Merak ediyorum cidden
Birinin seninle sevişmek istediğini nasıl anlarsın?

Merak ediyorum cidden
Selamlar,
Bazı durumlarda karşı cinsin bizim hakkımızda ne düşündüğünü tam olarak anlayamıyoruz. Ancak hareketlerini izlersek, birçok ipucuna ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Karşı tarafın sevişmek istediğine işaret eden durumlar nelermiş birlikte bakalım.
Uzun süreli göz teması kuruyor olması karşınızdaki kişinin sizinle sevişme isteği içinde olduğuna bir işaret. Elbette tek başına yeterli değil, diğer işaretleri de göz önünde bulundurmak şart.
Sizinle sevişmek isteyen kişi size karşı sarılma isteği içerisinde bulunur. Her fırsatta sıkıca sarılmak ister. Karşınızdaki kişide bunu gözlemliyorsanız diğer hareketlerini de izlemenizde fayda var.
Yaşanan libido yükselmesi karşı tarafın nefes alıp verme şekline de yansıyacaktır. Sizinle sevişmek isteyen kişinin nefesi derinleşir, sürekli olarak derin nefes alma ihtiyacı hisseder.
Karşı taraftan etkilendiysek ve sevişmek istiyorsak, istemsizce gerçekleşen eylemlerden biri de dudak ısırmaktır. Karşınızdaki kişinin sürekli olarak dudaklarını ısırdığını fark ediyorsanız, sizinle sevişmek istediğini kolaylıkla anlayabilirsiniz.
Sevişme isteği içinde olan kişi aynı zamanda size ilgi de duyuyordur. Bu yüzden siz konuşurken sizi içtenlikle dinleyecek, anlattığınız sorunlarla mutlaka ilgilenecektir. Ancak yine tek başına yeterli olmayan madde, diğer işaretleri de takip etmenizde yarar var.
Bir şey uzattığınızda elinize dokunması, ellerini bacağınıza ya da kolunuza koyması da karşı tarafın size karşı dokunma içgüdüsü taşıdığına işaret ediyor. Sizinle sevişmek isteyen kişi dokunmak için de fırsat kollayacaktır.
Libidonun etkisiyle karşı tarafta kıvranma hareketleri sezmeniz de olasıdır. Bu davranışın son nokta olduğunu düşünebiliriz, eğer karşı tarafın sizinle birlikteyken kıvrandığını gözlemliyorsanız, sevişme isteği içinde olduğundan emin olabilirsiniz.
Evett, en önemli maddemize gelmiş bulunmaktayız. Karşı taraf sizinle sevişmek istiyorsa, sizi öpme fikri de ona çok cazip gelecektir. Sizinle istekli bir şekilde öpüşen kişinin sevişmeye de açık olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz :)
Yanındayken hal ve hareketler kendini ele veriyor zaten. Uzaktaysak yazıya döker ve illaki anlarim
Direkt söylüyorlar zaten
Yan yanayken yakın temasta konuşuyorsa konuşurken şehvetle bana bakıyorsa istemsizce dokunuyorsa dudağını farkında olmadan diliyle ıslatıyorsa, bu şekilde anlarım
Şimdi sence o biri dedigin kız benim yanıma yaklaşma şansı var mı
Cevap
61Cevap
Merhaba
Gözlerinden yakınlaşmasından nefes alışveriş hızından sesinin tonundan anlarsın. Yanında olduğu sürece mutlaka anlarsın. Uzaktan olduğunda yazicaktir açık açık olmasada
Bunu cümleleri ile belli eder
Sevgilim ya da partnerim benimle sevişmek istediği zamanlar, gözlerimin içine bakar ve benden onay alırdı genelde. Ben gözlerinin içine uzun uzun baktığım zaman anlardı, benimde onu istediğimi. Ve yakınlaşmaya çalışırdı. Diğer türlü düşündüğüm zaman sanırım, belimden sıkı sıkıya tuttuğunda anlardım. Mutlaka bedenimin her hangi bölgesini elleriyle sıkardı. İçgüdüsel olarak ve farkında olmadan.
Genelde gözlerini kısarak bakmaya başlar ve senin dediklerini duymaz genelde ve bakışları utangaçsa kaçamaklaşır utangaç değilse cüretkarlaşır ve genelde memelerine bacak ve kalçalarına bakmaya başlarız. sende önüne bak s. iki kalkmaya başlar ve pantolondan çadır kurarak belli olmaya başlar.
illa belli eder yani ne istediği. bi insanın seni arzuladığını anlamamak için ruhsuz kör falan olmak lazım. zaten bi süphe doğduysa içine bişe vardır.
Direk söylüyorum ki zaten , abidik gubidik yapmanın anlamı yok. Sevişmek isteyen de söz ve davranışlarıyla belli ediyor. İster istemez zıt kutuplar birbirini çekiyor...
almış kelimelerin yerlerini değiştirip bir kaç ilave yapmış ve sonrada kendi fikriymiş gibğ yorum yapmış vay be sen neymşsin be abi ama yemezler yazık bu site yöneticilerine birde bunu bilge yapmışlar kendimden utandım
Gülüşünden, konuşmasından hatta bakışından bile anlaşılıyor...
Goz temasi daha sonra dokunmak istemesiyle sende karsilik verirsen opmek isteyecektir ve sinrasi geliyor zaten 😁
Seninle samimiyet ve yakinlasmalarda hep cinseligi fiziksel donmalar ve seks yaşanbillecek ortamlara çeker
Erkekler genelde sık sık konuyu oraya getirirler ya da temasta bulunup rahatsız olup olmadığını yoklar.
Bakişlari, ve sicakligi. Eger Öpüşüyorsak nefesinden anlarim :)
yani dokunuşu bakışı ses tonu ben anlarım anladığım anda dudağına yapışırım. :)
Bunda anlamayacak ne var? Kızlara bakan erkeklerin % 90 ı zaten bunu istiyordur :)
"Ben bi sakız çiğneyeceğim, sen de ister misin?" diye sorarsa :)
gecenın 12 sınde uyudunmu dıye mesaj atarsa. bılkı...:)
Kızsan kolay yiyecek gibi bakar durur zaten kedinin ciğere baktığı gibi.
Anlamam. Genelde de o duruma ben getirdiğim için bilirim. Yoksa sevişmeye çalışmıyosam benle sevişmek isteyen birini ayırt edemem.
Hal ve hareketleri çok belli ediyor kadınlarda, heleki muhabbeti cinselliğe getirdiğinde geri tepmiyorsa cinsel ilişkiye girmeye istekli oluyor çoğu
Elini tuttuğunda sıkı sıkı tutarlar o anda elin terler yüzüne bakınca gözlerin direk dudağına bakıyorsa bilirim ki sevişmek istiyorlar.. :)
En İyi Cevaplar