Bir de tahlil laboratuarı lazım aynı şekilde ismim gizli kalacak sekilde. Lütfen yardımcı olun. Hayat memat meselesi.
En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Bir de tahlil laboratuarı lazım aynı şekilde ismim gizli kalacak sekilde. Lütfen yardımcı olun. Hayat memat meselesi.
canım bırak sen bu dengesizce cevap verenleri.. ben orda oturmuyorum başka bir sehirdeyim ama özel bir hastaneye gidip kadın dogum uzmaniyla konus bakalm ne diyecek onlar gizlilikle halledebiliyo ama ücret konusunu konusman lazm.. Ayrıca sakin hastane statüsünde olmayan bir yerde yaptırma bir enfeksiyon kaparsan dönüsü olmaz.. şimdiden çok gecmis olsun..
Alkol sigarayo dert etme sikinti olmaz.. ama erken oldugunu düşünüyorsan farkli.. sonucu yazarsan sevinirim tekrar gecmis olsun
Cok tesekkur ederim.. evet daha cok dikkat edicem. Bu acıyi Allah kimseye yasatmasin. Sadece mutlulugunu yasatsin.
Senin görüşün var mı?
O boku yemeden önce aklın neredeydi? Allahın verdigi canı nasıl alıyorsun l*n sen İnş beter olursun pislik
Bilmeden konusma bence. Dogurursam sakat olma ihtimali yuksek. Sakat cocuk mu dogurayim? Gerizekali.
Iste o an aa hamile kalayim o zaman diye olunmuyor. Hos sen bunu da anlamazsin simdi. Ancak yargilarsin. Cocuk sakat olacaksa alinir. Normal olacak olsaydi aldirmayacaktim. Sunu kalin kafana sok. bir de o Allah umarim sana da aynisini verir.
Sen benim kac kurusluk oldugumu nerden biliyorsun? Her cocuk aldiran kadin 3 5 kurusluksa atalarini bir daha tani. Cok yanlis gelmissin sen
O zaman laf sokmadan once bir sorman gerektiğini artik ogrenmissindir. Evliyken de çocuk aldirilabilir sartlar oyle gerektiriyorsa.
Simdi senin lafini sana iade etmezamani geldi. O boku soylemeden once aklin nerdeydi? Bilmeden etmeden nasil kufrediyorsun l*n sen inş beter olursun pislik.
Ohoo gizlilik onemli fiyorsun ilan ettin?
Dikatli ol kayit disi yaptirmak istiyorsan cook sakat steril olmayan bir ortamda vs allah muhafaza:(
Su boku yerken korunun be mk off sonra
Neysee olan olmus kolaygelsin vede simdiden gecmis olsun
Kardeşim cocugu yaptıgın kişiyle evlen ve cocugunu dogur nasıl kıycaksın ona yazık günah degilmi
Cocuk sakat dogacak buyuk ihtimalle. Alkol aldim sigara ictim. Ameliyat olmustum narkoz almıştım iliskiden önce. Nasil dogurayim olmaz yani.
Kesin hamile misin?
Cok net cikti. 5 sn filan surdu. Beklemedim. Biliyorum da su an evden cikamiyorum. Kan testini de gizli yapan bir yer olmasi lazim. Bulamadım onu.
Ozele gidiyoruz annemin arkadasina. Hayirlisi artik. Yarin ameliyat. Yas 25. Sen tip alaninda misin?
Yok bundan sonra oyle bir sey asla yapmam. Annem kizdi da yapcak bir sey yok kabul etti. Babam mumkun degil bilmiyor. Sen necisin merak ettim.
Hata üstüne hataa... Allah seni affetsin..
Ne halt yediysen arkasında dur.
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Cok tesekkur ederim arastiema yapicam artik. Dogurmak da isterim evlenebiliriz ama cok erken ve alkol ve sigara aldim. Cocuk saglikli olmaz. Ondan korkuyorum. :(