Rahatsiz oluyorum yani bekar bi kızın yanında cinsellik konuşmak ne kadar normal? Oturduğum yerde konuşuyorlar bence yetişkin bi kızın orada olduğunu göz önünde bulundurmaları gerekiyor...
Başka yerde oturun falan demeyin çünkü evimiz o kadar çok odalı degil.
Başka yerde oturun falan demeyin çünkü evimiz o kadar çok odalı degil.
Güncellemeler:
3 ay
Güncel
3 ay
Teşekkürler herkese... Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
07Zaten surekli kulağımda kulaklığım var, amcamın yengemin cinselligini anlatıyor işte araları şöyle böyle vs vs
Yapacak dedikodu mu kalmamıs gelmiş 70 yaşına. Birazda senin tabutundan kefeninden mi bahsetsek babaanne hazirlık hah diye dhshs
Ne bilim meraklı işte yapacak bi şey yok
Hayır yapmıyorum kimseyle öylede bi niyetim yok
Abi elinde telefon ve interneti olan kimse ben cinsellik ney bilmem utanirim demesin, bu acik ve net, yaninda konusulunca utanabilirsin utanan da gerekirse ceker mutfaga gjder oturur bukadar
Telefon vs olabilir bilmiyorum demedim ayrica! Ama genel olarak her ne kadar bilirsem biliyim. Onların bu düşüncesizligi gerçekten göz arda edilecek davranış değil bunu düşünmeleri lazim degil mi sencede?
Ya zaten bir anormallik var olayi tam bilmiyorum ilkndefa mi oldu baska zamanlarda da konusuyorlar mi yani yaninda pat diye ilk defa boyle konusulmaz
Yaa sürekli fırsat buldukları zaman konuşurlar. Mutfakta odada misafir odasinda her yerde artık kulagima kulaklığımı alıyorum ordan çıkmak zorunda kalıyorum
Özel denen bi şey var ben bekar biriyim şahsın ben ölseydim asla bekar birinin yanında konuşmazdım
onlar rahatlar bu konuda
Keşke bu kadar rahat olmasalar
senide bilgilendiriyorlar
Aman kalsın. Bilgilendirme degil bi çiftin özelini anlatmak ne zaman bilgilendirme oluyor?
Ben ileride evlendiğimde kaynana istemem özelimi orada burada anlatacak
bu konuda haklisinn
Ayn
Nasılı yok özen göstermek yerine yaptıklarına bak