Ciddi olanlar yazsin lutfen...
Cinsel organdan surekli kendi kendine cikan/akan sivi, akinti, boyle seffaf gibi yapiskan, ama mesela parmagima aldigimda ve diger parmagimla ovalayinca, o gittikce daha da inceliyor ve su tarzi aliyor yani o yapiskanlik gidiyor ve hatta parmagimda kayboluyor gidiyor iyice sonunda...
Tabi arastirdim, normalmis falan yaziyor ve bu gusul gerektirmez, ne bilim zevk suyu falan da deniliyor bilmem ne, ama hani birsey yapmiyom ki evde oturuyom 20dk da bi 30dk da bi ne bilim 1 saat olabilir surekli boyle az az cikiyor. Bide namazinda olan birisi oldugum icin sikinti oluyor surekli abdest yenilemek ic camisir degis, bazen tedirgin oluyom kilarken ya simdi namaz ortasinda yine cikiyorsa ya da ciktiysa falan, ben bu sekilde zaten namaz nasil kilim, namazin ortasinda da cikabilir sonucta zamani belli degil ki, istedigi gibi istedigi zaman akiyor, durduramiyom ki. Daha bu son uc bes hafta once basladi. Daha demin okudum doktorsitesinde, orda da birisi hatta o da namaz kilan birisi ona da mani oluyor kilmak, neyse iste doktorun cevapi; haftada iki kere bosalman lazim eger bekarsan mast yapman gerek.
19 yasindayim, ve bakirim, hic bi iliski, sevgili falan olmadi. Bu durum da mast yapmak ne kadar gunah oluyor benim icin, obur turlu zaten sikinti surekli WC ye gidiyom yani artik namazlarim kabul oluyor mu korkmaya basliyom, ne bilim cikan akinti gusul gerektiren akinti mi diye iyice kafayi yedim, hissediyom da bazen gelince... Deliye dondum, wc ye gunde 10-15 kere gidiyom, yok yani ben sadece merak ediyom neden oluyor boyle durduk yere...
Cinsel organdan surekli kendi kendine cikan/akan sivi, akinti, boyle seffaf gibi yapiskan, ama mesela parmagima aldigimda ve diger parmagimla ovalayinca, o gittikce daha da inceliyor ve su tarzi aliyor yani o yapiskanlik gidiyor ve hatta parmagimda kayboluyor gidiyor iyice sonunda...
Tabi arastirdim, normalmis falan yaziyor ve bu gusul gerektirmez, ne bilim zevk suyu falan da deniliyor bilmem ne, ama hani birsey yapmiyom ki evde oturuyom 20dk da bi 30dk da bi ne bilim 1 saat olabilir surekli boyle az az cikiyor. Bide namazinda olan birisi oldugum icin sikinti oluyor surekli abdest yenilemek ic camisir degis, bazen tedirgin oluyom kilarken ya simdi namaz ortasinda yine cikiyorsa ya da ciktiysa falan, ben bu sekilde zaten namaz nasil kilim, namazin ortasinda da cikabilir sonucta zamani belli degil ki, istedigi gibi istedigi zaman akiyor, durduramiyom ki. Daha bu son uc bes hafta once basladi. Daha demin okudum doktorsitesinde, orda da birisi hatta o da namaz kilan birisi ona da mani oluyor kilmak, neyse iste doktorun cevapi; haftada iki kere bosalman lazim eger bekarsan mast yapman gerek.
19 yasindayim, ve bakirim, hic bi iliski, sevgili falan olmadi. Bu durum da mast yapmak ne kadar gunah oluyor benim icin, obur turlu zaten sikinti surekli WC ye gidiyom yani artik namazlarim kabul oluyor mu korkmaya basliyom, ne bilim cikan akinti gusul gerektiren akinti mi diye iyice kafayi yedim, hissediyom da bazen gelince... Deliye dondum, wc ye gunde 10-15 kere gidiyom, yok yani ben sadece merak ediyom neden oluyor boyle durduk yere...
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1444 gun bosalmadan, mast yapmadan yani oyle mi? Bu durum da ne yapmak gerek, diyelim bir hafta boyunca mast yapsam duzelir mi bu
3 defa yapsan işi görüyor
hafta da 3 defa, kesin biter mi, baska akmaz mi kendi kendine o zaman?
Harbiden gina geldi ya...
30 günde 2-3 tane yeterli
30 gun mu. Zaten ben ondan daha fazla yapiyom da bu haldeyim, biraz daha kessem artik cesme gibi akar her halde...🧐
neye hortum sokucam, neyi tazyikli suyla yikiyacam, abi sen ne diyon😅
Akıntı küçük emrahından gelmiyo mu olm? Onun içine sokup yıka
Reis bunun yikamakla ne alakasi var, bu icden gelen birsey, istersen sabahtan aksama kadar yikiyayim o gelmeye devam eder, nasil bir yerin kanayinca suyun altinda tutmak sadece daha da gelmesine neden olur onu baska yontemle durdurursu o da yara bandi olur ya hano, o mantikla dusun...
O zaman neşterle bi kes bakim nerden geliyomuş. Kaynaığ bulunca yaz buraya tek elinle. Duruma göre dağlama yaparız bi daha gelmez. Dikmeyi gösteririm ben sana
Biraz az komik yapta altimiza sicmayak, sen espiri yapma kardesim...
Espri yapmıyom
tamam
Tabi istek geldikce yapiyom ama yapmamaya calisiyom, neden?
Tuhaf geldi.
Yani ne kadar yapmam gerekiyor ki anlamadim. Hafta da bi yapiyom az mi cok mu...
Burdaki erkeklerin %80i günde iki kez yapıyor sen çok masumsun 😂
Gunde iki kere mi, yok artik, kendimi asiyim bari, sen nerden biliyon😅ya yapmak sonucta iyi degil ki, hani mecbur kalirsin o zaman herkes yapar ama ne bilim ben elimden geldigince az tutmaya calisiyon. Kizlar icin de mi aynisi gecerli bu, gunde 2 falan, harbiden birseyden haberim yok🙈😂
Bağımlı olanlar yapıyor da kızlarda daha az bu oran
Kizlardan da var boyle olanlari ya.. Yanlis anlamazsan sirf merakimdan soruyom ikimizde gizliyiz nasil olsa, karsilastirmak icin, sen kac gunde ya da hafta da bi yapiyorsun
Bu sorunun cevabını bilmek istemezsin 😂
Vallahi cok merak ediyom, simdi boyle de deyince cok istiyom😂
Hahaha boş ver
Yaa Allah askina soyle ya, cok merak ettim, uyuyamam bak geceleri😅😇
Uskşdsksşdkdş soruyu beğendim
Aaa senmisin o 😅noldu ki🙈😅
ama basamiyom ki bu sekilde sadece bildirim olarak geliyor sorumu begendin diye, her bastigimda ustune sorumu aciyor, nasil yapacaz ki
ettim kapat geri😂
Biliyom herkeste olur ama bende boyle hergun olmasi ve durmamasi ayri bi dert, gina geldi iyice
Bende çok vardı. Su içmeyi artırdım. günde 2-3 litre. Bitti.
2-3 litre mi, abi ben hayatimda hic gunde o kadar su icmedim, nasil birden gunde 2-3 litre icerim. Ben hep cay kahve, soguk iceceklerle idare ediyom, hic su icmedigim gunlerde oluyor. Bazen bir iki bardak icsem icerim o kadar...
Birden içince faydası olmaz. Bölüm bölüm. İçtiklerin su yerine geçmez. Böbreklere zarar.
Suya alışınca canın istiyor. Susamasan da keyif alıyorsun.
iste bende ondan keyif alamiyom susmadigin halde su icmek, tadi yok tuzu yok ya hani, ama cayi mesela sabahtan aksama icersin susamasan bile, oyleyim ben de, ama deneriz bakalim nasil gidecek
O zamanla olur zaten. Epey uğraşacaksın. Bugün 3 litre oluyor benim.
Tmmdir ben deneyim o zaman🙏