Flörtümle, yengesinde buluştuk. Öpüştük, kucağına çıktım, üzerime yattı bende yattım ama hep elbiseyleydik.. Bende bir nemlilik vardı, ondada hafif vardı hissettim sanki.. Şimdi size soruyum 😔😩hamile kalır mıyım? Kesin nasıl emin olabilirim? Gece uyuyamıyorum korkudan! ...
Güncellemeler:
1 ay
Kürtaj yasal mı, yasalsa ilk kaç aya kadar yasal?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
311Nerden çıkardın
Sen nerden çıkardıysan ordan saçma sorular sormayın
Neden hakaret ediyorsunuz, hamile kalmak için illede sekse gerek yok ki
Sekse gerek yokta 2 iç çamaşırı 2 pantolon var arada hiçmi basmıyor kafan? Seks yapma git arkadaşlarınla seksek oyna çünkü tam o yaşta bir beynin var
😕Lütfen dalga geçmeyin, hamile kalırsam ailem öldürür, insanlarda dışlar
O zaman umarım hamile kalırsın nir gün. Zaten su testisi su yolunda kırılır. Sen manita yap kucağına çık oğlanın sonra hamile kalırsam ailem beni öldürür diye ağla burada. Umarım ailen seni öldürür iğrenç pislik. Elin herifinin kucağında zıplayıp sonra evde masum kızı oynarken hiç utanmıyorsun dimi anne babanın yüzüne bakarken?
😩😩😩
Korkuyorum diyorum ne diyorsunuz, sizden bu cevabı beklemezdim
Hasta mısın? Üstünde kıyafet varken hamile kalan ilk insan olarak tarihe mi geçmek istiyorsun?_
Eskiden adamlar kadının üzerine ceketimi atıyorum hamile kalıyor diye bir deyim vardı
Mecazen ironi yapmışlar o sözde :D sen de yedin mi hemen?
😂Umarım bir şey olmaz 😔
Canım gerçekten çokkkkk korkuyorum 😔😔😔
Saçmalama lütfen yaa, olma ihtimalin 1000000000000/1 bile değil
İnşallah, sana sarılıp ağlamak istiyorum o derece çaresizim şu an
Allah allan niye bana sarılıyorsun ki :D
😔Flörtüm ergen bir serseri ondan ayrılmak da istiyorum ama çok belalı da biri
ayyy kıyamam yaaa... çok üzüldüm bak şimdi. gizli gizli yazman bir halta yaramaz ama
Yazdım size
Çocuğun döl sıvısı benim nemliliğime bulaşmışsa bu mümkün
😂😂😂😂
Komik değil 😔
Regl olunca anlarsın komik mi değil mi tabii bu stresle gecikmezse 😬
Yeni çıktım reglden o kadar gün nasıl beklerim? Kürtaj yasal mı ülkemizde
İkimizinde pantolon
çocuüun döl sıvısı çamaşırına gelmiş olabilir mi. sen boşaldığını anladın mı. genelde kasılma ile olur.
Öyle şeylerden hiç anlamıyorum ya ama çok tahrik oldu benden
senin ıslaklık nasıldı her zaman ki fibi mi yoksa fazla fazla mı. ç. amaşırın rengi değişrmi mesela
Çoktu ıslaklığım
tahrik olmuş. boşalmışta büyük ihtimalle. erkeklerin çoğu boşalmadan bırakmaz kadını çünkü. ben öyle değilim ama 1 1.5 saat sürdüğü için bazen boşalmadan da bitirebiliyorum. sende de ıslaklık çokmuş. yani kanallarına sperm ulaşmış olabilir. kaç saat oldu bunlar olalı
Bu pazar günü, öğlen
sen en iyisi bi ella al. periyodunu allak bullak eder ama en azından için rahat olur. risk var çünkü.
Hastaneye gidecek param bile yok
Kan testiyle kesin anlaşılıyor galiba hastanede
bu saatlerde anlaşılmaz. hem anlaşılmanın iki yüzü var. %50 hamile olabilirsin. ozamanda herşey için geç olur. d m yapma imkanın varsa bir iki tavsiyem olacak.
İnşallah, kürtaj ilk kaç aya kadar yasal?
Nasıl emin olabilirim
Öyle bir şey olmamış ki üzerinde elbise varmis
İkimizde nemliydik
Özelden yaz sana bir anımı anlatayım
Hayır kucağına oturdum ve birbirimizin üzerine yattık elbiseyle sadece
O zaman hamile degilsin icine tamamen girip bosalsaydı sıkıntıydı