Evet büyük olmasına rağmen dimdik olan memelerimin asla sarkmaması için gece yatarken bile çıkarmadığım sütyenimi bu sıcaklarda da çıkarmıyorum... Üstümde sadece sütyenle dolaşıyorum evde ama yeterince rahatsız ediyor. bir de komik bir görüntü altı çıplak bir kadın ama üstte sütyen var :) Ne diyorsunuz gerçekten de sütyen takmakla sarkma arasında bir korelasyon var mı? Eğer yoksa boşa eziyet etmeyim artık kendime :)
Sütyen takmamanın sarkıttığı çürütülmüş sizin düşünceniz ne?
Güncellemeler:
Erkekler Ne Diyor 31
Kızlar Ne Diyor 8
Şu makalede sütyen takmanın bir zararı olmadığı yazıyor www.camasirim.com/.../ , bu makaleden anladığım kadarıyla kadınların daha büyük endişesii uyurken sütyen takmak zararlı mı? benim buradan çıkardığım da takmamanın bir zararı olmadığı
Benzer Benceler
Müşteri Memnuniyetini Had Safhaya Çıkarmış Otellerden "Hani Bize" Dedirten Hizmetler! Kadınları Çıldırtmanın Yolları Nelerdir? Muhteşem İkili İllüzyonist ve Komedyen Kıvanç ve Burak İle Keyifli Bir Röportaja Hazır mısınız? 🎩 23 Nisan'da İçindeki Çocuğa Sıkıca Sarılanların Özellikleri! Facebook, Türkiye’deki Kullanıcılarını Uyardı: Kötü Amaçlı Uygulamalara Karşı Dikkatli Olun!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
seni mi mesela ulan ahahahahaah