Zorlu lekelerde tercihiniz hangisinden yana? Doğal ürünler mi Kimyasal ürünler mi?
Zorlu lekelerde tercihim doğal ve gücünü doğal ürünlerden alan çamaşır deterjanları.
Zorlu lekelerde limon ve karbonattan yardım alıyorum.
Hem beyaz çamaşırlarda, hem renkli kıyafetlerde derinlemesine temizlik sağlayan Rinso Limon ve Karbonat, zorlu lekeleri çıkarmada da en büyük yardımcım. Karbonatın leke çıkarıcı etkisi ve limonun temizleyiciliği ile gücünü doğal ürünlerden alan harika bir çamaşır deterjanı.
İkisini de kullanıyorum yeri gelince kimi zman öyle zor lekeler oluyor ki kimyasalin çıkaramadığını doğal ürünler çıkarıyor kan lekesini hemde yıkanmış işlemiş artık kumaşa onu limon ve karbonat karışımını kullanarak çıkardım geçen gün
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zor lekelerde tercihim bazen ikisinin karışımı oluyor. Çok basit bir lekeyi bazen beyaz sabunla çıkarmayı tercih ediyorum. Çok çok zor lekeler mesela beyaz çamaşırlarda biraz çamaşır suyu kullanıyorum. Lekeli bölgeye çamaşır suyu az miktarda döküp ılık suyla çitileyip duruluyorum. Mesela kıyafetteki pas lekesini limon yardımıyla çıkardığım olmuştur. Biraz limon sıktım güneşte beklettim ardından deterjanla çitiledim lekeden eser kalmadığını gördüm buda beni açıkcası mutlu etti.
Her ikisinide kullanıyoruz
Direk domestos.
Çamaşır suyu
İkiside
Aslında zorlu lekeleri kimyasal ürünler daha iyi çıkarıyor gadası. Ama uygulanan doğru yöntemlerle doğal ürünlerle de lekelerden kurtulmak mümkün olabiliyor.
En İyi Kız Görüşleri