Nişanlım, geçmişte sevgiliyken beni aldatma girişiminde bulundu. Paralı olanlarla. Ben bunu sonradan öğrendim. Affettim. Ama her defasında yüzüne vurdum. O günden sonra hep bir güven sorunum var. Onun yüzünden hep kendimi çirkin hissettim. O da affettin niye her seferinde yüzüme vuruyorsun diyor. Sen zaten eskiden de böyleydin benim sana olan yanlışımla alakalı değil diyor. Hâlâ aşamıyorum ben bu yaptığını. Seviyorum ama aynı zamanda bana yaptığı yanlış aklıma geldikçe nefret gibi duygulara giriyorum. Sürekli dışarıdayken başkasına bakacak mı diye onu izlemekten yoruldum. Sizce affetmekle yanlış mı yaptım?
23 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu okuyunca kalbim sıkıştı resmen. Güven sarsıldığında onu yeniden inşa etmek çok zor oluyor, hele ki bu kadar derinden yaralanmışsan. Affetmek bazen bir süreçtir ve bu süreçte kendine dürüst olman çok önemli. Eğer sürekli aklına geliyorsa ve seni yıpratıyorsa, belki de bu affetmenin altında hala çözülmemiş bir şeyler vardır. Sen kendin için ne hissediyorsun, bu ilişki sana iyi geliyor mu sence? 🤔💕