Ya ben soruyu kız sordu zannettim kız erkek için soruyor zannettim kızsa olmamıstır belki ama erkeklerin çoğu oluyor kusura bakma :)
35izmirizm35 | Cinsel Yaşam konusunda 599 görüş paylaştı.
Xper 7
7 gü
olmuştur tabiki de insan sonuçta
0|0
0|0
Gizli Üye
7 gü
Ohoo anal oral her şey olmuştur kesin net
0|0
0|0
Gizli Üye
8 gü
Bakire kaldıysa kızda a. Yok bence
0|2
0|0
Soran
8 gü
Neden ki kesin mi
Görüş sahibi
8 gü
Geçmişinde 7 erkek var hani 7 sini de sevdi masum şeyler oldu hepsiyle öyle mi? Çok safsın sana göre değil bence o
Soran
8 gü
Seks olmaz ya öyle yapacağını sanmam veya ne olmuş olabilir
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
8 gü
Sevişmiştir ama masumca değildir. Yani bence çok irdeleme iyi bişi çıkartmaya çalışma
Soran
8 gü
Ellettirdi vs o zaman
Görüş sahibi
8 gü
En az böyledir.7 fazla kardeşim sürelerine bakma doyumsuz biri kız belli ruhen yalan derse inanırsın sen iyi demiş 7 yi
Soran
8 gü
Başka şehirden erkekleri vs takip ediyo instada
Görüş sahibi
7 gü
Sanal seks de yapıyordur. Kız flörtöz. Ben gerek duymam buna mesela niye ediyim?
Soran
7 gü
Konusuyo mi sence onlarla
Görüş sahibi
7 gü
Olabilir veya ara vermiş de olabilir bıraksan devam eder erkekleri hala takip ettiğine göre. Sen hayatına girsen bile ilerde senden dolayı değil karakteri gereği silmesi gerek o erkekleri kardeşim yani ilerde değişmesini beklersin
Soran
7 gü
Veya daha önce konuşmuş olabilir instada
Görüş sahibi
7 gü
İnstagram + ... Erkek varsa tanımadığı veya uzak takip ettiği güvenme derim.
Soran
7 gü
Neden
Görüş sahibi
7 gü
Buna gerek neden duyuyor ki bak ben çevresi geniş bi insanım her telden insan tanıyorum ciddi düşünen aklı başında veya niyeti sevmek olan kızlar erkek takip etmez arkadaşı olan olur onlar onları eder anca. Ya inan bana boş kızların heyecanına yorulma ya
Soran
7 gü
Kesin konuşmuş mudur ama
Görüş sahibi
7 gü
Evet kardeşim gözle görüyorsun görmezden gelme en azından gördüğünü
Soran
7 gü
Konuştuğunu nereden bilebirim ki
Görüş sahibi
7 gü
Niye uzak erkekleri takip ediyor sanal sohbet edilebilecek ortamlarda bulunmuştur illa instagram olmasına gerek yok
Soran
7 gü
Nasıl bı ortam
Görüş sahibi
7 gü
Online oyunlar anonim veya anonim olmayan hızlı vakit geçen yerler gibi uzak erkek onu alakadar etmemeli
Soran
7 gü
Ayrıldık da bı şarkı paylaşmış hikayede alışamadım son gidişine varya onu amacı ne bunun
Görüş sahibi
7 gü
Yazmak istese yazar eli mi bağlı. Şarkılarla peşinden gitmeni sağlamak istiyordur
Soran
7 gü
Bana mı diyo
Görüş sahibi
7 gü
Yani konuşmuyorsa başkasıyla öyledir ama şarkılar acıtasyon kardeşim senin için ne yapıyor ona bak erkekleri bile silmemiş yenisini ekler
Soran
7 gü
Bilemiyorum tabi de başkasıyla da konuşup ayrılması garip değil mi benimle konuşurken daha sonra ayrıldık zaten bı hafta sonra bu oldu
Görüş sahibi
7 gü
O zaman sanadır git peşinden Dediklerimi daha net anlarsın
Soran
7 gü
Bilemiyorum ki
Görüş sahibi
7 gü
Bırak o gelsin ayrılmanızın sebebi kimin hataları veya hatasıyla o gelmeli
Soran
7 gü
İlk ben dedim ki ara verelim mi o da bitsin o zaman dedi sonra sen öyle dediğin için dedim dedi vs
Görüş sahibi
7 gü
Alışkanlıksın bence bana öyle geldi.
Soran
7 gü
Nasıl alışkanlık
NalinnNurr | Cinsel Yaşam konusunda 112 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Nerden cikardin
Günahını alma bence
Ya ben soruyu kız sordu zannettim kız erkek için soruyor zannettim kızsa olmamıstır belki ama erkeklerin çoğu oluyor kusura bakma :)
Neden ki kesin mi
Geçmişinde 7 erkek var hani 7 sini de sevdi masum şeyler oldu hepsiyle öyle mi?
Çok safsın sana göre değil bence o
Seks olmaz ya öyle yapacağını sanmam veya ne olmuş olabilir
Sevişmiştir ama masumca değildir. Yani bence çok irdeleme iyi bişi çıkartmaya çalışma
Ellettirdi vs o zaman
En az böyledir.7 fazla kardeşim sürelerine bakma doyumsuz biri kız belli ruhen yalan derse inanırsın sen iyi demiş 7 yi
Başka şehirden erkekleri vs takip ediyo instada
Sanal seks de yapıyordur. Kız flörtöz. Ben gerek duymam buna mesela niye ediyim?
Konusuyo mi sence onlarla
Olabilir veya ara vermiş de olabilir bıraksan devam eder erkekleri hala takip ettiğine göre. Sen hayatına girsen bile ilerde senden dolayı değil karakteri gereği silmesi gerek o erkekleri kardeşim yani ilerde değişmesini beklersin
Veya daha önce konuşmuş olabilir instada
İnstagram + ... Erkek varsa tanımadığı veya uzak takip ettiği güvenme derim.
Neden
Buna gerek neden duyuyor ki bak ben çevresi geniş bi insanım her telden insan tanıyorum ciddi düşünen aklı başında veya niyeti sevmek olan kızlar erkek takip etmez arkadaşı olan olur onlar onları eder anca. Ya inan bana boş kızların heyecanına yorulma ya
Kesin konuşmuş mudur ama
Evet kardeşim gözle görüyorsun görmezden gelme en azından gördüğünü
Konuştuğunu nereden bilebirim ki
Niye uzak erkekleri takip ediyor sanal sohbet edilebilecek ortamlarda bulunmuştur illa instagram olmasına gerek yok
Nasıl bı ortam
Online oyunlar anonim veya anonim olmayan hızlı vakit geçen yerler gibi uzak erkek onu alakadar etmemeli
Ayrıldık da bı şarkı paylaşmış hikayede alışamadım son gidişine varya onu amacı ne bunun
Yazmak istese yazar eli mi bağlı. Şarkılarla peşinden gitmeni sağlamak istiyordur
Bana mı diyo
Yani konuşmuyorsa başkasıyla öyledir ama şarkılar acıtasyon kardeşim senin için ne yapıyor ona bak erkekleri bile silmemiş yenisini ekler
Bilemiyorum tabi de başkasıyla da konuşup ayrılması garip değil mi benimle konuşurken daha sonra ayrıldık zaten bı hafta sonra bu oldu
O zaman sanadır git peşinden Dediklerimi daha net anlarsın
Bilemiyorum ki
Bırak o gelsin ayrılmanızın sebebi kimin hataları veya hatasıyla o gelmeli
İlk ben dedim ki ara verelim mi o da bitsin o zaman dedi sonra sen öyle dediğin için dedim dedi vs
Alışkanlıksın bence bana öyle geldi.
Nasıl alışkanlık
Öylede bı kaciyla 1 hafta vs o yüzden fazla
Fazla yine de ne bu böyle beni ilgilendirmez de. Erkek arkadaşımın 7 maniti olsaydı başlamazdım hiç kıskanç insanım..
Cinsel biseyler vs olmuş olabilir mi
Bilemem olmamış olabilir de her kız aynı değil kendisini tanıyarak anlayacaksın
Hm kız biraz hareketli ama bilemiyorum tabi