ben çirkin bi kiz oldugum için iste güzellere bakıyorlar diye yazmıyorum asla. aksine bakıyorum da erkekler için dış görünüş apayrı bi boyutta. bazılarının sevgilisi hic olmamis ve bu yuzden hayatın onlara en güzelini verecegini dusunuyorlar. ve çok fazla hayallere kapılıyorlar. internette tas gibi zengin spor yapan, estetiği olan kadınlara bakıyorlar. ya da yoldan gecen giden kadınları izliyorlar. kendileri göbek önde haftada bi duş. gerçi spora gidenlerden de bari kastan öne çıkayım diye düşünenler de var. şimdi burada hayatımda olmamasini istemediğim erkekleri sıralicam galiba... kadın dedigin yemek yapmali (cunku hepinizin evlilik deyince aklınıza sicak yemek geliyor) ama aynı zamanda maasi benden asla az olmayacak eşit olacak. egitimi kesim şu olacak hatta direkt meslegi bu olsun diyonuz kilosu şu olacak yok göğsü şu cm olacak. YA SİZ CİDDİ MİSİNİZ? bakın kızlar ne düşünüyor biliyor musunuz. para kazanmasini bilsin, olgun olsun, spor yapsın isteyenler var ama inanın göğüs boyutunuzu hesaplama yapmıyorlar. ama bu soruyu meraken soruyorum. bu hayelleri nasıl kurabiliyorsunuz, kafanızın içerisini çok merak ediyorum? yargilamicam lütfen yazın
5 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulan 185 alti kendine erkegim demesin diyen kadinlar nasil erkek istiyo bir erkeklerin mi standartlari var dunyanin diger yarisina bakiyon mu sen yoksa gozun sadece elde edemedigin erkekleri mi takip ediyor
öncelikle hicbir erkegi "elde etmeye" calismadim aksine cevremde olan insanları gördüm ve anlam veremediğim durumlar oldu. ayrıca ben ne cok uzun boy seviyorum diyip iki çiçece kendiyle aynı boyda olan adamla (160) evlenen gördüm. kadınlar sizin kadar kafa da hayal kurmuyor bence bunu kabul edin. istisnalar çok nadir olabilir.
Kardesim o kadina gururu olan 160 erkek cicek micek goturmez goturdu diye evlendiyse demekki istedigi o mukemmel talibi bulamayinca mecburen evlenmis bir kadinin sonuncu secenegi olmus aman ne romantik ayrica hayal kurmuyorlar demen de yalan sen gormuyorsun sadece ben o yazdiginiz yayincilarin dmini gordum ulan siz nasil yaratiklarsiniz normalde her halti erkekten beklersiniz sartlar uyunca erkek biraz populer olunca sirf iki gram dikkatini cekmek icin gotunuzu basinizi atacak kadar yoldan cikiyonuz
sy sanki o kadın baskasini bulamadi diyelim de evlendi erkegin çok mu isteyeni vardı? romantize ettigim yok. ama kadın sonradan gayet mutlu oldu. ben burada da çok yorum okudum erkek ortamında da duydum. aman içinizde kalırmış ya da kalmış. yani hayal kursakta sizin kadar illa illa diye icsellestirmiyoruz onu diyorum. sevip mutlu olabiliyoruz gözümüz sizin kadar dışarı da degil.
Gayette disarida sen isine gelen olaylari goruyosun mutlu olmusmus yarin 180 olanla aldatinca da gorrum mutluluklarini
aynen kardesim
aynen ole
inat ettim 160la evlenip mutlu olucsm
banane benim boy takintim yokki
tamam 187 hayalim de dua et bulim. bari
banaanee
Ben de çok ama çok çok çok yakışıklı erkek istiyorum
ben de istiyorum cunku guzelim hak ediyorum
Herkes estetik kaygılara göre değerlendirme yapıyor kendince
Güzel görünmesi aslında mesele
inanılmaz bir fark var sen diger erkekler. givi degilsin
Düşünce anlamında dedin sanırım, yani bence güzel çirkin kavramı davranış ile de çok alakalı. Mesela dünyalar güzeli bir kimse, karşı tarafı alaylayıp ezerse o kişi tarafından dünyanın en çirkin insanı olarak görünür.
öyle de burada ben erkeklerin hayallerinin absurtlugune takıldım biraz. ama eklemeyi unutmusum hatirlattigin icin sagol. hem melek yuzlu hem melek karakterli. ay ne güzel.
Estağfurullah ne demek, bu güzel disincelerim için çok teşekkür ederim 😇🌺
*düşüncelerin için
olmadi ama tartismadin benle offf
rica ederim senin de düşüncelerin çok saygı duyulasi💞💌😻 duymaktan memnuniyet duydum
Niye ya 😂
Ne kadar güzel 😇💞💌✨
Güzellik gelip geçici önemli olan kalp güzelliği
sende guzelsin eminim
laf mi soktun sidmi
yoo sana iyllik yarwmaz by
he sen ysvk tayfa. her ihtimale karsi kariya guzelsin de sana bi sans verir kafasi. olum ben sizin YÜREGİNİZİ ÇÖZÜM YÜREGİNİZİ. YER Mİ ANADOLU COCU YER Mİ
Güzelim hak ediyorum diyosun ya patladim🤣
en azından maymundan hallice tiple ana de armas gibi kadınla olacagımı dusunmuyorum 😂 her sey dengine bu dunyada
Pardonda beni görmeden maymun deme hakkını sana kim verdi haspam?🤣 Bir gecelik mezesin alt tarafı.
aynen kardesim sen o da olamazsin haberin olsun
Kime göre çirkin