Günde 2 defa mastürbasyon yaptım mastürbasyon yapasım yok?

bişey olmaz ya gece bir daha canın çeker yine istek olur, yani korkulacak bir durum yok ama günde 2 defa yapma bir daha haftada 2 defa yeterli en fazla
kapalıysa bişey sokma tabiki okşaman yeterli evlenince kocan sokar oraya sen bişey sokma
yok ya asla okşamayla kararama yapmaz, dinleme kimseyi okşamakla renginin değişmesi asla olmaz
kimseyide dinleme herkes ayrı bişey söyler kararma vücudun yapısına göre değişir herkeste olmaz bazılarında olabilir
Bir şey olmaz rahat ol kararmaz içine sokmuyorsun zaten okşa rahatla mastürbasyon bir ihtiyaçtır 2 sefer yap bir şey olmaz bende yapıyorum insan ister istemezsen anormallik var demektir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sık mastürbasyon zevki azaltır.
Birkaç gün aralık vererek yapmak lazım.
Ne olacak? Ben 26 yasındayım. Sen gibi bakireyim. Hergün kaç kere yapıyorum. Güzel sitelerden izlersen etkilenirsin isteğin de gitmez ve de kararma yapmıyor kim ne derse inanma. Uzay çağındayız herseyin çözümü de var
Ülkecek cinsel olarak bilgisiz ve cahiliz maalesef :/
Olabilir ne olacak bende günde 3 veya 4 kere yapıyorum sonra sıkılıyorum yapasım gelmiyor normal yani endişelenme.
Günde iki beş yapan da var korkma bişey olmaz rahatladıktan sonra normal yani isteksiz olman
Yok bir şey olmaz 3. Neden olmasın sanal denedin mi hiç
asırı yapma hem kararma yapar hem sarkma hem erken boşalma ilerde pişman olursun sınırını bil
Hiç bir şey olmaz rahat ol, ama bağımlı gibi her gün yapmak istersin, bu kötü yani, ders çalışmanı bile engeller
Bir günde en fazla kaç defa yaptın
Sabah 7 de bi insan neden yapar bunu kendine
Cidden cinsel açıdan cahil bir ülkeyiz
bir şey olmaz normal bir şey
Bende en az günde yedi kez
Olmaz olur mu suların daha akmaz kesilir
Bişey olmaz merak etme
Bir daha deneyip bak
günde 6 defa yapanlar düşünsün
Zevk verecek biriyle Harika olur
Kaç yaşındasın acaba
Kararırsa kötü