En İyi Kız Görüşleri
- Gizli Üye
Evlenmeden olması yanlış zaten siz o kadar dininizden kopmuşsunuz ki... hem hadi diyelim ki kanka dini önemsemiyorlar bende açıkçası kirlilik gözüyle bakıyorum tamam belki seks yapmadığı için tecrübesiz olur ama zaten dediğin gibi kişinin kararı bazıları kendini tüm ellerden heves uğruna geçirmek ister kimsenin dokunmadığı öpmediği yeri kalmaz öyledir doğrusu bazılarına da yanlış gelir öyle fazla kişinin ona dokunması öpmesi o yüzden evleneceği kişiyle olması için bekliyordur 🙈😊 yani şöyle amacım yargılamakta değil aslında üzgünüm kötü birşey söylemişsem de 🙈 bence doğru olan bu ya geç evlenen ne yapsın yazmışlar zaten öyle istediği için öyle durmuş oda gidip sırf seks yapsın diye birisini bulsun yani 🤷🏻♀️ Hem zaten sen o bir ömür geçireceğin kişiyle bir ömür geçireceksin bir süre de herşeyi yapamazsın zaten ki sadece seks kalması garip olurdu ve onun içinde evlenmek yanlış yani
0|00|0
Toprak olup gitme yeri oyle fena ki zaten onu dusundukce yapasim gelmez. Azicik azablarina bakin merak ederseniz. Evet bir daha gelmicez bu yuzden bir daha affedilme sansimiz olmayacak.
1|32|1- Hepsini GösterDaha Az Göster
Yemin ediyorum böyle bir yorum arıyordum.. Millet neler diyor öyle xd 3 günlük dünya için, diğer ebedi hayatı mı mahvedelim?
İnsanlar öbür tarafı öyle bir unutmuş ki dünyanın zevkine kapılmışlar gidiyorlar xd cidden ne hallere düştük
En İyi Erkek Görüşleri
Bunca zaman elim kız eline deymedi fırsatım olmadı değil ama yapmadım ne dışarda kız görürsem dönüp bakarım nede öyle şeylerde işim olur evlenmeden olmaz değil tabiki ama gerçekten çok özel birisi olmalı evleneceğin kişi olmalı yavaş yavaş ilerlemeli böyle şeyler aynı zamanda bakire olmıyan birisiyle evlenmem diyen tiplerden değilim geçmişinde yaşadıkları beni ilgilendirmez mesele benleyken nasıl olduğudur namusun bir zarla örtüştüğünü düşünmüyorum ki bakire olmayıpta diktiren veya arkadanda veren olabilir bunu kimse bilemez böyle şeylere kafa takmayın
1|10|0
Erkeklerin hiç birisi katilmaz fakat ne gariptir ki el değmemiş kız ister. Daha da garibi kız kardeşi kuzeni vs bu durumu yaşamış olsa iş cinayete kadar gider. İlginç kafa yaşıyoruz.
9|00|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
@berenasli Bakir bir erkeğin bakire kız istemesi normal. Ama bakir değilse öyle bir hakka sahip değil benim görüşüm bu yönde.
Bakir bir erkeğin bakire kız istemesi de garibime gidiyor tabiki ilki onunla yaşasın ister her insan ama hatasız kul olmaz
@Bugrahanburak Garip ya da değil orasını bilemem fakat o hakka sahip onu belirtmek istedim.
Önüne gelenle bu işi yapana saygı duymam ben bu kişilerden bahsetmiyorum ama onun özel insan olduğuna inanıp bu işi yapmış kandırılmışsadan bahsediyorum. berenasli
Ayrica ben kirlilik olarak goruyorum evlilik olmadan.