Merak ediyorum kakamizi yaparken uzun bisey cikiyo ya penis de onun gibi mi ayni hisi mi veriyo?
En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Merak ediyorum kakamizi yaparken uzun bisey cikiyo ya penis de onun gibi mi ayni hisi mi veriyo?
Zor olur deneme bence
Kakan kaygandır kendi nevii gereği
Ancak peniste aynı kayganlık yoktur
Anüs içinde kakayı dışarı rahatça çıkarmanı sağlayan bir salgı mevcut ancak bu salgı ilişki esnasında vaginadaki gibi çalışmaz bu nedenle iş daha da zorlaşır. Neresinden bakarsan bak acı yani 😆👍
Ya bir de analı tavsiye etmem yani Aklıma gelen ilk birkaç problemi şöyle sıralayabilirim.
Makatta açılmalar olur.
Büyük tuvaletini yaparken daha geniş çaplı birşeyler çıkmaya başlar.
Kalçada genişleme olur.
Yürüyüş bozuklukları oluşturmaya başlar.
Oturma esnasında ağrı yaşatır.
İlişki esnasında yırtılma ya da kanama olursa mikrobik sorunlar yaşatabilir. 😆👍
Senin görüşün var mı?
yok tersi çıkmak için zorlanan şey senin içinin şeklini alıyor penis girmek için zorluyor senin için onun şeklini alıyor kanka
bu kadar nazik olma. sıçarken pok çıkan yerde oluşan yani göötümde hissettiklerimle penis aynı hisssi verir mi diye sor.
orada yani anüste sfinkter kası var. bu kas dışa açılmaya çalışan bir kastır. ama penis içeri zorlar. yani kapanma yönüne doğru zorlar. bu nedenle çiş ederken rahatlama hissederken ilişkide acı hissedersiniz
Sen kabızsın herhalde
Basur olacak bu gidişle
Merak etme böyle şeyleri
Kakanı yap bak işine :D
Uzaktan yakından alakası yok çıkan göte göre şekil alır ama ilişkide penise göre şekil alır
kabız değilim diyon ama penis öylemi diyon, bir hoşsun :) iğrensin neden öyle soruyosun
Hahahahaha çok güzel bir soru. Aynı soruyu ben de geçenlerde Sıçarken düşünmüştüm. Akraba mıyız ;)
Guzel soru dusunduruyor insani
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Eig için çok teşekkür. 😆👍