evet benim bir arkadasımda bu proplem le karsı karsıya kalmıstı bir çözümü yok sana sunu söleyim insan isteyince yapamıcagı hiç birsey yok demmekki sevmiyor dudakdan öpülmeyi madem hiç bir sorunu yok ... insan istemezmi yaa sevdigini saatlerce öpmesini dudagına yapısınca bırakmayan insanlar var sana da bölesi denk gelmiş nediyelim sansmı diyelim ... alın simdi bakın konu nereye sıcrıcak bakın arkadasımızın proplemi öpüşmeyen bir sevgili veya es simdi bu insan ne kadar severse sevsin eninde sonunda doya doya öpüşmek için bir karsı cins ile öpüşmek isticek simdi burada kim suclu ... isteksiz olup tesvik ettiren suclu neden erkegini tatmin edemeyen kadın aldatılmaya mahkumdur.. bu bayanlar içinde geçerli gerçekten önemsemeyen bir erkekle beraberlik yasayan bir bayan onu rahatlıkla aldata bilir çünkü su açik ve seçiktirki bir erkek veya bayan bir seyler paylaşmak için yasarlar onuda yasayamıyorlar sa ya ayrılırlar.. yada aldatılırlar... simdi bu arkadasımızın karsısına dudaktan öpüşmeyi seven bir karsı cins birisi çıksa yakınlas sa bu arkadasımız sizce karsılıksız kalırmı soruyorum size belki kalır ama bi müddet çünkü öpümeyeli baya olursa ki buda ileride porplem demektir.. umarım sorunun çözülür.. mutlu olursun .. nedesem boş çünkü...
54 Yorumla- +1 yıl
asıl ben teşekkür ederim .. ya porplem öpüşmekten ziyade anlamamakla da alakalı simdi öpüşmeyi sevmiyor ileride sarılmayı senin ona fazla ilgi duymanı yatakta sırtını dönüp yatmayı falan bunlar büyücek ama bu proplemler arasında birde söle bir arastırmada koç kova ikizler burcu olan sahıslar birlikteliklerinde hep proplem yasıyan tiplermiş.. bu proplemlerin çogunu ele almıslar.. genede sana sabırlı olmanı isticem elbet anlıcak sana nasıl yaklasması gerektigini ama insallah zamanında anlar...
- +1 yıl
ya okadar kafana takma ama burc uyumlarında genelde uyumolayı dogru çıkıyormus ben hiç inanmamıstım ben boga burcuyum simdi ben uyum saglıyabildigim 4 burc var onlarımı arıyım simdi kalkıp yengeç /balık/başak/oğlak simdi bunlarımı kalkıp arayım ben saçma görüyordum ama gerçekten anlasa bildigim erkek arkadaslarım çoguda bu burclardan cidden sasırdım baktımda söle iyide ben bayana burcunumu sorucam simdi sen hangi burcsun koç dicek yok bizim iliskimiz olmaz ayrılalım varmı böle saçmalık ya
Peki ya sizde..Daha önce bu konuda yorum yapmıştım bir üyeye...
Mesela...
Dişlerinizi fırçalarmısınız..
bir baş soğan,sarımsak yiyip yanına gidermisin.
En önemli konu...6 yıldır bu adam sizi öpmüyorsa...
bir gastrocuya gidin mide hastalığından dolayı ağzınız kokuyor olabilir...
Böyle bir kadını AZRA BALKAN olsa kimse öpmez efendim...01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi dudaklarına nutella sur. Bu bitecek de. :)) Hoşlanmasını sağlayabilirsin böylece
22 Yorumla- +1 yıl
hahaha süper fikir yazdım bi kenara :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadce öpusmek mı ıstıyor aranızda cınsel ıstek mı yok asıl sorun bu...
12 Yorumla- +1 yıl
belkı bu da normaldır..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oral Dönem denen bebeklikteki psikolojik dönemi atlatamamıs ya da o dönemde yaşadığı bir sorunu fazla kafaya takmış. Anlayışlı ol. Fazla üsteleme.
13 Yorumla- +1 yıl
, oral dönemde takılıp kalan kişi ; oral hazlara düşkünlük taşır , dudak tiryakiliği sigara içme , ağızıyla oynama , çiğdem çekirdek çitleme , parmak emme , öpüşmeden aşırı haz alma gibi bu daha çok kişinin obsesyonları olabileceğini gösteriyor , öpüşmek sanıldığının aksine
- +1 yıl
belki de cinsellikten çok daha fazla ten uyumu ve partnerini beğenme içerir , önceki kız arkadaşımla hiç öpüşemezdim ve beni rahatsız eden garip bir his vardı , sigara içmezdi , dişleri tertemizdi , altın gibi bir gülüşü vardı ama ağzından gelen ekşimsi bir koku vardı , bu klasik ağız kokusu gibi değildi, mide kökenli ekşi bir kokuydu ve normal bir insanın bunu algılaması çok zordu , beni rahatsız ediyordu kendisini açıkca söylemeliyim ki ilişkimiz boyunca dış görünüş olarak beğenmedim ve dudakları yok denecek kadar inceydi , dudak yoksa sadece ağzın içini öpüyosunuz ve buda öpüşmeyi eğlenceli kılmıyor ve öpüşmekten kaçmadım ama sonraki partnerim sigara içmesine , dk başı kahve içmesine rağmen onu çok beğenirdim sürekli öpmek istedim..
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. demek ki sana değer veriyor. seni evlendikten sonraya saklıyor. böyle olduğuna sevinmelisin bile her erkek böyle değildir -çoğu-bi hafta beraberlikten sonra evine çağırır
51 Yorumlayazdigimiz hicbirseyi begenmiyorsun, itiraz ediyorsun. sende fiziksel bir sorun yoksa karsindakinde vardir ozaman. asik bir erkek, sevgilisi öpüsmek istiyor ama ben sevmiyorum diye karsilik vermiyorsa o kisi normal degildir.
hani cok tutucu olur der, ben evlenmeden bisey yasamak istemiorm ok neyse deriz.
bu durumda nasil yardimci olalim sana? ne diyelim yani elini ayagini bagla zorla öp öyleyse.03 Yorumla- +1 yıl
Benim söylediğim 3 nedenden biri işte.
Bir de ''Gayet kalın dudaklarım var.'' demen arkadaşına yeterli geliyor anlamı taşımaz. Mesela ben yalnızca estetikli dudaklardan ya da insanların abartı bulduğu dudaklardan hoşlanıyorum. Üst dudağı da en az alt dudağı kadar büyük olmalı bir kadının.
ileride evlendin diyelim o zaman ne olacak öpüşmeyecek misin evlilik boyunca yapmaaaaaaa
bunun nedeni bence başka istememesi tanımıyorum kendilerini ama emin ol bu kadar saçma bir şey hayatım boyunca duymadım
ya insan sevdiğini öpebilmek için bin bir takla atar ya özellikle erkekler sizde tam tersi vallla okuduğumda baya bi güldüm ya ben sevgilimi öpebilmek için bazen evden çıkarken 2-3 defa dönüp öperim öpmeye doyamam
tıpın incelemesi gereken bir vaka senin sevgilin inan bana00 Yorumlaei ta ne diğim bacım size bizimde aşkımız bitmiş 6 yıldır aşk da neymiş iyi ne güzel imrendim.
11 Yorumla
+1 yılDudakların incedir ya da dişlerinde problem vardır.
15 Yorumla- +1 yıl
Yeterince çekici dişlere ve dudaklara sahip olan bir kadını sağlıklı ve ona abayı yakmış bir erkeğin öpmek istememe şansı yok. Üç ihtimal var.
1- Farketmediğin bir sorunun vardır ağız bölgende.
2- Çocuğun ağzında ya da burnunda problemler vardır. Nefes almasında ya da dişlerinde.
3- Çocuk 6 yıl sonrası seni artık yalnızca seviyordur heyecan bitmiştir ki bana olan da buydu. : ) - +1 yıl
ama 6 yıl önce de böyleydi. ben sorumu açık soramadım sanırım. daha dogrusu soru sormamışım. öpüşmeyi sevmiyor, bende hiçbir problem yok. eski erkek arkadaşımla öpüşmekten çok büyük keyif alırdık. ona nasıl sevdirmeye çalışabilirim, bir yolu var mıdır sorum buydu aslında. yeni üyelik+ilk soru=saçmalık :)
- +1 yıl
Onun da sevdiği bir meyvenin aromasını barındıran, dudaklara sürülen şu zımbırtılardan dene. ''Madem çiftlerde iş yok tek çözüm gene çilek.'' demiş bir Hindistanlı.
agzinda hosuna gitmeyen koku olabilir, agiz kokusu dislerinin nekadar temiz olduguyla baglantili degildir icten gelen bir kokudur.
agzi kokan kisiler genelde kendileri farketmez bu durumu ama karsi taraf farkindadir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok ilginç ve bir seçenek söyleyemiyorum çnkü hepsi geçici nedenler olabilir kalıcı olması sadece artık sana kıyamadığıdır.
00 Yorumlaerkekliğini kontrol et :) düşündüğün kişi olmayabilir:) öpüşmekten hangi erkek hoşlanmaz ya bu ne yaaaaaa ilk defa sende duydum
01 Yorumla
+1 yılkendi ağzının koktuğunu düşünüyo olabilir. böle bişey olamadığına inandır.
00 Yorumla
+1 yılcok ilginc bisey ilk defa duyuyorum insan sevdigini opmez mi ya birak opmeyi ben onun elini tutabilmek icin neler verirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mesela öpüşmeyi sevmem diye nitelendiriyordum kendimi, meğer öyle değilmiş ben öpüşmeyi seviyormuşum. Öpüştüğüm kişiyle öpüşmeyi sevmiyormuşum.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilemem, onu öpüşen bilir.
+1 yılalla alla öpüşmeden olmaz
sen öptürmezsen bende başkaları ile öpüşürüm de00 YorumlaGeniz eti vardır, aldırınca geçer .)
14 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar