Zararları Uzun yıllardır ve sık yapilirsa, Vajina iç ve dış dudaklarında kalıcı sarkma, şekil bozukluğu yapar. Genital bölgenin reng değişmesine neden olur. Erkeklerin erken boşanmasına benzer bekarken veya evliyken durduk yere veya cok kısa sürede ıslanmalar olur. ( evlilikte problemdir) Bazı insanlarda aşırı sivilceye sebeb olur. Ciddi şekilde içeri degilik nesneler sokanlarda rahim yatağına zarae vermeye ve hamilelikte düşüğe, en önemli kötü sonucu bebeğin sakat doğmasına neden olur.
Mastürbasyon zararlı değildir. Toplumun dayattığı durumlardan kaçınmak gerek. Her sağlıklı insan mastürbasyon yapmalıdır. Sağlık için yararları kısaca, www.uplifers.com/.../
0|0
0|0
Yanlızadam94 | Cinsel Yaşam konusunda 128 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
En kısa zamsnda evlenin masturbasyona bulaşmayın yaptıkça yapasınız gelir en iyisi gerçegiyle mutlu olmak evlenin
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Mastürbasyonun ne zararı olabilir ki? Yapmadığın takdirde daha zararlı olur bence. Kasık ağrısı, gerginlik ve üzüntü gibi duygulara neden olur. Sekstingte istekli bir partner bul ve onunla rahatla bence.
0|0
0|0
sevimlişeyy | Cinsel Yaşam konusunda 143 görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
zararlı olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır yapıyorum bir zararlılığını görmedim ileride nolur bilmem ama tabi
0|5
0|0
Soran
2 gü
direk güzelliği etkiliyor ayrıca saç dökülmesine neden oluyor
Zararları Uzun yıllardır ve sık yapilirsa, Vajina iç ve dış dudaklarında kalıcı sarkma, şekil bozukluğu yapar. Genital bölgenin reng değişmesine neden olur. Erkeklerin erken boşanmasına benzer bekarken veya evliyken durduk yere veya cok kısa sürede ıslanmalar olur. ( evlilikte problemdir) Bazı insanlarda aşırı sivilceye sebeb olur. Ciddi şekilde içeri degilik nesneler sokanlarda rahim yatağına zarae vermeye ve hamilelikte düşüğe, en önemli kötü sonucu bebeğin sakat doğmasına neden olur.
@Grounderz zaten mast.' in problemleri her ikü cinste de benzer cinsel problemler yapar ve bunlar genelde iç karartan ciddi problemlerdir. Malum , muslukla çok oynayınca yalama olur derler
@_askmerdan_ İnsanın yaşama isteğini yok edersin sen be kardeşim :D
Kawasaki_Ninja | Cinsel Yaşam konusunda 551 görüş paylaştı.
Master
1 gü
Ellerimde büyüttüğüm solar iken dirilttiğim şarkısını dinle çok iyi geliyor :)
0|0
0|0
fthdmr93 | Cinsel Yaşam konusunda 196 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Çok sıklıkla yapma zorlandığında yap çünkü fazlası sağlıksal ve ilerde evlendiğinde tatmin bakımından zor
1|0
0|0
Ergl06 | Cinsel Yaşam konusunda 83 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Aynı sigara gibi bırakamıyosun bagımlılık yapıyor ve mecbursun baskasıyla ilişkiye giremiyosun kendini tatmin etmen gerekli ama dozunu aşacak şekilde degil azar azar daha kafi ve güzelliklede bir alakası yok tam tersi yapmazsan çirkinleşirsin 😉
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
ben de öyleyim 2 günde bir arzuluyorum çareyi Kuran'a el basıp yemin etmekte buldum bir hafta yapmıcam diye söz verdim sonra sonra 2 haftaya çıkarıcam inşallah
1|7
0|1
Gizli Üye
2 gü
Düzenli ilişki olmadan zor kanka ayrıca zararı yok mecburuz
0|0
0|0
KasiKesh | Cinsel Yaşam konusunda 696 görüş paylaştı.
Guru
2 gü
akışına bırak yoksa içine atarsan çabuk yaşlanırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
733Uzun yıllardır ve sık yapilirsa,
Vajina iç ve dış dudaklarında kalıcı sarkma, şekil bozukluğu yapar.
Genital bölgenin reng değişmesine neden olur.
Erkeklerin erken boşanmasına benzer bekarken veya evliyken durduk yere veya cok kısa sürede ıslanmalar olur. ( evlilikte problemdir)
Bazı insanlarda aşırı sivilceye sebeb olur.
Ciddi şekilde içeri degilik nesneler sokanlarda rahim yatağına zarae vermeye ve hamilelikte düşüğe, en önemli kötü sonucu bebeğin sakat doğmasına neden olur.
direk güzelliği etkiliyor ayrıca saç dökülmesine neden oluyor
Zararları
Uzun yıllardır ve sık yapilirsa,
Vajina iç ve dış dudaklarında kalıcı sarkma, şekil bozukluğu yapar.
Genital bölgenin reng değişmesine neden olur.
Erkeklerin erken boşanmasına benzer bekarken veya evliyken durduk yere veya cok kısa sürede ıslanmalar olur. ( evlilikte problemdir)
Bazı insanlarda aşırı sivilceye sebeb olur.
Ciddi şekilde içeri degilik nesneler sokanlarda rahim yatağına zarae vermeye ve hamilelikte düşüğe, en önemli kötü sonucu bebeğin sakat doğmasına neden olur.
@_askmerdan_ Erkek olduğum halde benim bile içim karardı
@Grounderz zaten mast.' in problemleri her ikü cinste de benzer cinsel problemler yapar ve bunlar genelde iç karartan ciddi problemlerdir.
Malum , muslukla çok oynayınca yalama olur derler
@_askmerdan_ İnsanın yaşama isteğini yok edersin sen be kardeşim :D
şanslısın keşke senin gibi olsam
Odak noktan ile alakalıdır. Cinsellik denen şey hayatın basit bir parçasıdır. Öyle gözde büyütülecek bir şey değil. Ben böyle düşünüyorum.
güzelliği etkiliyor
Saçmalama asıl yapmazsan etkıler sivilce dolar
zararlı
Hangi sıklıkta yapıyosun
haftada bir
Bu azaltmış halin mi normal halin mi
normal halim
Ee zaten az yapıyosun neden kurtulasın tadını çıkar bence
niye
Fizyolojik olarak vücudun ihtiyacı gibi görünüp bağımlılık yapıyor. Sadece stabile edebilirsin, düzen oluşturarak. Ayrıca bir zararı yok vücuda