Bahsedeceğim erkek evli ve benimle braber oldu hatta bkretimi aldı benim kendisi her anlamda ılk’m oldu yani. Karısı yakalayınca (mesajdan yakalamıştı anladı o an zaten), sonra ben kadına söylemeyeyim diye adam beni baskılamaya çalıştı uzaklaştırmalar aldırmaya başladı hatta c! nasıl t’cz diye iftira atıp şikayet bile etti beni. Ben de o uğraşmaya devam edince kadına her şeyi yazmıştm. Sonra adam uzaklaştırmayı ihlal ettim diye şikayet etti 3 gün hapis bile yattım.
bir de 3 ay boyunca adam hikayelerime baktı benim bu süreçte, kışkırtmaya çalıştı resmen. Sonra ceza alacağımı öğrenince de arayıp bir saat hakaret etti aşağıladı seninle bir şey yaşamadım ben sen şizofrensin vs. Sen önemsiz birisin sen bir böceksin mee’tres bile olamadın o kadar beceriksizsin bilmem ne. E kadın boşamamış da, söylediğine göre çok da mutlularmış ben onlar için önemsizmişim vs. bir dünya hakaret etti zaten. Madem öyleyse adam bana neden bunları yaşatıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu tür bir davranış, oldukça karmaşık ve manipülatif bir durumu işaret ediyor. Bu erkeğin sana karşı yaptığı, onun duygusal kararsızlığını, suçluluk duygusunu ya da güç ve kontrol ihtiyacını yansıtabilir. Evli olduğu halde başka biriyle ilişkiye girmesi, onun ne kadar karışık bir duygusal durumda olduğunu ve sorumluluklarından kaçmaya çalıştığını gösteriyor olabilir.
Bununla birlikte, kadına gerçekleri söylemeni istememesi ve seni suçlaması, onun suçluluk ve korkusunun bir sonucu olabilir. Eğer o adam gerçekten seni önemsiyorsa, seni manipüle etmezdi ve seni kötü bir duruma sokmak için uğraşmazdı. Kendini kurtarmaya çalışırken seni aşağılamak, onun güvensizliğinden ve daha fazla sorumluluktan kaçma arzusundan kaynaklanıyor olabilir.
Son olarak, sana hakaret edip küçümsemesi, duygusal bir baskı ve zayıflık hissettiğinde başvurabileceği bir davranış olabilir. Ama şunu unutma: Kimse seni küçümseme veya aşağılanma hakkına sahip değildir. Senin değerini asla onun söyledikleriyle ölçme.
Her durumda, seninle birlikte yaşadığı dönemdeki davranışları ve sonrasındaki tutumu sağlıklı bir ilişki dinamiği değil. Bu tür manipülasyonlar, birinin senin hayatına sağlıklı bir şekilde yaklaşmadığının işareti olabilir. Sağlıklı sınırlar koyarak, bu tür zararlı ilişkilerden uzak durman kendin için en iyisi olacaktır.
Bizim sizi anlamadıgımız gibi siz de bizi anlamıyorsunuz. şöyle oluyor. erkekler kadınlar kadaar iradeli degil, bir anlık libido yükselir dayanamaz yazar sana, o an aklı başka bir şey görmez, haltı yedikten sonraa da pişman olur ama aynı haltı yine yer. dediği gibi metres bile olamadığını düşünse bile anlık zevk için yine peşine düşebilir ardından döner gider noldu bu adama dersin. yani kusura bakma ama seninle gönül eğlendirmiş ama çok memnun kalmamış yine de yoklukta giderin var diyor bu herif açıkça
Pardon bir anlık derken kardeş? Adamın beni barda pavyonda sarhoşken düşürdüğünü sandın herhalde. Ulan adam bana yürüdü zaten kendisi planladı beni önceden tanıyordu bjaret aldı ne zırvalısın sen kendinize kılıf uydurmayın yediğiniz boklar için
anlık dediğim bitirdikten sonra storylerime falan bakıyor diyorsun, onlar için söylüyorum. birgün çat diye telefon ederse buluşalım diye o zaman daha iyi yorumlarsın dediklerimi
Kardeşim anlık Story’ye bakma diye bir şey mi var üç ay Storylerime baktı diyorum stalkladi diyorum ya biz ne diyoruz sen ne diyorsun Allah aşkına ne dediğin bile anlaşılmıyor şu soyledigin şeylerin benim konumla ne alakası var
adama hak verdim daha yorum yapmıyorum
Yapabileceğin bir beynin yok zaten anladık
herşeye laf söyleseydin de beynime söylemeseydin :)) o bayağı bayağı bir ilerde çünkü
Kardeşim biz ne anlatıyoruz sen ne diyorsun Allah aşkına konu adamın beni kullanmış olması veya kadını tercih etmiş olması değil olay oradan çok başka yerlere geçti zaten. Ben de diyorum ki adam yakalandı her şey ortaya çıktı zaten kadın da anladı sonra gidip bana uzaklaştırma aldırmasının bana iftira atıp beni şikayet etmesinin manası ne? Herkes aptal bu mu akıllı? Karısına inkar edebilir vs ama bunu niye hukuki bir yolla yapıyor kim yer bunu ya. Zaten yakalanMasınn üzerinden aylar geçti bu hukuki süreç neden devam ediyor kadın boşamadı bile bunu zaten?
kadın zorlamışır uzaklaştırma aldırcaksın yoksa boşarım seni diye, kadın çok takıntılı ve tehlikeli olmadığı sürece erkek bu yollara başvurmaz çünkü
Ya onu da düşündüm ama sanmıyorum adam korkuyordu kadına söylerim diye o yüzden yapmıştı herhalde. Ya gitti tehdit Şantaj ve cinsel taciz diye şikayet etti adam mantığa bak? Kadın yaptırmış olsa ilk önce adamın telefonundan beni engellemesi gerekirdi kadın numaramı biliyordu. Kadın da anlamış değilim yakaladığında benimle konuştu benden yardım istiyordu ben bıktım artık anlıyor musun demişti bana mesajları at demişti ya onun için neden bunu yapıyorsun neden inkar ediyorsun demişti yani. Neyin kafası bu? Bana söylediklerini duysan ya adam bkaretimi aldı ve yakalanınca gitti cnsl taciz diye beni şikayet etti düşünebiliyor musun neymiş ben onun peşindeymişim o benimle hiç görüşmemiş bilmem ne. Bana sürekli uzaklaştırma aldırdı ben de en sonunda kadına bütün detayları yazdım. Ne oldu yine boşamadı kadın?
ben uzaklaştırmayı deldiğim için adam gidip beni şikayet etti ben 3 gün hapis bile yattım uzaklaştırma deldiğim için. Bunu duyan adam keyifle beni aradı tam bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı neymiş o çok mutluymuş ben onlar için sokaktan geçen köpekten farksızmışım ben böcekmişim ben önemsiz biriymişim karısı benim adımı bile hatırlamıyormuş (karısı yakalayınca bana ısrarla adımı soyadımı soruyordu), benimle ilişki yaşamamıştım ben şizofrenmişim vs. Bir de en son diyor ki sen metres bile olamadın o kadar beceriksizsin bunun farkına var kendini tanı
adam evliligini bozmak istemiyor korkmuş da bayağı, eşi de pembe yalanlara inanıp evliligini devam ettirmek istiyor belli ki, yoksa seninle yüzyüze buluşurdu boşanmayı düşünen kadın. inandırmış adam şikayetinde uydurduğu şeyleri karısına. ayrıca story lerine onunla ilgili bir şey paylaşıp paylaşmadığını kontrol amaçlı da bakmış olabilir.
Yahu adam korkuyorsa boşamayacaksa aldatmayacak abi bunu bir erkek olarak çok net bilirsiniz. Adam senelerdir aldatıyor zaten sevgililerken de aldatıyordu bu kadını da çözemedim ben kadın da bir acayip onun da masum olduğunu düşünmüyorum. O gün havadan şov yapıp ahkam kesti adama omurgasız bile dedi kendisi ne şu anda? Kadın yakaladığı an buluşacaktı benimle ben inkar ettim adam beni tehdit ettiği için ama her şey ortadaydı zaten. Iinanabileceği bir şey yok çünkü adamın yalanları tutarsız zaten, neymiş ben onun peşindeymişim madem peşindeymişim kadın yakalayınca niye inkar etmişim ben? Madem ben onun peşindeymişim neden yakalanana kadar beni şikayet etmemiş? İlişki yaşamadıysa neyle tehdit etmişim onu? Kadın zaten adamın ne mal olduğunu biliyor emin olun. Elimde 1 buçuk senelik mesajları aramaları var kadına söyledim bunları dosyaya verdiğimi bütün detayları yazdım kadına. Kocasına inanıyorsa sence o kadın beni parçalamaz mıydı?
biliyor da boşanmak istemiyor işte, boşandıktan sonra hayatım daha mı iyi olacak diye düşünüyodur, 3 gün sonra başkasıyla aldatır yine görmezden gelir, hatta belki kadın da aldatıyodur. sen nasıl inandın bu adama? sonucta karısını boşucak bile olsaydı sonucta o kadına bunu yapan ilerde sana da yapardı. baştan yanlış olmuş bu iş
O kadına bunu yapan ilerde sana da yapar diye bir mantık olamaz o zaman sen de kimseyle sevgili olma evlenme ilerde seni de terkeder o kişi. Bu mantıkla hayat yaşayamazsınız. Ayrıca kadını sevdiğinden mi evlenmiş bu adam biraz gerçeği görelim. Sevgililerken bile aldatıyordu kadın da gelmiyordu bu bile adamın yanına… her neyse. Ayrıca kadın boşamayacakss benimle muhatap olmayacaktı işte sorun orada. Kadın beni aradığı için Konu buralara geldi farkındaysanız. Madem boşamayacak susup oturacaktı ortalığı karıştırmasaydı
Saçma sapan hareketler yapmış
Bana söylediklerini duysan ya adam bkaretimi aldı ve yakalanınca gitti cnsl taciz diye beni şikayet etti düşünebiliyor musun neymiş ben onun peşindeymişim o benimle hiç görüşmemiş bilmem ne. Bana sürekli uzaklaştırma aldırdı ben de en sonunda kadına bütün detayları yazdım. Ne oldu yine boşamadı kadın? Ama ben uzaklaştırmayı deldiğim için adam gidip beni şikayet etti ben 3 gün hapis bile yattım uzaklaştırma deldiğim için. Bunu duyan adam keyifle beni aradı tam bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı neymiş o çok mutluymuş ben onlar için sokaktan geçen köpekten farksızmışım ben böcekmişim ben önemsiz biriymişim karısı benim adımı bile hatırlamıyormuş (karısı yakalayınca bana ısrarla adımı soyadımı soruyordu), benimle ilişki yaşamamıştım ben şizofrenmişim vs. Bir de en son diyor ki sen metres bile olamadın o kadar beceriksizsin bunun farkına var kendini tanı
Metres mi olmak istiyordun
Ne zırvalıyorsun ar okuduğunuzu anlama sorununuz mı var? Adam diyor onu bana diyorum. Takıldığın kısım bu mu ayrıca
Evet sen bunu bu kadar taktığına göre
Ya malsın sie aq
Ben mi sen mi bir bak soruna
uzak durun direk,.
Ne yapayım diye sormadım Sorulan şeye cevap verin lütfen
Sen daha önce sormuştun sanki hatırlıyorum
Hergn başka bir hayat yaşamıyorum kardeş normal değil mi? Sorulan şeye yorum yapın lütfen
Uzak durcan o zaman iş işten geçmiş geri dönüşü yok
Biz ne diyoruz bu ne diyor
Tek yorum yapan benim zaten biliyorum ne dediğini neden bunları yapıyor biliyor musun
Seni kullanıp attı ya gerisi umrunda değil karısından da ayrılmak istemiyor ondan yapıyor
Kardeşim biz aksini mi söylüyoruz? Ulan karı yakalayınca zaten anlamıştı yetmedi ben yazdım kadına her şeyi/ kadın biliyor güya boşayacaktı boşamadı o da adamı eeeee adam benden ne istiyor aq her şey ayyuka çıkmış zaten aylardır benimle uğraşmanın manası ne diyoruz okuduğunuzu anlamıyor musunuz siz
bilmiyor muydun evli oldugunu
Sapiktir