Sevgilimin daha önce birlikteliği olmuş bu konuya takıldığımdan sormuyorum her şeyi açık açık anlattı zaten zamanında. Benim ilkim olacak sizce heyecanlı olur mu siz olsanız nasıl bir duyguda olurdunuz yaşım 23
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38Yaa minnoş umarım bulursun ❤️
Umarım bakalım sağolun 😄
❤️
Diğerlerinin ilki değil ve diğerleri belki çok kez ilişkiye girmiş bir çuval?
Tek fark onlarin ki çuval senin ki dar olmasi mı guzel kafa siz turk kizlarindaki bu durum ne zaman bitecek hepiniz aynisinız ama hep kendinizi ustun gorme cabasindasınız bu yaptiginizi gavur kizlari yapmiyor tamamen sorunlusunuz dogru yaniniz yok
Gavur kızına git o zaman midesiz :) evlen çuvalla
Onlar sizden bin kat daha iyiler midesizmis tabiki de onlara gidecem siz bozuk turk kizlarina gidecek halim yok adam insan degilsiniz karakteriniz kisiliginiz yok ego tavan burun hava da g.. ot bas ayri oynuyor evlenecekmis bekle bekle tekmeyi yiyince o zaman gorursun sonra anlarsin bu sefer de kendini baskalarina yamamaya çalişirsin
Ayy yazık Türk kızından boynuz yemiş kuyruk acısı yapmış..
Allah aşkına bırak şu gereksizi ya. Mal mal yorum atmış. Zaten sana da çuvallar layık
@lolastar aptallar gerçekten. Yabancı kız aşkıyla tutuşuyorlar yarın öbür gün hayatlarına girseler kızı kısıtlayacaklar sonra istemeyecekler
Bozuk turk kizları konustu hem boynuz yemem o boynuzu kiza s... okarim konustugunuz kisiye dikkat edin beni bildiklerinizle karsilastirmayin
@lolastar Beyni olmayan oyle herseye atlanmaz ne mall oldhgun ortada zaten kendini mi tatmin etmeye calisiyon
Haha patlak mı hemcinsene bunu dediğini için dediğim gibi umarım kanamaz😂