En İyi Kız Görüşü
En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Resmen kendilerini yamamaya çalışıyorlar
Helalsin be yaptığının arkasında duran kızları severim dürüst olsun yeter be
Bence de ya! Yani madem hata olarak görecektin, önceden dişünecektin.. Ya da hadi diyelim düşünemedin yaptın, pişman olsan da olmasan da arkasında duracaksın.. Ki ben yaşadığım hiç bir şeye hata gözüyle bakmıyorum çünkü kendi irademle yaptığım herşey benim sorumluluğum altındadır.. hayatta tecrübe ve deneyim kazandırır.. Ben şahsen, hayatımı bir yalan üzerine kurmak istemezdim.. Düşünsene, her gün gözlerinin içine bakıyorsun, onu inandırıyorsun.. Çok aşağılık hissederdim kendimi..
Teşekkür ederim, ben de düşüncelerimi destekleyen birinin varlığını bildiğime sevindim.. ☺️
Senin görüşün var mı?
Bencede ya yapmayacan namuslu olcan.
Ya yapacan sonra tecbe edip dürüst olcan yarı namuslu olcan.
Ya hem yapacan hem yapmaya devam edip orosqu olcan.
ya da yapıp gizleyen kaşarlı şerefsiz olcaksın. Hiç yapmamak en iyisi bence !!!
Hayır yani ben de bakire değilim ama belki de bir gün hayatımı birleştireceğim bir adama bu konuda yalan söylersem, tüm hayatımı bir yalan üzerine kurmuş olurum.. Ve bence bu en büyük namussuzluk. Bence hayat kadınları bile daha namuslu. Sonuçta "ben hayat kadınıyım" diyebiliyor ve bir insanın kendini bilmesi en güzel karakter göstergesidir..
oha bilseydim hiç sormazdım böyle bir soru. aynı şeyi sormuşuz. www.kizlarsoruyor.com/.../q4057747-kizlarin-cogunlugu-patlak-heralde
Çünkü iğrenç bir benzetme.. Bahsettiğimiz şey bir insan. Kızlık zarı ise bizi sadece ergenliğe kadar enfeksiyondan koruyan bir tabaka.. Bunun varlığına ya da yokluğuna göre sımıflandıramazsınız insanları. Ya da tercih edip de sevdiği insanla cinsellik yaşamış bir insana "patlak, kaşar, orspu, yollu vb." Sıfatlar yükleyemezsiniz. Aslında o pembeli arkadaş güzel düşünüyor ama üslubu yanlış olduğu için güzel fikirlerini de çöpe atıyor, eğer görme şansı varsa diye söyleyeyim dedim.. Yani diyeceğim o ki bayım, hiç bir koşulda, hiç bir insan için öyle aşağılayıcı bir sıfat kullanamazsın. Erkek olman ya da her neyse işte, hiç bir şey sana bu hakkı vermez. Saygılarımla..
çok fazla agresifsin tamam o zaman şöyle diyim ' bakire olmayan' oldu mu? herkes istediğini yapmakta özgür ben BAKİRE OLAMAZ veya CİNSEL İLİŞKİYE GİRMESİN demiyorum ki ( bak hiç patlak kelimesi kullanmadım.) kim olduğumu bilmeden beni tanımadan senin de benimle böyle konuşmaya hakkın yok bilip bilmeden. böyle yaparak sadece kendini ele veriyosun nası bir zihniyetin olduğuna dair tamamen ofansivsin.. saygılar..
Oldukça ölçlü bir tavırla konuştuğumu düşünüyorum.. Şahsına ve şahsi görüşüne bir saldırıda bulunmadım. Sadece benim mantığıma ters düşen taraflarını eleştirdim. Onun haricinde benim farkettiğim şeyi bir başkasının da farketmiş olması hoşuma gitmişti ayrıca.. Yani sadece kullanımın hoşuma gitmedi. Aşağılayıcı bir kibir sezinlettiriyor insana, bu da itici geliyor haliyle. Öfkeli yaklaşmış gibi gözüktüysem yanlış anlaşılmışım. Sorii
ben de özür dilerim. benim sadece kızdığım o yalnızca bir kelime bu kadar çok takılmayın çünkü hakaretmiş gibi algılıyonuz hakaret değil o argo bir tabir. patlak kelimesinden önce daha üzerinde konuşulması gerek bissürü kelime var ona bakılırsa madem kelimeleri tartışıcaz? onun için gerek yok bu kadar polemiğe girmeye. her kadın özgürdür kadını geçtim kardeşim HAYAT BİR SEÇİMDİR. herkes seçimleri doğrultusunda ilerler.
Demek ki hoşuma giden tarAfları olmuş da güzel demişim. Ben yine de teşekkür ediyoeum, sağlıcakla kal.. ✋🏻
Bir şeyin araştırılması onun yapıldığı anlamına gelmez
diktirince kendini de beraber yaşayacağı kişiyide kandıracak sonra ahirette hesap sorulacağı zaman düşünemiyorum bile iğrenç bir insan bana göre bunu yapan
Zar dikilebilir ama yalan ve aldatmanın zar-arı dikilemez ve mutlaka o bir gün karşısına çıkar
Kesinlikle haklısın. Arkasında duramayacağın şeyi yapmayacaksın.
Ya yapmakta ben bir problem görmüyorum ki.. İstediğin kişiyle istediğini yaşarsın. Evlenirsin ya da evlenmezsin, onu zaman gösterir ama kimse kimseyi geçmişiyle yargılayamaz..
O beni ilgilendirmez. Fakat ben evleneceğim insanın geçmişine bakarım. Başkasını kesinlikle yargılamam kendi hayatıdır. Ama benim hayatıma girecek insanı sorgularım. Zira bir insan dün neyse yarında odur.
Katılmıyorum.. Dün sadece bugünü şekillendirir.. Sen sanıyor musun ki toplumdaki bakire kızların hiç biri cinsel bir yakınlık yaşamadı? Bunu kriteri bu olamaz. Kaldı ki cinsel deneyimle bir insana damga vurulamaz. Bir şeyler yaşamış olması demek, onun doğru bir eş ve anne olamayacağı anlamına gelmez.. Algınızı buna kilitlemeyin lütfen..
enayi erkekleri keklemek için. sahtekarlık üzerine nasıl bir hayat kurulur anlamış değilim.
adam gibi adam yok deyip kızlık zarı diktircek kadar iğrençlik işte
Ha bir de o muhabbet var.. İnsanları anlayabilmek gerçekten çok güç.. Egolarının ve kibirlerinin altında yaşayan aciz varlıklar olarak görmeye başladım artık çok büyük bir kesimi..
yaparken iyi iş evlenmeye gelince erkekler neden bakireliğe takar oaly sadece zarmı bilmem ne
önceden patlattırıyolar sonrada çaresini arıyolar.
@pukcat imza dışında dini nikahta kıyılıyor sadece tc nufus cüzdanı sadece resmiyete dökmek için ( patlatmak kelimesinde ) haklı olabilirsin ama evlenme helaliyle ben bu ikişiyi karım ya da kocam olarak kabul ediyorum diyosun biz müslüman olarak evlilik öncesi olan ilişkileri her cuma hütbesinde imam duasında
NAHL Suresi Ayet - 90 " Bismillâhirrahmânirrahîm "
"İnnâllahe ye'mürü bi'l - ‘adli ve'l - ihsânive itâi zil-kurba ve yenhâ ‘anil - fahşai ve'l - münkeri ve'l - bağy Ye‘ızuküm le‘alleküm tezekkerûn" --
Muhakkak ki Allah, adaletli olmayı ve ihsanı ve akrabalara vermeyi emreder. Ve fuhuştan, münkerden (Allah'ın yasakladığı şeylerden) ve azgınlıktan sizi nehyeder. Böylece umulur ki siz, tezekkür edersiniz diye size öğüt veriyor..
biz buna uyan insanlarız uymayanlar beni ilgilendirme ben milletin namusuna değil benim kendi namusuma şerefime haysiyetime bakarım sen gelmişsin evlenip boşanınca sorun olmaz helaliyle farzımız olanı yapıyoruz ve her insan gibi anlaşamaz boşarsın.
şuraya bak aga farketmeden aynı şeyi sordum aynı şey başıma geldi şu patlatma kelimesinden sora aldığım tepkilere bak neyi savunuyolar sanki anasını satıyım. s.. kilmiş a.. ın davası olmaz demeyi bilirler binbir çeşit kelime laf biz bir patlatmak deriz artis kesilirler anasını satıyım allahın gerizekalıları. www.kizlarsoruyor.com/.../q4057747-kizlarin-cogunlugu-patlak-heralde
@speedomer tepki alırsın tabi patlak çok çirkin bir kelime bir kadına her şeyden önce bir insana patlak demek ya o nasıl bir kelime sen sikince sana kimse patpatçı diyor mu ya saçmalatıyorsunuz beni deliriyorum birde zzzzz götün davası olmaz bilmem ne ne bu ya zzzzz sizsiniz diye ne bu havalar ay bu erkekleri al kopar bir taraflarına sok tövbe y hadım edilcekler deseler en önden helal olsun diye bağırarak yürürüm
Evet maalesef çok patlak var :))
Hersey bir anda oluyo çünki 😆
soru başlığını görünce seni de o kızlardan sandım kusura bakma :D detayı okuyunca anladım tabiki. helal et :D
Ben dikiyorum
Benim kuzenim tecavüz e uğradı yıllarca evlenmedi olayı kafasında silemedi 30 yaşında kızlık zarı dikimi yaptı ve evlendi eğer dikim olmasaydı ben bunu karşımdakine anlatamazdım evlenemezdim dedi günümüzde bunu anlicak erkek yok malesef , mecbur kalındıysa yapılmasında bir sakınca yok
bunlarla evleneceğime genelevde vesikalı hayat kadını alırım daha iyi. enazından ne olduğu belli. bunlar ise bildiğin yamalı don.
Bazı erkekler varki buna mecbursun. İşte yok hata yapmışsın falan demiyorlar ilk basta kabuk edip sonra her seferinde başına kalkiyorlar o yüzden bende olsam bende diktiririm hatta o kadar para vermem sahte kızı zarı kanı kullanırım. Ne öyle be onlar istediklerini yapsınlar sonra gidip namuslu kız arasında bence bazı erkekler bunu fazlasıyla hakediyor
terziler dikmeye başlamış :) yırt yırt doktorlarda hergün vajinadaki zarı dikecekti işleri gücü kalmadı herhalde :)
Demekkki zar patlatan çok fazla bacım
Çünkü insanlar hata yapabiliyor ve bu zamanda hiçbir erkek dürüst olunmayı haketmiyor bu konuda. Gerçeği söylediğin an bir kişiyle yaptığın halde hemen amacı düşüncesi farklı oluyor. Kimseye söylemeden diktirme derdine düşmeleri çok normal bence benim görüşüm bu.
Bana sahtecilik gibi geliyor. Eğer bir adam seni sevecekse affedersin, cinsel organınla sevmeyecek! Ya da geçmişin yüzünden sevigisi etkilenmeyecek.. Gerçek sevgi böyle bir şey olsa gerek..
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Çok aşağılık bir hareket bence..