o da ister.
0|0
0|0
Gizli Üye
14 gü
Bunu şöyle anlatabilirim, erkek kuru odundur kadın yaş. Eğer kuru odunu tutuşturursan yaş odunda inceden inceden yanmaya başlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.
0|0
0|0
Kyuubis | Cinsel Yaşam konusunda 946 görüş paylaştı.
Guru
14 gü
Yani aramızda tutku arzu ve karşılıklı istek varsa duramam
0|0
0|0
everkeğii | Cinsel Yaşam konusunda 295 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Ben durabilecegime eminim bu konuda iddialıyım nedense diğer erkekler gibi abaza değilim yani libidom yerinde çok şükür ama kontrol edebiliyorum çok sıkışırsam mast yaparım.
0|0
0|0
Alfa80 | Cinsel Yaşam konusunda 808 görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Şimdi bir madem sevgiliyiz neden aynı evde kaldık 2 neden seks yapmayalım bi sebep yokken 3 karşılıklı olan bişey partner istemezse tabiki olmaz. Ayrıca durulurmu evet durulur
kitapokuyalım | Cinsel Yaşam konusunda 76 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Çok abartiyirsunuz bu cinselliği Allah belasını versin cinselliğin sevmek sevilmek önemli olan bunlar
2|0
0|0
Renklibakiş | Cinsel Yaşam konusunda 66 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Yasamadan bilemezsin bu sezinleyerek kesin bir soz soyleyebilecegim bir durum degil ki. Arti birde her erkegi ayni kefeye kogmamak gerek. Kimisi seks yapar kimisi sanat eseri
0|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
Malum ülke şartları kadınlı erkekli hepsi sekse aç a q dururum diyen yalan söyler
0|0
0|0
güçlüyüm83 | Cinsel Yaşam konusunda 232 görüş paylaştı.
Xper 5
14 gü
Aynı evde yaşayınca ilk başta ilişki olmasa bile sevişme yaşayacaksınız doğal olarak. Bir yerden sonra da sevişme sırasında sen de o da kendini tutamayacak :) Benden söylemesi
0|0
0|0
sisilenitis | Cinsel Yaşam konusunda 95 görüş paylaştı.
Xper 5
14 gü
Neden durma ihtiyaci duyuyorsunki! Ihtiyacin varsa atlarsin ustune 😅 erkeklere nasil aci cektirilir diye bir bolim acilmasini talep ediyorum. Sizin ruh halinizi orda toplayalim ;)
0|0
0|0
Gizli Üye
14 gü
cinsel ilişki yaşamadan ama karşılıklı birbirimizi boşaltarak durulur
0|0
0|0
yanlizkurt8434 | Cinsel Yaşam konusunda 830 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Benimle bunu denemek isteyen varsa yapmayacağımin garantisini veririm😜👣
serdar_521983 | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
dişi azgın Seksi hatınlan kalıyorsa adamın organı sureklı elınde sertleşir
0|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
Valla kadınlar belli bi noktada mantığı ile hareket edebildiği için durur yoksa her kadın aynı değil duramayan çok. Ama cinsellik doğamız gereği önemli, evli olsam daha iyi istediğimi yaparım sksdjk
0|1
0|0
yunusssa | Cinsel Yaşam konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 4
12 gü
Ben hiç yapmadığım için yapmaya korkarım yapmam heralde 😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş