Cinsellik Üvey abimle öpüşmek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Üvey abimi arzuluyorum ona yakınlaşmak istiyorum ne yapabilirim?Mantıklı şeyler yazın. Üvey abimle öpüşmek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim kızkardeşime çok uzun süredir ilgim var istemeyerek kendimi engellemeye çalışsam bile gelişti. Oda herşeyin farkında. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuda benden daha tecrübelisini bulamassın. Yaz bana özelden amacına hemen ulaş. Sorunu beğeniyorum Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. aynı oda da yanaşın işte 0 0 Yorumla
Haassan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 92% +1 yıl Tamamen mi üvey 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet kan bağı yok Yorumla Haassan +1 yıl Onun da sende gözü var mı Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Haassan +1 yıl Arada tahrik edici şeyler yapıp denemiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç birşey yapmadım Yorumla Haassan +1 yıl Bir iki taktik geliyor aklıma ama böyle bir konuda böyle açıktan anlayamayacağım Yorumla Soran +1 yıl Gizli olarak cevaplayabiliyorsunuz Yorumla Haassan +1 yıl Gizlilik değil. Başka kızlara akıl vermeyelim abilerine sulanmasınlar Yorumla Soran +1 yıl Sorun değil. Yorumla Haassan +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kadar çok çözüm var ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Anlatırsın Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Ver rahatla 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Karaboyy +1 yıl Acık gıyın caktırmadan göster ona Yorumla Soran +1 yıl Öpmek istiyorum Yorumla Karaboyy +1 yıl Sen onu kıvama getır zevkını al Yorumla Soran +1 yıl Hiç anlamam öyle şeylerden daha önce hiç yaşamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim kızkardeşime çok uzun süredir ilgim var istemeyerek kendimi engellemeye çalışsam bile gelişti. Oda herşeyin farkında.
Bu konuda benden daha tecrübelisini bulamassın. Yaz bana özelden amacına hemen ulaş. Sorunu beğeniyorum
aynı oda da yanaşın işte
Tamamen mi üvey
Evet kan bağı yok
Onun da sende gözü var mı
Bilmiyorum
Arada tahrik edici şeyler yapıp denemiyor musun
Hayır hiç birşey yapmadım
Bir iki taktik geliyor aklıma ama böyle bir konuda böyle açıktan anlayamayacağım
Gizli olarak cevaplayabiliyorsunuz
Gizlilik değil. Başka kızlara akıl vermeyelim abilerine sulanmasınlar
Sorun değil.
Tamam
haram ne diyelim
Haram maram yok
O kadar çok çözüm var ki
Mesela
Buradan anlatamam
Anlatırsın
Ver rahatla
Nasıl