Cinsel Yaşam Kilo artıkça, libido düşer mi? flaneurx Master Takip Et FacebookTwitter 09 Kilonuz ile alakası var mı? Güncellemeler: Takip Et 09 Paylaş FacebookTwitter Kilo artıkça, libido düşer mi? 556 Görüşünü yaz
Gizli Üye 1 yıl Bende bilakis, kilom artınca libidom artıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 8 Kişi sebahattinxx 1 yıl Yaaa manyakk seni
TanrıçaNemesis Fenomen 1 yıl Özgüven kaybı olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 4 Kişi
gokhan__s Xper 5 1 yıl Bilmem bu ara 2 kilo almışım ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
JohnHolmeshd | Cinsel Yaşam konusunda 226 görüş paylaştı. Bilge 1 yıl Sanmıyorum libido kiloyla ilgili değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi JohnHolmeshd 1 yıl Libido tutkuyla, alakalı
ykp35 | Cinsel Yaşam konusunda 439 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl Evet vardır spor da etkiler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
mehmetçik_0614 Yoda 1 yıl Libidonun kiloyla alakası yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
StayClimax | Cinsel Yaşam konusunda 534 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl erkeklerde evet kadınlarda hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SooN1TürK | Cinsel Yaşam konusunda 334 görüş paylaştı. Guru 1 yıl tam tersi o kanka azaldıkça yükselir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Sert38 | Cinsel Yaşam konusunda 909 görüş paylaştı. Guru 1 yıl Hicc alakasi yok.. bnce tam tersini sormalisn Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Birollex Guru 1 yıl Sanki kilolu kızlar daha istekli gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Musti3335 | Cinsel Yaşam konusunda 647 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl Sanmam kilo ile libidonun alakası yok bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Hüseyin_33 Master 1 yıl Aksine daha da artabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
FitGenç2 | Cinsel Yaşam konusunda 13b görüş paylaştı. Master 1 yıl alakası yok hatta artabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gogo_latte Guru 1 yıl Kilomu 🙄 konuyla alakasını anlayamadım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Good-_Bad Guru 1 yıl Özgüven düşer dolaylı olarak etkiler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Hepyek42 | Cinsel Yaşam konusunda 999 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl Hayır yok kilo ile alakası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Asi_kaptan1 | Cinsel Yaşam konusunda 1,7b görüş paylaştı. Guru 1 yıl Performans düşüşü olur da Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
adınıkoyamadımm | Cinsel Yaşam konusunda 545 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl Kilolular daha azgın oluyor ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
655Bende bilakis, kilom artınca libidom artıyor
Yaaa manyakk seni
Özgüven kaybı olur.
Bilmem bu ara 2 kilo almışım ama
Sanmıyorum libido kiloyla ilgili değil
Libido tutkuyla, alakalı
Evet vardır spor da etkiler
Libidonun kiloyla alakası yok
erkeklerde evet kadınlarda hayır
Bence alakasız konular
tam tersi o kanka azaldıkça yükselir