Evet adet dönemiz nasıl geçiyor kızlar ve evli olan var mı içinizde?
En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Evet adet dönemiz nasıl geçiyor kızlar ve evli olan var mı içinizde?
Ben evliyim evet sancılı geçiyor böyle zamanlarda da sinirli oluyorum zaten bizim evde tartışmalar bu zamanda oluyor 😉😊
Yok ya saçmalama o kadar da değil az bir mesafe olmalı bazen evlilikte yoksa yüz göz oluyorsun soğuma evlilikden tartışmaları abartmamak lazım kadınin bu döneminde sadece😊
Evet oluyor bayan olarak söylüyorum çok canım istiyor bazen mesela şimdi eşim oruç olmasa üstüne atlarım 😉😜
Eşim biraz daha sakin kalıyor sen konusunda çabuk yorulan tarz dan
Bana bir mesaj atarmısınız ya hani özel bişeyler soracam sizle ilgili değil tabi yanlış anlamayın 😊
Evet sancılı oluyor bu yüzden çok uyuşuk ve nazlı oluyorum dışarı çıkasım gelmiyor 😕
Ahaha o nasıl oluyor ya istem dışı sinirlenme filan nedeyse karşınızdaki erkeği öldüreceksiniz 😂😂
bekarim ve adet dönemim birazcik agrili sizili geciyor..
yok maalesef.. agri kesiciler var ama ne kadar sagliklilar degiller orasini bilemem
Bilgi vermeyi seviyorsun galiba hani çoğu insan Google sor der ama ben birine sorarak daha kolay olacağına inanıyorum 😃
Yani en güzeli sora sora utanmadan sikilmadan konuşmaktır ama neslimize göre ayıp sanki kimse bilmiyor 😃😃
bende yüzüme karsi sorsan ister istemez utanarak cevap verirdim ama yüz yüze olmadigimiz icin rahat cevap verebiliyorum.. ayipta degil aslinda ama yinede
ben fazla takilmiyorum burda ama sordugun zaman cevap yazarim.. özele gecmeye gerek yok
Özele geçsekte rahatsız edecek bişey yapmam eğer yaparsam engellersin zaten senin içinde uygunsa bir kaç özel sorum var hem kendimle ilgili de
Sancılı ama fazla değil
Erkekler görüş yazmamış.
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Evlilikten soğudum ozaman 😃😃