Rakine | Cinsel Yaşam konusunda 605 görüş paylaştı.
Bilge
1 gü
Bu konuda erkeklerle kadınlar farklı düşünürler. Çok sayısa kadın en azından duygusal bir yakınlık olmasını ön koşul sayar. Ama erkekler, cinsel partner olmak için duygusal bir bağ olması gerekmediğini düşünür. Belki de doğamız böyle. Kırmızı çızgilerim aşılmamak kaydıyla, fuckbody ilişkiyi kabul edebilirim.
0|0
0|0
Kanekii | Cinsel Yaşam konusunda 729 görüş paylaştı.
Bilge
1 gü
Olmak ister miyim evet ama bunun icin sexting yaptigim kisiyide birakmam Sonucta ikiside duygudan cok cinsellik icin oldugundan bu durumu sorun etmeden ikisi birden devam ederler bence 😁
0|0
0|0
venividi_ | Cinsel Yaşam konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Sexting de bir yere kadar canım, bir süre sonra kuru sohbet kesmez , o yüzden fuckbuddyi seve seve kabul ederim. İş ilanı gibi fuckbuddy aranıyor ilanı olsa hemen başvurumu yapardım.🤭
0|0
0|0
mehcab | Cinsel Yaşam konusunda 6b görüş paylaştı.
Master
19 sa
Zevkler ve renkler tartışılmaz denmiş.. Demek beyefendi sextingden fazla hoşlanmıyormuş.. Başka da diyecek söz bulamıyorum..
0|0
0|0
Pasodable | Cinsel Yaşam konusunda 156 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Hayır. Cinsellikten tiksiniyorum. Bana bununla ilgili en ufak istekte bulunursa ilişiğimi bitiririm o kişiyle.
0|0
0|0
irice45 | Cinsel Yaşam konusunda 397 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
seksting candır... sanalda öyle... fuckbdy olmadı ya da bizim yaptıgımızın adı fckbdy değildi... karsılıklı tatmin diyelim yinede karsılıklı memnuniyet varsa neden olmasın... sexting yapacak kişi bulamazsan beekklerim :)
0|0
0|0
Profilozof | Cinsel Yaşam konusunda 218 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Vay terbiyesiz o zaman ben senin sexting sevgilin olayım ben seni bırakmam.
0|0
0|0
X-spartan-X | Cinsel Yaşam konusunda 782 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Görmeden etmem Doyumsuzum dersen daha çabuk kabul ederim
0|0
0|0
doktorwho0 | Cinsel Yaşam konusunda 89 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Cinselliği neden kendiniz yapmıyorsunuz bir baskaisyla yapınca ne oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
473Sonucta ikiside duygudan cok cinsellik icin oldugundan bu durumu sorun etmeden ikisi birden devam ederler bence 😁
Doyumsuzum dersen daha çabuk kabul ederim
Hiç denemedim ama beğendiğim biri olursa düşünebilirim :)
Yemin ederim doğru