Cevabınız “Evet” ise neden bir ilişki içerisindeyken böyle şeylere bakmaya ihtiyaç duyarsınız?
Kendine güvenen, açıklamasını kuvvetli yapabilecek baba yiğitleri yorumlara davet ediyorum.
Bu benim işimin de özelimin de parçası , yazdım zaten de anlamadığım neden başkasına bakmayacam ve neden ihtiyaçlarımın hepsini kendisi gidersin?
Alt tarafı kadavra inceliyoruz , tutup şişeye mi şeyttirecek?
bişey hissetmem çünkü bu bi ihtiyaç.. eğer olmasını istemiyosam konuşurum kendi aramızda halletmeye çalışırım.. böyle de çirkin bi hal alıyo durun
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Gösteriyorsa?
O zaman gerek duymazdım ki
Ama göstermiyorsa neden bakamaya ihtiyaç duyardın? Bi de ondan gizli başkalarının vücuduna bakmak onu sevmediğin anlamına gelmez mi?
Masturbasyon yemek gibi bir ihtiyaç meselesi boşalmak için illa ki şart göstermiyor ise sevmediği anlamına gelmez ve bende başkasına bakarak yapmam sevmediğim anlamına gelmez
Yani diyorsun ki ben ihtiyaçlarımı gidermek için bakıyorum. Partnerin görse ne hissederdin peki? Ne cevap verirdin
İzah ederdim seninle cinsel hayatımız yok bunlarla duygusal bir bağım yok sadece tatmin olmak için bakıyorum diye
Anlayışla karşılar mıydı sence? Veya diyelim ki tamam, ama bir daha bakmayacaksın dedi O zaman napardın?
Kendisi yardımcı olacaksa bakmazdım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş