Kişiden kişiye değişir. Seks makinesi gibi sabah akşam ihtiyaç haline getirenler bana kalırsa çok aciz görünüyor, insanın hayatta bir uğraşı, vasfı olması gerektiği kanaatindeyim. Ergenliğimde mastürbasyon yaparken izlediğim videolar aşırıya kaçıyorsa, ''yahu ben şu an bunu izliyorum ama bir başkası dil, keman, x kitabından yeni bir bilgi, farklı bir ideoloji öğreniyor'' diye düşünürdüm ve bunu en aza indirgemeye çalışırdım. Yıllar geçtikçe zaten kendime uygun partnerim oldu, donanımlı iyi bir kişiydi beraberken çok eğlenirdik, mutluydum. Mutluluğumun sebebi düzenli bir seks hayatımın olması mıydı onunla birlikte zaman geçirmek mi bilmiyorum ama yollarımızı ayırdıktan sonra flört edip çekici bulduğum kişilerle yaptığım seksten daha az zevk aldım, görünüş olarak daha iyi olmalarına rağmen. Dolayısıyla doğru kişiyle yapmasın bilirsen, ruhunu da doyurursan seks kesinlikle mutlu eder. Diğeri anlık zevk olmaktan öteye gitmez
Pasodable | Cinsel Yaşam konusunda 167 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Cinselliğin evolüsyon temelinde prensibi üremektir bunun harici sekse anlam yüklemek ve seksi yüceltmek bana tiksinç ve saçma geliyor. Seks hayatı olanlar mutlu falan diyemeyiz bence. Seks bir ihtiyaç değildir çünkü. Bana göre mutlu olan insanlar her türlü isteklerini gerçekleştirebilen genelde maddi anlamda bir kısım da duygusal, kimseye bağımlı olmadan özgürce yaşayabilen bireylerdir.
Tamamıyla kişisel bir düşünce bu. Beni huzursuz ediyor. Bir kere dahi olmuş olsa bile artık cinsellikle ilgili bir şey duymak veya düzenli düzensiz hiç bir cinsel ilişkimin olamasını istemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2131Sence ileride bende yapabilir miyim?
Çoğumuz gibi
Herkes mutlu gibi abi
Prof konuştu dkdk
est efendim hsjdhsd
Senın var mı pekı
Yaşıyorsun hayatı 😀
Derdiniz oluyor yani sizinde
Tabi. Ne yapayım diye yapan çok. Dertleri düşünerek çözülmez çünkü.
Ne alaka
Neden böyle düşünüyorsun?
Tamamıyla kişisel bir düşünce bu. Beni huzursuz ediyor. Bir kere dahi olmuş olsa bile artık cinsellikle ilgili bir şey duymak veya düzenli düzensiz hiç bir cinsel ilişkimin olamasını istemiyorum.
Sanırım seni kullanmak isteyen biriydi ve seni cinsellikten soğuttu doğru mu anladım?
Yok yok hayır. O biri nişanlım. Dediğim gibi kişisel bir başkasıyla alakası yok
Cinsellikte hayatın bi parçası alışman lazım.
Yok ya benlik değil
Değişik birisin adamı sal gitsin o zman. Aslında biraz konuşmak isterdim seninle ama yanlış anlarsın onuda iyi geceler
Benim de olur ileride değil mi?
Seni tanımıyorum bilmiyorum
Yakışıklılık bakımından sordum
Agresif bir cevap bu ya 🤣🤣
Yaz istersen 😊
Kıskanıyorum ya 😀
Ama ben şimdi yapamıyorum abi yaparsam çok mutlu olurum diye düşünüyorum
anlık mutluluk yaşıyabilirsin sadece
Sen test etmiş olarak söylüyorsun değil mi abi?
yaşamış biri olarak söylüyorum
Şanslısın 😀
Kıskandım
İleride benimde olur mu?
10 dk zevk için mutlu mu 😂
👍👍😊😊🤝🤝
Yanılıyorsun
Senin libido baya yüksek galiba 😊
Elbette🥰