1 yıllık bir ilişkim var ancak beni mahalleden birisi istemeye gelecekmiş. Ne yapacağım, ne yapmalıyım ben?

Benim seviyeli ve düzgün 1 yıllık bir ilişkim var ancak çocuk benden 2 yaş küçük ve şu ana kadar hiç evlilik konusu geçmedi onunla aramızda. Ciddiyetsiz birisi değil biliyorum ama onunla evlenebilmem için daha çok beklemem gerekecek çünkü daha okulunun bitmesine bile 3 sene var.

Öte yandan aynı mahallede oturduğum ve Tıp Fakültesi 5.sınıfa geçmiş olan bir çocuk ailesiyle beni istemeye gelmeye düşünüyormuş. Bu sene nişan yaparız, seneye çocuk mezun olduğunda da hemen evlendiririz demişler. Babama böyle haber vermişler ve babam benim ilişkimi bilmediğinden, çocukların durumları da iyi olduğundan gelin, kız da isterse olur demiş.

Şimdi benim aklım çok karışık; çünkü insanın karşısına herzaman böyle bir kısmet çıkmaz ve çocuk her bakımdan dört dörtlük ama herşey bunlar demek değil, biliyorum. Bu yüzden istemeye gelenleri reddetmeyi düşünüyorum çünkü çok sevdiğim bi erkek arkadaşım var ve onunla bu konuyu paylaşmayı düşünüyorum.

Siz benim yerimde olsaydınız bu durumda ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
bu durumu bu akşam sevgilimle paylaştım, uygun bir dille ona anlattım sonra o çok kötü oldu, ağlamaya başladı, bayılcak gibi oldu, kalbine filan ağrı girmiş, kötü birşey olmucak di mi diyebildi bana, bende ben seni seviyorum dedim ama konu orda kaldı ve bana geleceğe yönelik hiçbir şey söylemedi, sizce sevgilimin niyeti benimle ciddi değil mi?

ve şimdi ne yapmalıyım ben:S
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada sevgilimin annesiyle ailesiyle tanışıyorum
1 yıllık bir ilişkim var ancak beni mahalleden birisi istemeye gelecekmiş. Ne yapacağım, ne yapmalıyım ben?