nirhamm | Cinsel Yaşam konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhaba...
Bu kişilere göre değişir, belirli zaman için de mesela yıllar geçse bile hala her gün Seks yapabiliyorsa bu sefa demektir. Her gün yapılan seksin cefası olması için partnerin isteksiz olması lazım anca o zaman karşı taraf için cefa olur. Ama karşılıklı olduktan sonra alınan her gün zevk kesinlikle sefadır. Cefa ile yapılan Seks gerçek anlamda Seks değildir. Bir şeyleri en güzeli ile yaşamak istiyorsak bu istek ve sefa ila olmalı kesinlikle.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
ykp35 | Cinsel Yaşam konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Hergün fırsat bulmak için hiç bi iş yapmamak lazım ama öyle bi dünyada yaşamadığımız için iki üç günde bir yapılabilir. Düzenli seks cefa değildir insan antrenmanlı olmayınca hantallaşır
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
semxsem | Cinsel Yaşam konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sektör değiştirmişsin😃 Hergün seks çok zor be telef olur millet ve ayrıcada çok sağlıklı olmayacağına garanti veririm yani en azından benimle olan için 😂😂😂
Cailleach | Cinsel Yaşam konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Seksin cefa olan bir yanını görmedim bu yaşıma kadar :) İnsan istiyorsa elbette her gün seks yapmalı ki bu asla cefa olmaz sıkmaz yormaz. İş gibi yapılmadığı sürece sorun olmaz
Her gün aynı yemek yenir mi? Özlenilmesi lazım aynı tutkuyu yakalayabilmek için
2|7
1|0
Клвдияивановна | Cinsel Yaşam konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Normalde bakıldığı zaman Her gün düzenli yapılan seksin insan sağlığına gerçekten faydası olduğu araştırılmış Yani bir insan Aslında her gün yaparsa o kişi gerçekten sağlıklı oluyormuş Bir de Buna ek olarak bir şey söylemek istiyorum Türkiye maalesef cinsel açlık ile boğuştugu için bizim insanlarımız için sabah akşam ya da her gün fark etmiyor diyebilirim
1|0
0|0
Zlatan_red | Cinsel Yaşam konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ortada aşk varsa çekim gücüyle birlikte sefanın dibi vardır.
Başlarda her gün, günde birden fazla olan ilişki zamanla zaten azalıyor. O yüzden en fazla ilişkinin ilk 3 ayı her gün olur. Sonrasında iki günde bir sonra haftada bir sonra ayda bir... Zaten hiçbir erkek her gün ilişkiye giremez. Kadınlar da zaten her gün hazırlıklı olamaz. Öylesine cefa olur
Her gün yapılmasını pek tercih etmem araya biraz özlem lazım
1|5
0|0
Gizli Üye
1 ay
İstemek önemli isteyen bir insan değil her gün günde kaç kere yapar belki. ama istemedikten sonra ayda bir kere de yapmaz o kişi
1|6
0|0
Çilek_22 | Cinsel Yaşam konusunda 601 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Erkekler için Sefa Kadınlar için Cefa olur.. Çünkü ben hiç seks yapmamak için "Başım Ağrıyor" diyen bir erkek hiç duymadım.. Bu teori sadece kadınlara mahsus
0|0
0|0
Dünyalıbağyan | Cinsel Yaşam konusunda 367 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Her gün olmaz yaparım diyen yalan söylüyor kesin bilgi
1|4
0|1
semihuzun92 | Cinsel Yaşam konusunda 69 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
isteyen istediği kadar yapsın, karşısındakine eziyet çektirmediği müddetçe :) her gün yapılır yani :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş