Erkekler neden çok güzel kadın istiyorlar?

ben çirkin bi kiz oldugum için iste güzellere bakıyorlar diye yazmıyorum asla. aksine bakıyorum da erkekler için dış görünüş apayrı bi boyutta. bazılarının sevgilisi hic olmamis ve bu yuzden hayatın onlara en güzelini verecegini dusunuyorlar. ve çok fazla hayallere kapılıyorlar. internette tas gibi zengin spor yapan, estetiği olan kadınlara bakıyorlar. ya da yoldan gecen giden kadınları izliyorlar. kendileri göbek önde haftada bi duş. gerçi spora gidenlerden de bari kastan öne çıkayım diye düşünenler de var. şimdi burada hayatımda olmamasini istemediğim erkekleri sıralicam galiba... kadın dedigin yemek yapmali (cunku hepinizin evlilik deyince aklınıza sicak yemek geliyor) ama aynı zamanda maasi benden asla az olmayacak eşit olacak. egitimi kesim şu olacak hatta direkt meslegi bu olsun diyonuz kilosu şu olacak yok göğsü şu cm olacak. YA SİZ CİDDİ MİSİNİZ? bakın kızlar ne düşünüyor biliyor musunuz. para kazanmasini bilsin, olgun olsun, spor yapsın isteyenler var ama inanın göğüs boyutunuzu hesaplama yapmıyorlar. ama bu soruyu meraken soruyorum. bu hayelleri nasıl kurabiliyorsunuz, kafanızın içerisini çok merak ediyorum? yargilamicam lütfen yazın

Erkekler neden çok güzel kadın istiyorlar?