OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Her erkekte aynı olmadığı gibi kadınlarda da farklılık gösterebilir. Aslında bu konu temelde uyarı yoğunluğuna bağlıdır. Uyarıcı etken ne kadar yoğun olursa karşı koymak o kadar zorlaşır.
0|1
0|0
Gizli Üye
11 gü
Gecikir ancak erkeklerdeki gibi 15 20 dakikayı bulmaz, maksimum 5 dakika gecikir. 1 saatte 6 kere orgazm olduğumu hatırlıyorum
Bir saat yapmak vajinanı tahriş etmiyor mu gerçi sulanıyordur ama, ben biraz geç geliyorum mast olunca hepten geç oluyor. Genellikle bu yüzden cildim tariş oluyor.
O titreşimli şeyden sonra elin zevk vermez sanırım. Hepsinin belki yeri ayrıdır ama yinede titreşim bir adım önde olsa gerek. Gizliden olduğun için acaba takipleştiğim biri mi diye merak ettim. Arkadaşlık etmek ister misin?
Soran
11 gü
Kaç kez orgazm olunca kesiyor sizi yani rahatliyosun
Görüş sahibi
11 gü
Bazen 1 kez bile yetiyor bazen birkaç kez olmak istiyorum
Soran
11 gü
Anladım yaş kaç bu arada
Hepyek42 | Cinsel Yaşam konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Bilge
11 gü
Bayanlarda Orgamz sonrası devam edebilirler erkek gibi deliller ard arda orgamz yaşıyorlar tabi burada partnern onemi çok
0|0
0|0
Gizli Üye
11 gü
Ben mast yaparken aynen dediğin gibi oluyor ancak ilişkide bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41Anladım peki evlimisiniz
Hayır
Normal ilişki mi mastırbasyon mu bahsettin?
Mast
Bir saat yapmak vajinanı tahriş etmiyor mu gerçi sulanıyordur ama, ben biraz geç geliyorum mast olunca hepten geç oluyor. Genellikle bu yüzden cildim tariş oluyor.
1 saat ve 6 çok iyi😎
Genelde titreşimli masaj aleti kullanıyorum, ama elimi kullansam da tahriş olmuyor dediğin gibi sulandığı için
1 saatte 6 orgazm. Bence libidon yüksek olmalı. Daha önce hiç konuştuk mu sizinle.
Evet, yüksek olduğunu düşünüyorum. Fakat daha önce konuştuğumuzu sanmıyorum
O titreşimli şeyden sonra elin zevk vermez sanırım. Hepsinin belki yeri ayrıdır ama yinede titreşim bir adım önde olsa gerek. Gizliden olduğun için acaba takipleştiğim biri mi diye merak ettim. Arkadaşlık etmek ister misin?
Kaç kez orgazm olunca kesiyor sizi yani rahatliyosun
Bazen 1 kez bile yetiyor bazen birkaç kez olmak istiyorum
Anladım yaş kaç bu arada
Üst üste 4 5 kere orgazm yaşayan biriyle konuşmuştuk burada. Sende az olması ilginç genelde ard arda yapabiliyorlar diye biliyorum
İlki kaç dk sürüyor ortalama?
20 falan
İyi bi süre her ilişkinde orgam yaşarsın bence.
Hic seks yapmadım
Ben yaptın sanmıştım mast. yapıyosun anladım. Özelden bişey sorabilir miyim?
Evet
Mesaj atarsan sorayım sağol
Çok geç degilmi 20 dakika
İlki oyle
Yaa sonraki dahami erken 🤔
Ya özür dilerim bi bak lütfen