Başınıza gelen bir seks kazası oldu mu? Bazen seks sırasında kazalar yaşanabiliyor. Bazıları çok komik olurken bazıları üzücü olabiliyor. Sizin bu tarz anılarınız var mı? Paylaşır mısınız?
Cailleach | Cinsel Yaşam konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Yataktan düştüm🙄 Bir kere başımı bazaya çarpmıştım fena şekilde.
2|4
0|0
InsatiableMan | Cinsel Yaşam konusunda 192 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
Eski sevgilim kucağımdayken banyoda seks yapıyorduk. Zevkten kendimizden geçtiğimiz anda benim ayağım kaydı ve düşmemek için tutunayım derken sevgilim de kucağımdan kaydı ve penisim hızlıca girince ben kırıldı sandım 😅😅🙈🙈
Başka bir anımda da balık etli biriyle cowgirl yaparken o durdu ve ben alttan girip çıkıyordum sonra o birden oturunca penisim bir yere dayandı ve çok kötü ses çıktı. Dedim yavaş ol kıracaksın 😅😅
@Kelebek_Etkisi_ ama sonrasında feci şekilde hıncımı aldım 😈😈 Acıdan tırnaklarını sırtıma ve popoma geçirmişti. Devamını istersen buradan konuşmayalım. 😊
@Kelebek_Etkisi_ tamam işte soranı rahatsız etme yorum yazarak diyorum ben de 😉 Bir şey diyeceksen direk bana de
venividi_ | Cinsel Yaşam konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Yıl 2003 Askerden yeni terhis olduğum dönemdi, gece saat 03:00 sularıydı , ingiltereden gelen hatunun koynundan , asker kaçağı olduğum gerekçesi ile karakola götürülmüştüm, askerlik yaptığım birlik sisteme terhisimi girmemiş ve asker kaçağı olarak görünüyormuşum, poliste otellerde rutin GBT sorgulaması yapınca odayı aradılar beni hemen resepsiyona çağırdılar. Karakola gittik, evde ki kardeşi ara, terhis belgesini iste , karakola getirt, tam 2 saat uğraşmıştım. Sonra karakoldan tekrar otele geçmiştim, hatun polisler yüzünden korkmuştu falan.. 🤦🏼♂️
1|0
0|0
adrenalin64 | Cinsel Yaşam konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
3 gü
Hayır gelmedi. Ama sağlıkçıyım ameliyathanedeydim o sıra penis kırığı vardı hastanın ana dosyaya geçiş yaptım benim köylüymüş. Giyinme odasında doktor demk geldi sordum inek çarptı demiş ben de yedim dedi, hanımını inek yerine koyuyorsa o ayrı dedi, bir de bağkurunu ödememiş parası da girdi dedi, gece 12'den önce olsa girmeyecekmiş parası. 1 buçukta olmuş.
1|1
0|0
halil08 | Cinsel Yaşam konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
😂😂😂😂 gece gece aklıma getirdin Bir keresinde o usteydi ve hizası düştü tam bagazima nefesim kesildi konuşamıyordum öksürük içinde kaldım gözlerinden yaşlar geldin ben öksürükler içindeyken o su getireyim mi diyordu nerdeyse gerçekten bugulacaktim ölüme en çok o zaman yaklaştım
1|0
0|0
MarcosLine | Cinsel Yaşam konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 4
2 gü
Olum hiç unutmuyorum bir keresinde heyecandan kalkmamıştı😂birde kızda göğüs zerre yoktu erkek gibiydi. Bilinçaltıma yerleşti demek onunda etkisi vardı😂böyle durumlarda aklınızda olsun erkekler ilk postayı hemen elle yapın kanka 2nci posta devamke zürafanın boynu gibi😂
0|0
0|0
gece-görüsü | Cinsel Yaşam konusunda 360 görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Partnerim üstte ritim yakalamıştı hersey normal derken aniden kendini serbest bıraktı o an istiklal marşını tersten okumuştum 😖😖😂
@Kelebek_Etkisi_ niye ya merak ettim baksan dmden ya sormak isterim
Gizli Üye
1 gü
bir gece evli baldizimla yaptim, o an bi ara pisman olsam da bi yandan da deli gibi bilinc altimda onu arzualdigimi hissedip devam ettim, cok degisik bir seks kazasiydi
0|0
0|0
34mustafa52 | Cinsel Yaşam konusunda 116 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Prezervatif delinmisti bir baktim halka seklinde dibimde toplanmis
eski sevgilimle her defasında içine girerken bir anda boşalıyordu ve sonra istemiyordu. :( :(
1|0
0|0
güçlüyüm83 | Cinsel Yaşam konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 4
2 gü
Sevgilimle otelde resepsiyondan sipariş verip, sonra işin heyecanıyla unutup, iş üzerinde siparişin (gecikmeli olarak) gelmesi, sonra apar topar giyinip teslim almak
Bir tane daha geldi bak aklıma Arabada evine bırakmadan önce öpüşmek, öpüşmeyi ilerletip sevişmeye çevirmek, sonra yandaki arabada birilerinin olduğunu farketmek :D
Gizli Üye
2 gü
Sevişirken yanlışlıkla sevgilimin arkasından girdim tokadı attı bana
0|0
0|0
Lycian48 | Cinsel Yaşam konusunda 346 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Bir an elimin kaymasıyla yataktan düşün baş parmağımı çıkardım
1|0
0|0
Ayşegnlvsn | Cinsel Yaşam konusunda 122 görüş paylaştı.
Birde onun telefonuna arama geldi defalarca babasiymis ustumdeyken acip konusmustu o an bilerek daha fazla icime aldim telefonda inlemisti hemen kapatti😂
ozgur00000 | Cinsel Yaşam konusunda 1,3b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşü