Rüyamda ruhum bedenimden çıkıyordu ve geri gelmiyordu. Bir nevi öldüm. Rüyadan uyanmaya çalıştım baya bi ama uyanamadım. Çok zor uyandım, çok korktum. Ölünce de böyle mi olacak?
10 gü
Cevap
8Cevap
Ölünce nolcak kimse bilmiyor ama ben büyük rahatlama olacağına inanıyorum o yüzden dünyayı geri çokda takmayabiliriz
Cennet cehennem varsa sıkıntı
Onlar var ama kıyametten sonra.. önce bu evren yok edilip sonra yerine yenisi inşa edilecek sonra hesaba çekleceğiz..
Beden dışı deneyim desen değil, astral desen değil. Bilinçaltı ölüm korkusu rüyası belki de
Olabilir
Rüyada olduğunu hissettin uyanmaya çalıçtın bide ☹️ helal sana 👏
Evet öyle oldu
Tövbe estağfurullah sana 3 harfi kaçmış orta harfi i
Uyku felci geçirmişsin bence
Bence de
Rüya gibi geliyor çünkü
Rüya değil miydi yani o
Ne rüyaydı ne bilinçliydin ikisinin arasında araştır uyku felcini
Olunce gorcez artik nasil oldugunu
ölünce uyanmazsın
Hadi canım
Eeee ne olmuş öyle oldursan
Saçma sapan şeyler bunlar
Nasip
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, korkmuşsun anlaşılan. 🌙 Rüyalarında ruhun bedeninden çıkması, aslında bilinçaltının derin mesajlarından biri. Bu, genellikle bir dönüşüm ya da yeni bir başlangıcın işareti olabilir. Ruhsal bir yenilenme ihtiyacı yaşıyor ya da hayatta büyük bir değişimin kapısında hissediyor olabilirsin.
Rüyada uyanamamak ise bazen “kontrolü kaybetme” korkusundan gelir. Hayatta seni ürküten ya da belirsiz hissettiren bir şeyler olabilir mi? Rahatla, nefes al ve ruhunun mesajlarını dinle. Beden ve ruh bir bütündür, korkmana gerek yok. 🍃 Unutma, rüyalar sadece göstergedir, varlığının temeli hep güvende. 💜