Evli olup cinsel hayatından memnun olmayanların evliliğini cinsellik ne derece etkiliyor?

- Cinsel hayat evliliğin olmazsa olmazıdır. Malesef ülkemizde cinsel uyumsuzluğun olduğu evlilik sayısı çok fazla. Bir tarafın istekleri yeteri kadar karşılanmıyorsa sorun büyüyor. Bu sorunu karşılıklı konuşarak düzeltmeye çalışan çift sayısı çok az. Konuşanlar içinden çözüm sağlayan daha az. Cinsellik bir tabu olduğu ve karşı tarafın olumsuz bir fikre kapılacağı düşüncesi rahat davranmaya engel oluyor. Ben çok sıkıntı yaşadığımı söyleyebilirim. Ki konuşma konusunda rahatımdır. Ama tabuları yıkmak kolay olmuyor. Denemelerden dönüş aldığım zamanlar da oldu. Bazen keyifli zaman geçirdik. Bazen de terslendim. Ama bu durum sadakatinizi test etmeye kadar gidiyor. Yorumları okuyunca, inanın çoğu arkadaşın neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Yazacak aslında çok şey var. Buraya sığmaz..0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Ben yabancı biriyle evliydim
Karakteri ona olan sevgimi bitirdi
Ülkesine gönderdim.
Cinsel açıdan ise hiç çekici ve etkileyici değildi.
Ve ilk başlarda senin kocan gibi yorgunum felan diyordum.
Ama kavgalar kavgalar.
Onunla 40 dk cinsellij çok yorucuydu.
Ama 1 pozisyonda herşey tersine döndü
İlişki sürem 20 dkya düştü doyumsuz olan eski eşimin cinsellik sınırına ulaştım
Bende yorgunum bahanesi kalmadı kendiside doyuma ulaştığı için hergün isteğide kalmadı.
Onun sayesinde ilişki gücüme güç kattım ona burdan teşekkürlerimi sunarken yeni hayatında mutluluklar.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
224- Cinsellik doğru yaşanır ve ten uyumu varsa başka bir şeye ihtiyaç yok0|00|0
- Cinsellikte mutlu olmayinca yuzde 20 olumsuzluk yaratir0|00|0
- Bunlardan dolu hep görüyoruz KS de de var çokca.. Cinsellik evliliğin %90'nıdır..0|00|0
- Gizli Üye6 güMast yapıyorum mecbur. Severek evlendim ama o sevgi kalmadı mesela0|100|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Gizli Üye5 güBence evliligin devami icin cinsel hayat bir numarali etken. Memnuniyetlik yoksa arayis baslar maalesef0|00|0
- Gizli Üye5 güEvet bu durumu çok yaşadım hala da yaşıyorum kendi kendinede yetmiyordun bir noktadan sonra o yuzden farklı seyler aramaya başlıyorsun...0|00|0
- Gizli Üye6 güevliyim ve ilişki sayımız çok az. memnun değilim. sonuçta cinsel hayat için evleniyoruz işin temelinde. yoksa arkadaşımla da eve çıkarım.0|00|0
- Evlilikte cinsellik belli süreden sonra monotonlasiyor o yüzden çiftlerin fantazi dünyasi zengin olmalı farklı mekan kıyafet veya seks oyuncağı gibi şeyler kullanmalı0|00|0
- Gizli Üye4 güCinsellik evliliği etkilemiyor son 2 senedir cinsel hayatımız yok ama hala evliyiz0|00|0
- evli olupta cinselliği kötü hatta berbat olup lakin burada dile getiremeyecek çok kişiler var0|00|0
- tanıdıgım çok var memnun olmayan. cinselliğin evliliğin temel taşı0|00|0
- Gizli Üye6 güEtrafımda öyle hisettiğim kadınlar var. İnan bana yanıyolar yanıyor. Aaah aaah0|00|0
- Görüş sahibi6 gü
Kiminin eşi işe ağırlık veriyo yatak işini prk önemsemiyor. Kadınların birini badoda gördüm hatta. Zaten yakından da belli oluyor doyurulmadığı. Kimi genç evlenmiş. Eşiyle yanyana bakıyosun eşi kendini bozmuş. Bizle turizmde çalışan normaldr sert görülen bi kadın var. Biara dedi bana geçenlerde kata çıktım odanın birindr kadın bi bağrıyor bi bağrıyor. Az kalsın diyecektim ki eee normali o değil mi. Enişte seni bağırtamıyor mu diye. Yanıyor kadın anlıyosun az çok
- Görüş sahibi6 gü
Bu adamları anlamıyorum cidden kadınlar ilik gbi. Adamlarda cidden iş yok. Hadi sağlık sorunu olur neyse. Yahu gündüz işini yap gece gel kadını doyur. Bundan güzel zevk var mı. Arada sürpriz yap al başka yere götür gerekirse elini kolunu bağla ağlata ağlata kökle. Erkeğin görevlerinden en önemlisi de eşini doyurmaktır yatakta. Nasıl bağırta bağırta köklemiyolar bu kadınlara cidden şaşıyorum
- Görüş sahibi6 gü
Aletin tadına bakmış kızda mast ilede doyamaz. O adamdada iş yoksa bidaha zor olur. Kadında ister istemez er geç gözü dışarda kalır. Çünkü kızlığı bozdurup evlenip vs adam doyuramıyorsa kız illaki aklından geçer şu ne hoş çocuk acaba yatakta nasıldır. Veya bu adamdan bi halt olmaz biri olsada ağlata ağlata bana hiç fırsat vermeden köklese bana diye. Etrafımdaki kadınlardan biliyorum. Az emin olsam cidden özellikle işyerindeki aklımı alıyor. Cidden kadın nasıl doyurulur göstermek isterim
- Gizli Üye6 güBen varım
Karım cinselliğe düşkün değil aksine ben çok istiyorum0|00|0 - Bir yerden sonra bitiyor. Bana göre değil mis0|00|0
- Burda kişilere göre değişir ama0|00|0
- Gizli Üye6 güevli olmadığım için bişey diyemiyorum.
ama bu sıralar memnun değilim. :)
sen memnunmusun?0|00|0 - Dinlerim sorunu nu konuşabiliriz0|00|0
- Bütün evliliği etkiliyo kanka0|00|0
- Gizli Üye6 güBoşanma kaçınılmaz olur0|00|0
- Gizli Üye6 gümemnunum sen0|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş