Bunlar benden ne istiyor tam olarak ya offf?

Yanlış anlaşılmasın genelleme yapmıyorum, sadece denk geldiğim durumları anlatmak istiyorum. Arkadaşlar neden flört ettiğim dönemde konuştuğum kişiler beni olduğum gibi kabul etmiyor anlamıyorum ben 🥲 birisi benim esmer olduğumu bilmesine rağmen keşke sarışın olsaydın diyor. Kilolu değilim balık etliyim ve boyumla kilom normal ama bana neden bileklerin çok kalın, yüzüm mesela oval ve tombik yanaklarım var, neden yanakların böyle gibi saçma sapan sorular soruyorlar. Ses kaydı atıyorum sesin ne kadar tuhaf diyor. Ben de herhangi bir sorun sıkıntı olmadığına eminim ama onlar böyle söyleyince çekinmeye başladım artık. Kimse dört dörtlük değil, kilolu değilim hastalığım yok çok şükür yüzüm de güzel herhangi bir şey yok ama anlamıyorum beni sürekli bir şekilde konuştuğum insanlar zorbalıyor. Mesela oje sürmüyorum en basiti sen nasıl kızsın oluyor? O kadar saçma ki protez tırnak hijyenik değil ama bütün kızlar öyle yaptırıyormuş sanki de ben yaptırmıyorum deyince öf sen de nasıl kızsın oluyor. Arkadaşlarımın sevgilileri var ve hepsi mesela aman aman güzel veya çirkin değiller, onları ne yapsa sevgilileri seviyor imreniyorum bana denk gelenler de bende ezikleyecek bir şey bulmak için kıvranıyorlar. Artık kimseyle konuşamıyorum hatta çekiniyorum, buna laf ettiler şuna laf ettiler şimdi şunu şöyle yaparsam tekrar laf ederler beğenmezler diyorum. Kendimi de sevememeye başladım aslında üzülüyorum ama napıyım ki?

Bunlar benden ne istiyor tam olarak ya offf?