bi_soran | Cinsel Yaşam konusunda 199 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Sıkılmam ama frekans önemli birde ten uyumunu önemli buluyorum ama tabi ki ten uyumundan daha çok frekans önemlidir burada sıkılmamak için cinsel anlamda sıkılsan bile sohbet muhabette kurtarır bence sıkılma durumunu.
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Herşeye açıksak ve aramız da bi sohbet varsa cesurca herşeyi konuşabiliyorsak o elektriği ve cinsel çekimi ten uyumunu yakalamışsam o kişiden sıkılmam ama ara da ufak kaçamaklar olabilir, bu ondan ötürü değil benim piçliğimden 🤫😊
Profil resmin, bence bu durumu teyit ediyor. Böyle kadınlar var. Onlara ağzınla kuşta tutsan mutlaka snei başkası ile aldatır. Sonra gelip seni seviyorum o bir heyecandı sadece der... Evet biliyorum bunu erkeklerde yapıyor, ben yapmıyorum en azından ama artık erkeklere özel bir durum dğeil onu biliyorum
Görüş sahibi
1 ay
@doanylmz erkeklere özel durum değil... çok doğru bi tesbit olmuş cidden. Çoğu insan doğrularından bile kuşku duyarken ben yanlışlarım da arkasındayım.. Aşık olursam asla yapmam ama olana kadar devam :)) gerçi bu bahsettiğim şey spontane olan mevzular
Yalnız Ayşe hanım bana öyle gelmedi. Yazıdklarını tekrar okursan, bana hak verirsin. Sevsen de ölsen de yaparsın gibi anlaşılıyor. Yazdıkların, bunu gösteriyor sen gibi bir kaç kadına denk geldim ve evli çocuğu var kocasına aşık ama her yıl belli sayıda insna ile sevişebiliyor ve gayet normal şekilde bunu açıklamaya çalışıyor :)
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
@doanylmz bir kez aşık oldum.. çok sevdim olmadı.. Hayatımda o olmuş olsaydı asla aldatmazdım ona buna kalıbımı basarım. Onun dışında herkesi aldatırım böyle de şerefsizimm 🤣
Tamam açıkla o halde bunu. Bir kere sevdin, olmadı? Olmayan neydi? Sonradan böyle biri olmuş gibi konuluyorsun, kırılma noktan neydi, asıl önemli şey sonuç değil nedendir. Ben bunu soruyorum sana?
Gizlemişsin kendini, saldırıya mı uğradın? Eee olabilir bunu bende yaşadım olabilir diyip basitleştirdiğimi düşünme çünkü benim için de basit değildi. Bu neden sende bir kırılma yaratsın?
Görüş sahibi
1 ay
@doanylmz sohbet uzadı çünkü ondan :) kimseyi çok umursamam 😛 Ondan başka kimseyi sevmedim , denedim olmadı, baktım böylesi daha keyif veriyor bana böyle takılıyorum Artık :) daha zevkli
Sohbetin uzaması neyi değiştirir :) yazdıysa özelden yazman daha mantıklı olur. Gizlenmek dğeil :) denedim olmadı birini sevmek denemez içten gelir ise olur, gelmezse olmaz. Yani denedim doğru bir laf değil. Zevk odaklı bir şeyler yaparken keyif almıyor olmanı beklemiyorum. Sadece şundna eminim, bu ileride ruhsal bir çöküntü yaşatacak üzerinde, bu yüzden zevk her zaman alınabilir de diğerleri her zmana olamıyor. Aklında olsun istedim.
Görüş sahibi
1 ay
@doanylmz aynen. Mesela ileriye doğru düşününce korkuyorum, endişe ediyorum.. ama yaşadıklarımdan da pişman değilim , beni sürekleyen sebepler çok
Peki hala dinlemeye heseveslş olduğunu söyleidm tabi ki saygı duyarak eleştirerek değil benim öyle bir şey haddime de değil. Özelden yazmak istemiyorsun sanırım o zamna buradan duyalım, sebeplerini dinliyorum... Ayrıca düşünmelisin ve evet korkmalısın... Yine yüksek ihtimalle de pişman olacaksın merak etme
Görüş sahibi
1 ay
@doanylmz ahahahah :)) gece gece ne güzel motive ettin beni eyvallah :) Artık çok umrumda değil, anı yaşıyorum.
Ne konuda motive ettim bilmiyorum cidden ama derdim motivasyon konulması değil. Hala anlamadın bak tekrar soruyorum... Nedir o sebepler? Hala bekliyorum cevabını ya da cevaplarını.
Ben buna kafayı taktım. Taciz falan ediyor gibi görüşmüyorum oradan bakınca umarım ama kafama takıldı. O derine inmek lazım. Seni, sen yapan bu olmuş bir noktadan sonra çünkü. Bu yüzden, sötleidğim gibi ister buradan ister, özelden yaz ama konuşmak istiyorum seninle bunu lütfen
eskikafalıadam | Cinsel Yaşam konusunda 195 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
sıkmaz aksine ben gittikçe o tene bağlanırım alışma süreci geçtikten sonra ten onu arar bir başkası hep garip gelir ilk başta.. bu işin temelinde alışkanlık var:)
0|2
0|0
ɢɛʟinciӄ | Cinsel Yaşam konusunda 88 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Seviyorsam sıkmaz pozisyon ya da fantazi buluruz zor değil tutku varsa sevgi sadakat varsa insan sıkılmaz eğlenir bununla.
0|2
0|0
niqiplex | Cinsel Yaşam konusunda 237 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sıkılmıyorsun sadece alışıyorsun. Eğer seviyorsan o alışkanlık bile arzuların ötesinde duygusal bir mutluluk veriyor insana.
0|2
0|0
benimyahu | Cinsel Yaşam konusunda 386 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayır. Tam tersine gün geçtikçe daha çok hissetmeye başlarım. Tabiki fazladan bir kadına kimse hayır demez ama bu beraber olduğum kadından sıkıldığım anlamına gelmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1124Profil resmin, bence bu durumu teyit ediyor. Böyle kadınlar var. Onlara ağzınla kuşta tutsan mutlaka snei başkası ile aldatır. Sonra gelip seni seviyorum o bir heyecandı sadece der... Evet biliyorum bunu erkeklerde yapıyor, ben yapmıyorum en azından ama artık erkeklere özel bir durum dğeil onu biliyorum
@doanylmz erkeklere özel durum değil... çok doğru bi tesbit olmuş cidden.
Çoğu insan doğrularından bile kuşku duyarken ben yanlışlarım da arkasındayım..
Aşık olursam asla yapmam ama olana kadar devam :)) gerçi bu bahsettiğim şey spontane olan mevzular
Yalnız Ayşe hanım bana öyle gelmedi. Yazıdklarını tekrar okursan, bana hak verirsin. Sevsen de ölsen de yaparsın gibi anlaşılıyor. Yazdıkların, bunu gösteriyor sen gibi bir kaç kadına denk geldim ve evli çocuğu var kocasına aşık ama her yıl belli sayıda insna ile sevişebiliyor ve gayet normal şekilde bunu açıklamaya çalışıyor :)
@doanylmz bir kez aşık oldum.. çok sevdim olmadı..
Hayatımda o olmuş olsaydı asla aldatmazdım ona buna kalıbımı basarım. Onun dışında herkesi aldatırım böyle de şerefsizimm 🤣
Tamam açıkla o halde bunu. Bir kere sevdin, olmadı? Olmayan neydi? Sonradan böyle biri olmuş gibi konuluyorsun, kırılma noktan neydi, asıl önemli şey sonuç değil nedendir. Ben bunu soruyorum sana?
@doanylmz başkasını seviyordu.
Gizlemişsin kendini, saldırıya mı uğradın?
Eee olabilir bunu bende yaşadım olabilir diyip basitleştirdiğimi düşünme çünkü benim için de basit değildi. Bu neden sende bir kırılma yaratsın?
@doanylmz sohbet uzadı çünkü ondan :) kimseyi çok umursamam 😛
Ondan başka kimseyi sevmedim , denedim olmadı, baktım böylesi daha keyif veriyor bana böyle takılıyorum Artık :) daha zevkli
Sohbetin uzaması neyi değiştirir :) yazdıysa özelden yazman daha mantıklı olur. Gizlenmek dğeil :) denedim olmadı birini sevmek denemez içten gelir ise olur, gelmezse olmaz. Yani denedim doğru bir laf değil.
Zevk odaklı bir şeyler yaparken keyif almıyor olmanı beklemiyorum. Sadece şundna eminim, bu ileride ruhsal bir çöküntü yaşatacak üzerinde, bu yüzden zevk her zaman alınabilir de diğerleri her zmana olamıyor. Aklında olsun istedim.
@doanylmz aynen. Mesela ileriye doğru düşününce korkuyorum, endişe ediyorum.. ama yaşadıklarımdan da pişman değilim , beni sürekleyen sebepler çok
Peki hala dinlemeye heseveslş olduğunu söyleidm tabi ki saygı duyarak eleştirerek değil benim öyle bir şey haddime de değil. Özelden yazmak istemiyorsun sanırım o zamna buradan duyalım, sebeplerini dinliyorum...
Ayrıca düşünmelisin ve evet korkmalısın... Yine yüksek ihtimalle de pişman olacaksın merak etme
@doanylmz ahahahah :)) gece gece ne güzel motive ettin beni eyvallah :)
Artık çok umrumda değil, anı yaşıyorum.
Ne konuda motive ettim bilmiyorum cidden ama derdim motivasyon konulması değil. Hala anlamadın bak tekrar soruyorum... Nedir o sebepler? Hala bekliyorum cevabını ya da cevaplarını.
Şimdi hani sohbet devam ediyordu yazmaz oldun. Gizlendin, saklandın sohbet nerede kaldı, acaba ağaç oldum burada :)
@doanylmz bazen bazı şeyler anlatılmıyor.. Boşver dostum.. iyi geceler sohbetin için teşekkür ederim
Ben buna kafayı taktım. Taciz falan ediyor gibi görüşmüyorum oradan bakınca umarım ama kafama takıldı. O derine inmek lazım. Seni, sen yapan bu olmuş bir noktadan sonra çünkü. Bu yüzden, sötleidğim gibi ister buradan ister, özelden yaz ama konuşmak istiyorum seninle bunu lütfen
Gerisi kolay
doğrudur tabi kankacım
Niye ki
Sıkılırım cunku
Nedenini sende bilmiyon o zaman
Eskisi kadar zevk vermez
Hmm hep farrklı kişiler yani