Kişilik ve karekter kategorisinde düşünün soruyu🤦♀️Cinsel yaşam ile ilgili bir çok soru ve görüş okuyorum herkes te bi kolaya kaçma isteği var hep fazla olsun istesin ortak fantezileri olsun vb... peki bu konuda kendi tabularını aşamamış bir partneri ikna etmek libidosunu yükseltmek bilinçaltındaki fantezilerini ve asıl tutkuyu ortaya çıkartmak nasıl başarılır. Kişinin kendini keşfetmesini mi beklersiniz yoksa bu konuda büyük görev sizdemidir kadın ve erkek olarak görüşlerinizi değerlendirebilirsiniz.
Uzun uzun konuşmalı bu konu hakkında.. Utanıp çekiniyor mu acaba? Sebeplerini ortaya koymak gerek önce.. Onu rahatlatıcı, iyi hissetmesini sağlayacak şekilde davranmak gerekebilir..
Eliş limden ve dilimden geleni yaptıktan sonra da hâlâ aynıysa, onun istediği gibi ilerlerim ben de..
InsatiableMan | Cinsel Yaşam konusunda 312 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
Ben boğa burcuyum ve cinsellik konusunda neredeyse sınır tanımam. Hayalimdeki çoğu fanteziyi gerçekleştirdim. Erken yaşta kendimi keşfettim ve cinselliğe olan merakımı gidermeye başladım. Herkes gibi p*rno izleyip mastürbasyon yapmak yerine detaylı şekilde araştırdım. Ne yazık ki orta yaşlı kadınlar bile hala "klitoris" kelimesini ilk defa duyuyor. Erkeklerde ise hala vajina girişi ve idrar kanalını bir sananlar var. Ben bu konuda kendime güveniyorum. Hayatıma giren kadınları da renkli ve geniş fantezi dünyam ile şaşırtıp mutlu etmeyi başardığımı düşünüyorum. İkna kabiliyetim de yüksektir ama baktık ki konuşmayla olmuyor ilişki sırasında oral yaparken orgazm olmaya yaklaştığında yarım bırakıp soruyu tekrar sorarım :) Eğer ki orgazm olmak istiyorsa biraz fedakarlık yapıp benim tecrübeme güvenmesi gerekiyor :)
0|0
0|0
hakbey100 | Cinsel Yaşam konusunda 228 görüş paylaştı.
Bilge
6 gü
Güzel bir soru, Kişi cinsellikte ne istediğini bilmeli ve bu zaman ve yaşadıkça anlaşılan birşey, sonra karşısındaki insan ile uyumu sağlamalı. Cinslelikte karşı tarafın isteklerini ateşleyecek şeyleri yapmak zor değil ama çok farklı fantazieler vb konuda insna çizgiisnden ödün verdikçe cinsellikte suçluluk duyabilir
o tabuların ardında kişinin kendi arzuları ve istekleri yatar bunu çıkarmak için kendini güvende hissedeceği bir şekilde imkan tanıyıp tatmasını sağlarsın fakat tabuları yıkıyım derken incitmemek yeni duvarların oluşmamasını sağlamak önemli.
1|1
0|0
Adanali_ | Cinsel Yaşam konusunda 314 görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Sevdikten sonra fantezisi olsa ne olmasa ne illa kırbaçlamak mı lazım fantezi diye😁
En İyi Erkek Görüşleri