Havaların sıcak olması kıyafet değişimine çok etki ediyor. Giyilen bir kıyafeti yıkamadan kimse tekrar giymez. Yaz aylarında çamaşır yıkama sıklığınız nedir? #gadasından sevgilerle 🤗
Turizm işinde olduğumuz için hele bu pandemi döneminde sık sık çamaşır yıkıyoruz. Her gün olmasa da kesin 2 ya da 3 günde bir çamaşır yıkıyoruz. Bir gün giydigimizi yıkanma kadar tekrar giymiyoruz. Ben spora başladım, kıyafetlerimi 2 güne bir yıkıyorum ama neftesindir carsaftir olduğu zaman 2 ya da 3 haftada bir değiştirip yıkıyoruz. Hem mümkün olduğunca hijyenik olmaya hem de olduğundan daha fazla su faturası gelmemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Genelde düzenimiz bu şekilde.
Merhaba. Hem elektrik hem de sudan tasarruf etme adına çamaşırları biriktirir öyle yıkarım. Ayrıca Sadece bu kadar da değil böylelikle zamandan da tasarruf etmiş olurum.Öyle zırt pırt çamaşır yıkayan biri değilim. Çamaşırları biriktirir cinslerine göre ayırır ardından yıkarım. Genelde haftada 2 ya da 3 kez çamaşır yıkıyorum.
Yaz kış hiç fark etmiyor. Sürekli makina çalışır halde bitmiyor asla ama tabi yazın biraz daha fazla oluyor çamaşır. Terleniyor sürekli nevresimler yıkanıyor. Havlular çabuk kirleniyor sürekli duş alındığından dolayı. Herşey çok daha çabuk kirleniyor. Annem bıktı çamaşır asmaktan zavallı. Ben çok sevmiyorum çamaşırlarla ilgilenmeyi malesef.
En İyi Kız Görüşleri