En İyi Erkek Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Seks yapmak için sevişiyorsan, sen ne kadar hazır olduğuna inanıp, ıslağım desen de vücut kabul etmiyordur her teni. Aşık olup seviş bir kere de farkı anlarsın.
Senin görüşün var mı?
Ben bu sorudan senin motorize ekip olduğun kanısına vardım.
Sadece sevişmek istediğin için. her defasında. Zevk aldığını zannediyorsun. Birde. Duygusal bağın olan dokunmaya bakmaya doyamadığın biri ile Seviş o zaman anlarsın sevişmenin ne demek OLDUĞUNU
Iki Seçenek var ya cinsel ilişki hayatın çok eski sayılmaz veya aldığın şey kocaman herşeyi alıyorsun ama zevk aldığını düşünmüyorum duygusuz sekse karşıyım bence sende bu yoldan git
Ahah kesin liselisin Aşkım bakiresindir sen şimdi benim gibi.. canın sıkılıyor demi 😂
Benim gibisin biliyorum seni hain domdom neyse uykum geldi Haydi iyi geceler Çapraz yatıyorum yatakta zaten
Kac kisiyle yattin oylede hepsi yirtarak giriyo nerde yetisiyonuz siz harcinizfa ne var arkadas soyyleyin bizde gelelim
farklı kişiler de dahil derken masaj salonunda mı çalışıyorsun evli olsan anlarım kocanın ki büyüytür zor alıyorsundur
Seks yapmak için evli olmak gerekmiyor farklı kişilerle seks yapanlar da masaj salonlarında çalışmıyor canısı
keyif alıyorsan sıkıntı yok, zamanla zaten genişleyecek.
Vajinan dar işte duymak istediğin bu
ıslanmıyosundur
Rahim yolu (çatı) dar olabilir. Yara olabilir hep aynı bölge mi aCıyo (alt üst yan) jinekologdan destek al
Sende eritme peynir olmuşsun be :)
Çok dar olduğu için olabilir
Dar vajina çok iyi bide zeytin yağ kullan bişey olmaz 😊
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Evet belki haklısın