Adam resmen beni hizmetçi yerine koydu kullanıyor merhametimi kullanarak cidden aşırı üzülüyorum artık seks konusunda verme demeyin vermeyince tecavüz ediyor ben bu adamı nasıl dize getiririm nasıl ipleri elime alırım özelden konuşmayı teklif etmeden buradan yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Söylemek kolay boşandıktan sonraki hayatımda çok iyi olmayacak
Neden olmayacakmış? Bir kadın kendi başına yaşayabilir. Başka birini sevip evlenebilir. Korkulacak hiçbir şey yok. Eğer diyosan ki saplantılı, polislere koruma istediğini söylersin. Evet söylemek kolay ama yardımcı olmaya çalışıyorum.
Çocuk var maalesef çocuk olmasa katlanmam
Çocuğun velayetini alabilirsin. Tecavüz ediyor sana TECAVÜZ. Bu bir suç biliyorsun değil mi? Hem de son dönemde artış gösteren bir suç. Sonunun ölen diğer kadınlardan olmasını istemiyorsan polislerden yardım iste. Allah yardımcın olsun.
:( bittim tükendim inan ne yapcamı şaşırdım
Dediğimi dinle. Git polise her şeyi anlat. Koruma iste. Hatta koruma evine yerleşmeyi iste. Velayetini de almaya çalış. Gerekirse avukat tut. Yaşadıkların kötü şeyler ama ayakta durmalısın. Tavsiyelerime uyman senin hayrına olur. Lütfen dediklerimi iyi düşün.
Gizliden çıktım. Şimdi yatıcam ama yine yardımcı olmak isterim. Umarım tavsiyelerimi dinlersin. Ben burdayım unutma.
Anlamıyor maalesef
O zaman geçmiş olsun yenge. Yapacak bir şey yok. Maalesef senin ki hoşaftan anlamıyor.
Haftada 2