Başım derte yardim lutfen?
Arkadaşlar ben bir hata yaptim ve çok utaniyorm çünķu ben boyle bir insan degilim eski nişanlım bana yalvardı yakardı günlerce resim at diye vucudunu ve yolladım aptal gibi allah belami versin ve silmemiş tehtit edio ona donmem icin ailemle ugrasiyo kardesimle. Babam sinirli birisi anneme soylemek istiyorum soyliyemiyorum felçlik gecirdi daha once napicami bilmiyorum valla cok utaniyorum kendimden oyle biri degilim cunku insan sevince bazen kendine hakkim olamiyor demeki. Kardesimi ariyo hergun daha 17 yasinda kardesim bilio durumu ama bende suç bulmiyor çunku biliyor oyle biri degilim kardeşim tehtit edio silahla felan korkusuz eski nişanlım babamda oylee.. kan dokulcek diyor babam tehtit yuzunden resimleri bilmiyor tabi anneme soylesemiki napiyim sizce yardim lutfen dalga gecmeyin lutfen.
Güncellemeler:
Loading...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
514Benzer Benceler
İlkler Asla Unutulmaz! Aşk Hayatımıza Damgasını Vuran 6 İlk Şeyma Subaşı Yaşadıklarını Yazacak Sevgilisi Olmayan Hadise Kendisini Yerlere Attı! Her Şey Onunla Başladı: KizlarSoruyor'un Kurucusu, Başarılı Girişimci Tolga Tanrıseven ile Söyleşimiz Var KizlarSoruyor'da Bugüne Kadar Sorulmuş "Güler misin, Ağlar mısın?" Dedirten Sorular!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Kesinlikle