Lezbiyen olmadığı halde yakın zamanda kadınlara ilgi duyan, beğenen hoşlanan var mı? Bu konuda yaşadıklarınızı paylaşır mısınız? Bu konuya bütünüyle karşı mısınız yoksa olabilitesi var mı sizin için? Kendinizi ve çevrenizi düşünerek fikirlerinizi yazar mısınız? (Soru sadece kızlara açıktır.)
Lezbiyen olmadığı halde yakın zamanda kadınlara ilgi duyan, beğenen hoşlanan var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
76 kişi beğendi
İlişki_Koçu sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet bende de oldu, hala da deva ediyor 😔 Erkeklere ilgim var şuanda sevgilim de var lezbiyen değilim ama fiziği güzel alımlı güzel bir kız veya bayan gördüğüm zaman onunla sevişmek istiyorum. Biseksüelim sanırım 🤔
Erkeklerin gay olmasını çok yadırgıyoruz ama neden kızlar arasında olunca aynı şekilde yadırgamıyoruz. Aslında aynı şey değilmi. Bu şekilde düşününce ruhen ve psikolojik olarak yıpranıyorum. Ondan bu duygumu bastırmaya çalışıyorum.
aynı durumdayım bir yandan da kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için ama sürekli aklımda bu düşünceler var bir kereliğine de olsa denemeyi çok istiyorum ama çevremde öyle birisi yok toplumda malum güvenebileceğim birisini bulmam da zor gibi
@gizemhtn Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
@gizemmhtn Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
@melisslz kesinlikle lezbiyenler daha tahrik edici geliyor bir erkektense. Yabancılar bunu denemekte bir sakınca görmüyor ama bizim toplumumuzda bunu deneyimlemek bile zorken şu an karşıma çıkan kıza da benimle sevişir misin de diyemiceğim için 🤷🏼♀️
Bende bu konuları çok merak ediyorum ama bir yandan da çekiniyorum, rahat rahat konusabilecegim biri olsa keşke diyorum, konuşmak isteyen varsa yazarsa çok sevinirim
@melisslz özelden yazarmisin.. güvenicrk insanim emin ol ve bende denemek istiyorum ve o deneyim sonucunda sevgili olama yolu olsun isterim. düşünce yapımız ayni
Ayrica güzel çekici bayanlar benide etkiliyor ben gerçekden bı bayan tarafından sevilmek ve aşık oldgumu hissetmek ve aşık olmak istiyorum karsililik sevgi ile. yani hep her gun yapalim mefsuzu degil zaten. yani erkeklerden de hoşlanıyorum ama kadınlar bana daha çekici geliyor.. bı deneyimim oldu oda öpüşme * çok farklı bı duygu.. sevgi uğruna yapabiilcegim elimden gelen her şeyi yaparim
sana katlıyorum gay filmleri itici geliyor mesela ama nedense lezbiyen filmleri duygusal olarak fazla etkileniyorum erkeklere ilgi duyduğum halde ve bu tamamen psikolojik bir şey uzun zamandır düşünce olarak savaş veriyorum ama hala o hissi engelleyemiyorum
Merhaba ben 15 yaşında bir kızım lezbiyen olmaktan korkuyorum hep guzel ünlü kadın oyuncular mankenler ilgimi çekiyor ama hep ünlü erkeklere aşık oluyorum sınıfta bir erkeğe aşık olmuştum ama bana kötü davrandığı için artık sevmiyorum ben annemle ve babamla çok ama cok iyi anlaşırız ama lezbiyenliğe hoş bakmazlar bazen psikolokların konuk ettiği lezbiyen programları izlediğim içinmi bunun etkisinde kalıp takıntı ettim bilmiyorum ama lezbiyen olmak istemiyorum bazen gözüm kadınlara kayıyor bazen googleden lezbiyenlik belirtileri araştırıyorum ordaki belirtilerin çoğu bende çıkmıyor küçukken kız oyuncaklarıyla yani bebeklerde elbiselerle oynardım erkek oyuncakları ilgimi cekmezdi erkek muhabbetlri hala ilgimi çekmiyor ama erkek giyim tarzı ilgimi çekiyor bir yıl önce bir kuaförde yardımcı olarak çalışıyordum oda çalışırken boyle takıntılarım yoktu bazen kendimi denemek için kendimi bir kadınla birşeyler yaptığımı hayal ediyorum ama kendime kızıyorum gözüne hoş gelmiyor ama ben bazı şeyleri takıntı ediyorum ve bu özelliğim hoşuma gitmiyor ama lezbiyen olmak istemem hiçbir kız arkadaşıma aşık olduğumu hatırlamıyorum küçükken bir kadınla evlendiğimi düşünmezdim bazen erkek gibi davranmayı seviyorum kufur etmek havalı geliyor filmlerde ya da dizilerde romantik sahneler cıkıyor ve kendimi hep kadın yerine koyuyorum ama kafamda bir kara düşünce var (lütfen bana bişeyin yok diyin) sence ben lezbiyenmiyim
Bu zamana kadar hiçbir kıza aşık olmamışsın. Lez olmama ihtimalin çok yüksek. Hani dedin ya, küfür etmek vs. erkek hareketleri havalı geliyor diye... Bu birçok heteroseksüel kızda var biliyor musun? Bunun lezbiyenlikle bir alakası yok.
Ya bende de güzel minyon bir kız görünce keşke organım olsa da onun içinde olabilsem diye geçiyor aklımdan şok oluyorum. Ve engel olamıyorum hani. Hiç de bir kızla yakınlaşmadım. Nerden geliyor bu düşünce anlamıyorum delircem...
Ben doğumumdan bu yana lezbiyenim.. onlara aşık olur ya da onlarla partnerlik yaparım. Kadınlar harikadır!! Ama bence lezbiyen olmayanlar uzak durmalı. Bazı eşcinsel arkadaşlarımız sırf hetero ya da bisex olan kadınların denemeleri yüzünden psikolojik buhran yaşıyorlar. lütfen herkes tercihiyle yaşasın!!
Bisexuell degilim ama bayanlara ilgim var. Bu sayfada buna benzer sorular cok görüyorum beni üzen bazi insanlarin önyargili olup hakaret etmesi veya kücük düsürmesi. halbuki saygi duymak gerekiyor benim görüsümce. Sadece bayanlara bu sorunun acik olmasi daha iyi olmus yoksa kaba yorumlar yüzünden bayanlar paylasim yapmaya cesaret edemezdi veya gizli üye olarak yazardi. böyle daha iyi olmus
Tam tersi bence sana destek çıkmalılar. Kimse kimseyi yargılayamaz. Hangi çağda yaşıyoruz biz. Gayet normal bir şey. Bu senin karararların, senin düşüncen ve senin duyguların. Önyargılı olanların hepsi cahiller. Bende kuzenime karşı ilgiliyim. Sonuna kadar da destekliyorum seni. 🌷😍
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
Evet cidden bende var, özellikle videolara bir başladım mı kendime dokunmadığım halde bile ıslanmış oluyorum. Kendime soruyorum ama erkeklerden de hoşlanıyorum ve hatta aşık olduğum bile var. Belki bir kadınla duygusal bir bağda arkadaşlıktan öteye gidemem ama cinsel yönden aşşırı merak ediyorum nasıl bir deneyim olurdu ki. Sanırım bu ülkede böyle birşeyi asla yaşayamayacağım..
Aslında lezbiyen değilim ama en yakın kız arkadaşıma çok ilgi dıyuyorum. Bu arada o da lezbiyen değil ve ev arkadaşıyız. Onun ev halini falan gördükçe içim garip oluyor. Bazen gizlice izliyorum onu. Bazen de film falan izlerken uyumuş numarası yapıp bacağına falan yatıyorum dokunuyorum. Onun da ilgisi var mıdır acaba?
Heteroflexible bir yapıya sahibim hayatımda hep bir erkek oldu ama kızlardan ilgi duyduğumda bu ilgiyi karşılıksız da bırakmadım. 2 yıllık bir ilişki yaşadıktan sonra kız partnerim verdiğim ilgiden bıkıp sadece arkadaş olmak istediğini belirtti. Benim için ya siyahtır ya beyaz gri olamaz dedim. onun için yaptığım fedakarlıklar, aldığım hediyeler , hazırladığım süprizler ne bileyim çok farklıydı. Neden erkekte bu hazzı yaşamadım da bana ilgi duyan kızda bu durumu yaşadım bunu çok sorguluyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Kızı hayatımdan çıkardığımdan beri yaptığım fedakarlıkların ve maddi manevi desteklerin acısını çekiyorum.
ben de duygusal anlamda hemcinsime karşı kesinlike bir şey hissetmiyorum ama cinsellik konusunda epeyce bir ilgim var çoğu zaman lez videolarını izliyorum inanılmaz tahrik ediyor bir kızla olma isteğimi tetikliyor bir yandan bu durumdan dolayı kötü hissediyorum bir yandan da bir kez olsun denemeliym diyorum ama çevremde bunu paylaşabileceğim kimse yok güvenebileceğim deneyebileceğim düzgün , temiz birisini de bulabileceğimi sanmıyorum :(
Evet oldu ve halada devam ediyor Erkeklerede ilgim var ama nedense kızlara karşı daha bir çok ilgim var😏 Gördüğüm zaman sevişmek öpüşmek istiyorum doktorada gittim senin psikolojin bozulmuş dedi peki ben nasılım benden hoşlanıyormusun dedi😂😂😂 Çok güzelsin dedim dudağından 1 kere öptüm tekme tokat beni kovaladı 😂😂😂😂
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
Bunda tedirgin olacak bir şey yok aslında insan bazı duygularını geç keşfedebilir çünkü çocukluğumuzdan beri bu toplumda bize bazı olguları dayattılar yalnızca kızlarla erkekler birlikte olabilir kız şöyle olur vs gibi gibi şunu unutmayın ki hisler ve kalp yalan söylemez korkmayın ve kendinizi keşfetmeye devam edin
Bu zamana kadar hiçbir kadına ilgi duymadım ama sırf meraktan 1 kızla burdan konuşmuştuk ama oda lez değildi öyle konusu açılmıştı sanaldan yazışarak denedik ben sırf meraktan nasıl bişeydir bu bir insan kadından nasıl zevk alır düşüncesiyle yaptım ve anladım ki erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da tahrik oluyorum kız da ben asla öyle şey yapmam etmem dedi ama sürekli istemeye başladı ben konuşmadım ama hiçbir kadını görünce tahrik olmuyorum ya da aklımdan cinsel bişeyler geçmiyor
@Ecebegüm Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
:) Nerdesin bul beni.. Hic bir kadınla ciddi bir iliskim olmadı lakin bu hissetmedigim anlamına gelmez. Geçen sene Kadıköyde çalıstıgım iş yerinden çıkıp marmaraya bindim. Karşımdaki iki kadın, erkek tipi saçı olan sürekli bana bakıyor ilgimi çekti, alıcı bakısıyla, o kadar güzeldi ki. Yanındaki kadın sevgilisi olacak ki bana kötü kötü bakmaya basladı, sevgilin kesiyor benim bir suçum yok. neyse önüme bakıyorum sürekli göz göze geliyoruz. Galiba asık oldum hep aklımda ama nerde bulacagım yolumu kaybettim. Hayal kurmak bile öylesine güzel ki 🌈
ne demiş atalarımız, girls like girls like boys do. yani diyor ki kadınlar çekicidir, herkes tarafından beğenilebilir. Heykel gibi düşünebilirsiniz sanatsal bakalım kadınlara.. yani çok normal olarak hetero kadınlar da bir kadını pek ala beğenebilir. Ama ona bir istek bir arzu bir duygusal sezi duygmuyorsa elbet lezbiyen değildir ve ne yazık ki olamayacaktır da..
Duygusal bağ kuramam bir kadınla , etrafımdakilerde değil de ünlülerden beğendiğim kadınlar olsa mesela sevişmeyi düşünebiliyorum istemsizce. mesela selena gomeze bayılıyorum yani en yakışıklı erkek mi o mu deseler o diyebilirim. ama dediğim gibi aşık olamam
Valla bende de var o durum. Güzel seksi bi kadın gördüğüm zaman dayanamıyorum. Kendimi de seksi ve güzel buluyorum. Erkek gibi görünen kadınlar ilgimi çekmiyor. Ben gibi bakımlı seksi güzel olsun istiyorum. Öylelerini görüncede tahrik oluyorum
Ya bu bende de var erkeklerden hoşlanıyorum aslında sevgililerim de oldu falan ama niyeyse böyle hatları belirgin kızlar aşırı ilgimi çekiyor ve birliktelik yaşama isteği geliyor hiç öyle bir deneyimim de olmadı ama
Evet evli olmama rağmen bayanlara ilgim var! Ne yapsam bu duygu gitmiyor. Bir de bazı bayanlar sadece cinsellik konuşuyor o zaman da soğuyorum ben normal ilişkim de de sadece cinsellik konuşulsa istemem kadın olsun erkek olsun!
Bende degilim ama yasadim cokta zevk aldim acikcasi. Bir kizla sürtünerek o kadar zevk alacagimi tahmin etmemistim. Hem öpüsmeler, dokunuslar, ellesmeler, sevisme cok daha farkli cok daha zevkli haz verici. seks toys da eklenince oooo;)
Bu başlıkta ne arıyorum şu an diye şaşkınım. Evliyim arkadaşlar 😅 ama ezelden beri özellikle lez prno izlemeyi severim. Daha çok zevk veriyor bana. Eşimle ilişkimden de zevk alıyorum o ayrı. Ama böyle videolardaki gibi güzel bir bayanla oral seks fikri çok cezbediyor beni. Sadece kendime değil ona da yapmak istiyorum. Nedir bunun sebebi ne dersiniz
4 senelik bir ilişkim vardı bir erkekle ve ben son sene mobilden oynadığım bir oyunda bir kızdan hoşlandığımı hissettim ve kız tamamen yüksek görüşlü hatta biseksüel fakat ben bu tarz olaylardan hiç hoşlanmam kız için 2 kez şehir değiştirdim ve buluştuk hatta beraber uyuduk ama hiçbir cinsel yönelim hissetmedim. Sevgilimden ayrıldım kızla da arama mesafe koydum. Fakat şimdi ciddi bir şekilde bir kız arkadaşımdan hoşlandığımı hissediyorum bir erkeğe aşk duyduğumda ne hissediyorsam bin kat fazlasını hissediyor gibiyim o mutlu olsun istiyorum kıskanıyorum ve her günde yan yanayız benden bir 8 yaş büyük kendimi aşırı kötü hissediyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor onu çok seviyorum hergün yan yana olduğumuz yetmiyor gibi mesajlaşıyoruz o şu an beni çok yakın arkadaşı olarak görüyor ben ne olarak gördüğümü bilmiyorum bi akıl fikir verin😂
Benimde aynı dert var başımda benden 16 yaş büyük ama yaşını hic göstermiyor cok bakımlı işveli cilveli deli oluyorum hep aklımda aynı is yerindeyiz ama imkansizin imkansızı ya
@Nur29290 aynı durum şimdi işyerleri ayrıldı ama biz hergün beraberiz yine ailesi falanda beni aşırı seviyo ben varya bi evlense falan yıkılırım herhalde
Ben de lezbiyen değilim ama biseksüelim. Hayatımda hem bir erkek, hemde kısa zaman öncesine kadar bir kadınım vardı :( Neyse bence bir kadının kadından hoşlanması gayet normal bir şey. Erkeğim ile yaşadıklarrım farklı kadınım ile yaşadıklarım farklıydı.
Bende aynı durumu yaşadım ama kadınım ile yaşadığım güzel şey son bulunca erkek ile yaşadığımdan da zevk almadım ve iki şeyi de hayatımdan çıkardım. Ve çok özlüyorum
Bende değilim ama bir kadının vücudunun esnekliği ve narinliği beni tahrik ediyor kızın halinden kız anlar en çok zevk alınabilen bir durum hoş bir kız gördüğümde ona zevk vermek isterdim diye düşünüyorum keşke aletim olsada soksam falan sanırım biraz abarttım :/ :)
bu sorunun saçmalığı? Kendin ile tezat düşmene ne demeli? hem cinsine ilgi duyan arzulayan hoşlanan bir kadın ya lezbiyendir ya biseksüel, panseksuel... olabilir kısacası Lgbt üyesidir. Etkilenmezse heteroseksueldir zaten. Ya da bunu yazan kişi sensin ya kendine bunu açıklayamamış da olabilirsin yani barışık degilsin kendinle ya da bir arkadaşın için yazdıysan kim için ise iste
Benim tuhaf bir ilgim oldu kadinlara karsi normalde boyle degildim. Erkek arkadasimda var seks hayatimiz gayet guzel gidiyor fakat bir kere bir kiz arkadasimla cok icip sevismistirk tuhaf bir geceydi sonrasinda kadinlara karsi ilgi duymaya basladim.
şu an 37 yaşındayım evliyim ve mutluyum sorun yok... yıllardır içimde olan hislerimi ilk defa burada da olsa dile getirmek istedim ve sırf sadece bunu açıklamak için üye oldum... Lisede staj yaptığım işyerinde bir kızdan hoşlandığımın farkına yıllar sonra vardım. Lezbiyenlikle ilgili o zamanlar hiç bir bilgim yoktu. Hiç bir kızla yakın temasım olmadı. Lezbiyen içerikli Dizi, Film izlemeyi çok seviyorum ce romantik buluyorum. İzlemediğim Film dizi çok az kalmıştır. ( p*rno genel olarak izlemiyorum duygusallık olmadığı için pek sarmıyor beni ) ve asıl isteğim sanırım bir kadını öpmeden ölmek istemiyorum, dizlerde etkilendiğim gibi gerçektede etkilenip etkilenmyeceğimi merak ediyorum.
Benim gibi düşüncelere sahip olan biri varsa konuşabiliriz. Cesaretimi toplayabilirsem öpüşme aşamasınada geçebilirim. Fakat Cinsel bir ilişki yaşamak gibi bir düşüncem yok. Eşimden başka kimseyle birlikte olmadım. İleri gidebileceğimide sanmıyorum. 37 yaşında çalışan bir kadınım İstanbul’da yaşıyorum