Malûm her ailede olan sorun kimisi penis boyu kimisi kalınlığından şikayetçi siz ne düşünüyorsunuz peki. Filmlerde gördüğümüz gibi 20 25 30 cm diyenleri çok duyduk ama iş ciddi olunca herkes tırt sizce penis boyu ne olmalı 13 15 cm sizce ideal mi Normal kalınlık ideal mi ne düşünüyorsunuz kızlar?
Güncellemeler:
9 gü
Güncel tutuyoruz soruyu
8 gü
GüncellllL
Kızlar Ne Diyor (2)
Bendeki 13 cm ama uzar mı
Arkadaşımın eşinin 3 cm daha kısaymis çok zevk alıyorum diyor samimiyetten söylüyor bende kimseye demedim
12 13 cm falan mı aceba
Seninkine göre
10 cm'miş dediğim
O ne öyle 🤦♂️ bizdeki velinimet o halde desene 13 cm
İyi tâbi 13.. kızlarla aramizda konuşuyoruz 8 cm eşi olan var. disari söylemeyiz ayıp
Vay be ondan sonra kadın zevk almayınca başka şeyler yapıyor sonra da boşanıyorlar
Onuda geçtim iktidarsız çıktı üst komşumuz 3 aylık evliydiler gelin kaçtı biliyormusun kaç kişiye de söylemiş kızım hala diye
Vay be daha neler duyacaz kim bilir ben iyim ya vallaha ben iyim kız kalınlığıda var İyimiş😂
Ben 20 yaşıma girmedim daha dediğim kişiler benden büyük 4-5 yaş. ama geçen yaz piknikte mahalleden bir çocuk çiş yaparken gördüm olmaz böyle birşey benim kocam o kadar olmasın çok korktum hala gözümün önüne geliyor
Ya işte değişiyor kişiye göre işte neden genç kızlar yaşlı erkeklere yaşlı kadınlar genç erkeklere koşuyor belli oluyor işte sen evli misin peki
Değilim ama fazla beklemek istemiyorum. o dediğim çocukla arada konuşuyoruz iyi birisi ama pipisi aklıma geliyor sürekli o beni görmedi tabii bakarken
😂😂😂 aman ha dikkat et bak ters birşey olmasın var mı düğün nişan ya da manita vs.
Dediğim kişi var mesaj atıyor sürekli cevap yazıyorum bir kaç defa konuştuk yüzyüze beni seviyor ben onun etkisinde kalıp arkadaşça yaklaştım ilerledi işte
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Amann iyi saf kalpli mühendis bir işyerinde mahallenin çocuğu tanıyorum 28 yaşında benden kısa boyu ama ilgimi çekiyor çikolata severim dedim poşeti çikolata doldurmuş bana verdi😊😊😊
😂😂😂 azıcık da gönlün var gibi gibi sende az değilsin heee çılgın bakire seni 😂😂😂
Var evet açık oldum size şeyi ilgimi çekti boş bir anımda sıcak davrandım ona hoslandi benden tabiki çok sevişmek istiyorum aklıma geldikçe hayaliyle mast yapıyorum bizim durumumuzda iyi evlenmek istiyorum lise mezunuyum okumam da artık soğudum
Bir penis uğruna hayatını değiştirme istersen ama hayat senin hayatın sen nasıl istersen bende isterim lâkin evlenmeden yapmayacam
Dayanamıyorum bazen haklısın ama bilmediğimiz biri değil bu kişi annemde tanıyor
Bazen insanın canı o kadar çok istiyor ki vallahi yerimde duramıyorum aynı Pencereden bakıyoruz İkimiz de bu konuya
Azgnlık başa bela çünkü
Abi biz müslümaniz zina yapmayız ama bazen iş çığırından çıkıyor evlenme teklifi yapacağım ona beni çok beğeniyor kırmaz sanırım babamada söyleyeceğim bunaldım artık
Al bendende o kadar koz bana da yardımcı olsana biri yok mu konuşup orgazm olsak kafi yardım eder misin
Ben yapmadım öyle kimseyle ama bak lütfen birşey soracağım. penisi çiş yaparken çapı büyüktü uzunluğu 12-13 vardır sallanıyordu ne kadar olabilir büyüdüğünde rahatsız etmem bir daha böyle şeylerle bilemem bunu
En kötü 18 20 cm olur tahminen
20'mi o kadar büyürmü
Yani net ölçü belli değil ama büyür
Şimdi onunla bunu konuşamam asla beni yanlış anlar bırakır belkide ama ilk defa gördüm gerçek olanı çok hoşuma gitti
Ben neler diyorum ya böyle şeyler yazmamıştım teşekkür ederim başını agrittiysam özür dilerim
Gider gider az değil 20 cm 😂 kızım zevk meselesi bu ne yapacan
Yok yok estağfurullah olabilir insanlık hali azgın olan kişi herşey yapar haberin olsun 😂 aramızda hişşşş🤫
Deme öyle korkuyorum ya ilk geceden
Korkma kız sakın ol birşey yok 😂😂😂 ortalığı ayağa kaldırma bak sakinn zevk olunca o an onu gözün görmez
Güzel kızım ama evliliğe gelince laf erkekler istemiyor bunu kaçırmayalım hiç değilse masrafı bizde karşılarız yük olmayız ablamada çok yardım edildi. cinsellik sorular sordum ona söylemiyor birşey kocan öğretir diyor cins
😂😂😂😂😂 Ahahahahahahahaha ablaaaa ablaaaaa deseydin ablan evli mi ki
Evli çocuğu var 2 yaşında
Aslında sana anlatması lazım ama aceba eniştenin ki küçük mü😂😂😂
Bence değil bize gelince sevişiyorlar bazen seslerini duyuyorum
Vallaha mı denk geldin mi peki duydun mu seslerini inleme yalama vs
Evet duydum kaç defa sesleri çok çıkıyor annemler üst katta ben duyuyorum
Sende zevke gelip okşuyor desene oda nafile işe yaramaz ki doğru düzgün
Ben sinir oluyorum evinde yapsınlar
Ben olsam dinler rahatlardım film izlemekten iyidir bence
Bende evleneyim onlarda yapacağım görsünler kasıtlı yapıyorlar bence
Ya sende işte dinle az daha ne istiyon anaaaa güzelce rahatlarsın işte bize denk gelmez ki
Kızdığım için senin gibi düşünmüyorum biraz sessiz yapabilirler ben sesimin duyulmasını istemem kocamida ihmal etmem sevişirim istediği zaman. edepli olmak lazım biraz annenin babanın evi orasi
E illa ki canım aile yanında olmaz ki o iş sessiz sade sakın olacak vallaha bende azarsam yaparım jer yerde eşimle onun da zevk alması söz konusu napacan başka o zevk almazsa ben boşa yaşarım ki
Kocamın üstünden inmem yandı beni alan 😂
Oooo en sevdiğim varya ooffff bende indirmem benimkini sabah akşam pompa 😂😂😂
Neden ki
cevabın "Hiçbiri" olduğunu gerçekten bir ilişkiye girince anlayacaksınız. Eğer işiniz p*rno yıldızı olmak değilse bunlara takılmak yerine eğitim seviyemizi yükseltip partnerleri nasıl daha mutlu edebiliriz, onu öğrenmemiz gerekir. Tarafların mutluluğu maalesef penis boyuyla alakalı değil, emin olun. Eğer 10 cm ve üzeri bir penis boyunuz varsa penis boyu ve kalınlığı gibi uydurma işleri geçip gerçekten duygusal anlamda tatmin için uğraşın. Duygusal anlamda kıvama gelen bir birey 10 cm bir penis ile bile gayet zirve noktaları bulabilir.
Cevap ise; 10cm üzeri ve ortalama kalınlığı olan her penis iş görecektir. (eğer bir fahişe ile birlikte değiliseniz tabii)
Teşekkür ederim bilginiz için 👏👏👏