"Kimisi aşk olmadan asla" der, kimisi de "zevk olduktan sonra aşka gerek yok" diyebiliyor. Şöyle düşünebilirsiniz, mastürbasyon yaparken kimseye aşık değiliz, bir şeyler izleyerek ya da hayal ederek bile bu zevki tadabiliyoruz.
AlperTan | Cinsel Yaşam konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Bilge
30 gü
kısıden kısıye degısır eger cok duygusalsa ıllakı ask arar ama azgınlıgı cok fazlaysa ask aramaz ıllakı. ama sevdıgın bırıyle seks yaparken farklı oluyor. tabiki insan sevdıgıyle sexı daha guzel yasar ama ben sahsen sevısırken genelde sert ve durmadan bırlıkte oldugum ıcın o anda sevgı ve ask gozume gelmıyor sanki karsımda bir or.. fahi.. var gibi sevisiyorum ve daha hayvansı sert oluyor ama sevdıgıyle seks yaparken ınsan ıncıtmek ıstemez canını acıtmak ıstemez ve tabı buda etkılı oluyor
0|1
0|0
FilozofHYPATİA | Cinsel Yaşam konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Aşık olduğun kişiyi daha bi arzularsin onunla ilişki çok daha tutkulu olur Onun dışında sadece ihtiyaç giderme olur laf olsuna olsun der gibi
cinsel çekim zaten aşkla paralel. yani aşık olduğun kişi cinsel olarak çekiyor veya başka deyişle , cinsel çekim duymadığın birine zaten aşık olmuyorsun :D
0|3
0|0
Rakine | Cinsel Yaşam konusunda 610 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Cinsellik yaşamak için duygusal çekim olması gibi bir şartım yok. Cinsel çekim yeterli. Ama bu her cinsel cazibesi olanla seks yapabileceğim anlamına gelmez. Temiz olmak ve kötü kokmamak şartı da var. Bunlar kırmızı çizgilerim.
Ya ne aşkı yaaaa.. Açız aç. :):):) Zamanında ferhat şirin için dağları delmiş. Ama aşkından yaptığı söylensede ben başka bir motivasyonu olduğunu düşünüyorum.
0|1
0|0
alision | Cinsel Yaşam konusunda 207 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan diye.
Aşık olduğun biri varsa platonik de olsa kendine yakıştıramayabilme ihtimali var gibi. Ama onun dışında anlık bir şey yani her an herkesle olabilir belli olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1219Onun dışında sadece ihtiyaç giderme olur laf olsuna olsun der gibi
Ben polemiğe girmem demiş.
Aşksiz da olur ama aşkla bir başka olur.
Polemiğe girmeye gerek yok.
Elini verse kolunu molunu hamını damını dümdüz ederim
Ayrıca kızıl Slav