böyle şeye müslümanım diyen izin vermez. bu islami değildir. eski yahudilerden kalma bir kültürdür
dinimizde mahrem haramdır. kimseye gösterilmez. kadının bekareti kadın ve kocasını ilgilendirir. asla başkalarının bilmesin gerek yok. hele ki bir de görsel show tam rezalet. sözlü ifadesi bile haramdır.
bir kadın çamaşır sererken iç çamaşırlar görünmesin diye özen gösteriken dış kısma dış giyisiler iç kısma iç giyim asarken nasıl olur da bu ayıp mahrem anlayışını unutur da kızının en mahrem şeyinin sergilenmesine izin verir. arkadaşlar bu hem kültürel olarak ayıptır hem dinen haramdır. asla izin vermeyin. kadınınızın mahrem kanını göstermeniz ile onu çıplak gçstermeniz arasında fark yoktur. bu edepsizliktir haddini bilmemezliktir.
burda dogulu bir kız halen oldugunu demişti hesabı kapattı bakireydi ama bu devirde kızların birçogu bakire degil babaları duysa ortalık karışır benim de babasının uyudugu ama kızının bakire olmadıgı bir tanıdıgım var babasını görünce aklıma geliyor kızından haberi olmadıgı
Küçük yerleşim yerlerinde gelenek adı altında eminim vardır. Zaten benim gerdek gecem falan olmayacak olsaydı da kimse bekleyemez saçma sapan bir ritüel.
Zaten hakkınız. Özel hayatın gizliliği kimseyi ilgilendirmez, neyse ki böyle durumlardan uzağım. Yoksa o şekilde davransa birileri 21. yüzyılda aşırı iğrenç.
ya duydum dötümle güldüm 😅 eğer öyle bişey olsun o kapıyı yüzüne kapatır hala rahatsız ederse karımı alır çıkarım benim özel hayatım benim karım sanane lan 🤦♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
110dinimizde mahrem haramdır. kimseye gösterilmez. kadının bekareti kadın ve kocasını ilgilendirir. asla başkalarının bilmesin gerek yok. hele ki bir de görsel show tam rezalet. sözlü ifadesi bile haramdır.
bir kadın çamaşır sererken iç çamaşırlar görünmesin diye özen gösteriken dış kısma dış giyisiler iç kısma iç giyim asarken nasıl olur da bu ayıp mahrem anlayışını unutur da kızının en mahrem şeyinin sergilenmesine izin verir. arkadaşlar bu hem kültürel olarak ayıptır hem dinen haramdır. asla izin vermeyin.
kadınınızın mahrem kanını göstermeniz ile onu çıplak gçstermeniz arasında fark yoktur. bu edepsizliktir haddini bilmemezliktir.
kimseyi ilgilendirmez.
@Moonset98
teşekkür ederim
Evet burda da köyde yapanlar var . ben asla izn vermem bakireyim ama yinede izn vermem
Zaten hakkınız. Özel hayatın gizliliği kimseyi ilgilendirmez, neyse ki böyle durumlardan uzağım. Yoksa o şekilde davransa birileri 21. yüzyılda aşırı iğrenç.
Benim kuzenim de oldu öyle. çok iğrenç durum ya bi insan nasıl böyle şeye izn verirki😑
@Moonset98 öyle bir talep gelirse bence kabul etme
Ben deyil de kuzenim yaşadı o anı bide 18 yaşı var. küçük köy olduğu için. ben asla kabul etmem
Yazık ya
En güzel gününü bombok etmişler