İnsan kendini sevdikten sonra ufak tefek cilt sorunlarını kafaya takmaz. Cilt kusurlarınızla bir ömür barışık yaşayabilir misiniz? #gadasından sevgilerle 🤗
Öncelikle insan her haliyle kendini sevmelidir. Cilt kusurlarına çözümler aramalıdır, pes edip umutsuzluğa kapılmamalıdır🌸
Eğer çözümler sayesinde cilt kusurlarından kurtulduysa kendisiyle gurur duymalı, eğer çözüm bulamadıysa; çözümleri bulmak için sarf ettiği çabası gayesinde tekrardan kendisiyle gurur duymalıdır.
İnsanlar her haliyle güzeldir, yeter ki kendileriyle barışık olsun🌸
Cildimin herhangi bir kusuru olduğunu düşünmüyorum. O yönden şanslıyım. Belkide bu durum kendinmi sevmemden kaynaklanıyor. Çünkü benim cildimde de siyah nokta var ve bakım yapıyorum. Herzaman bu kusurla yaşayacağımı düşünmüyorum. Her insan böylede olmalı.
Yüzüm de sivilce var berbat durumdayım. Her zaman böyle yaşamak istemiyorum tarzı yakarışlar her zaman sadece morali bozar. Özgüven tam olduktan sonra kişinin atlatamayacağı hiçbirşey yoktur.
Öncelikle kendine gereken bakımı yaptığın müddetçe atlatamayacağın hiç bir kusur yok. Bunun bilincinde olduktan sonra gerisi daha kolay ilerler.
0|1
0|0
Sinakaplan | Cilt Bakımı konusunda 119 görüş paylaştı.
Master
6 gü
Selam gadası💫
Her insan kusurlarına rağmen kendini sevmeli yoksa hayat yaşanmaz hale gelir.
En İyi Kız Görüşleri