Aşk İlişkileri 6 gü Kızlar ve beyler hayalinizdeki erkek kadın fiziksel olarak nasıl olmalı? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 02 Benim için erkekte 1.85 civarı boy 70 kilo yüzü de böyle sakalsız ya da hafif sakallı zayıf yüzlü vücutlu bir erkeğe zaafım var sizin ya Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Kızlar ve beyler hayalinizdeki erkek kadın fiziksel olarak nasıl olmalı? 43 Görüşünü yaz
Jack_99 | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü 185 ama 75 kiloyum:) benim hayalim minyon kadın daha çok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü İyisin o zaman Jack_99 6 gü Teşekkür ederim:^^ Soran 6 gü Rica ederim Hepsini Göster Daha Az Göster Jack_99 6 gü Ben rica ederim minyon kız:)
Gizli Üye 6 gü Şöyle 1.80 boyunda açık kahve saçları ve gözleri, beyaz tenli, dalgalı yana yatık saçlar ve siyah sweet olmazsa olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Görüş sahibi 6 gü Ve babyface Görüş sahibi 6 gü @SeneyeInEngland üniversiteli yaşı 19-20 Soran 6 gü Ben yüz ve saç da takık değilim Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 6 gü Fizikkkk Görüş sahibi 6 gü @SeneyeInEngland anlamadım? Görüş sahibi 6 gü @SeneyeInEngland Çok kötüsün beni kendinle karıştırdın Görüş sahibi 6 gü İğren. sin dedim bana küfür etmiş oldun ya Görüş sahibi 6 gü @SeneyeInEngland genç olması onun karaktersiz olduğu anlamına gelmiyor öyle biriyse bırakırım * bahsediyorsun bu aptallarrın işi Soran 6 gü Ama canım benim sen ömür boyu bulamazsın kusura bakma da gerçekler o tip Dr erkek öyle olur yani maalesef ülkemizin erkeklerinin genleri bozuk Görüş sahibi 6 gü Aynen öyle türk aramam zaten ispanyaya falan gidince inşallah Soran 6 gü Bence de bizim ülkenin erkeklerinin genleri bozuk
Sfssfg Xper 2 6 gü Ben de 1.85 boylarında uzun boylu kilolu veya yapılı erkekleri beğeniyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Kilolu hiç beğenmiyorum Sfssfg 6 gü Bence hoş duruyor ben de aşırı zayıf erkeklerden hoşlanmam Soran 6 gü Ben de bayılıyorum uzun zayıf erkeklere Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 6 gü Zaafım var yüzü çirkin bilr olsa Sfssfg 6 gü Vay be
candyjelly | Aşk İlişkileri konusunda 990 görüş paylaştı. Yoda 6 gü o erkek anca hayalde kalır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Öyle aslında orası gereken o Soran 6 gü Yani bir erkekte olması gereken o yani ama bizim erkeklerin genleri bozuk candyjelly 6 gü bizimki de çok güzel sayılmaz Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 6 gü Yine erkeklere göre iyidir candyjelly 6 gü yanii
terenzi Xper 7 6 gü Bul o zaman Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Ah nerde terenzi 6 gü O sana bağlı Soran 6 gü Nasıl yani Hepsini Göster Daha Az Göster terenzi 6 gü Arayan isteyen derdinde bulur devasinida
sedat1aslannn | Aşk İlişkileri konusunda 301 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü Kısa boylu minyon beyaz tenli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Çok rahat bulursun sedat1aslannn 6 gü Yok kanka bulamıyorum Soran 6 gü Sen nasılsın Hepsini Göster Daha Az Göster sedat1aslannn 6 gü Ne anlamda tam olarak ölçü falan mı Soran 6 gü Boyun kilon fiziğin sedat1aslannn 6 gü 175 80 sedat1aslannn 6 gü Bugday tenliyim zaten resmim var sedat1aslannn 6 gü Yaşım 27
GereksizModlar | Aşk İlişkileri konusunda 189 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü saçı olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34185 ama 75 kiloyum:) benim hayalim minyon kadın daha çok
İyisin o zaman
Teşekkür ederim:^^
Rica ederim
Ben rica ederim minyon kız:)
Şöyle 1.80 boyunda açık kahve saçları ve gözleri, beyaz tenli, dalgalı yana yatık saçlar ve siyah sweet olmazsa olmaz
Ve babyface
@SeneyeInEngland üniversiteli yaşı 19-20
Ben yüz ve saç da takık değilim
Fizikkkk
@SeneyeInEngland anlamadım?
@SeneyeInEngland Çok kötüsün beni kendinle karıştırdın
İğren. sin dedim bana küfür etmiş oldun ya
@SeneyeInEngland genç olması onun karaktersiz olduğu anlamına gelmiyor öyle biriyse bırakırım * bahsediyorsun bu aptallarrın işi
Ama canım benim sen ömür boyu bulamazsın kusura bakma da gerçekler o tip Dr erkek öyle olur yani maalesef ülkemizin erkeklerinin genleri bozuk
Aynen öyle türk aramam zaten ispanyaya falan gidince inşallah
Bence de bizim ülkenin erkeklerinin genleri bozuk
Ben de 1.85 boylarında uzun boylu kilolu veya yapılı erkekleri beğeniyorum
Kilolu hiç beğenmiyorum
Bence hoş duruyor ben de aşırı zayıf erkeklerden hoşlanmam
Ben de bayılıyorum uzun zayıf erkeklere
Zaafım var yüzü çirkin bilr olsa
Vay be
o erkek anca hayalde kalır
Öyle aslında orası gereken o
Yani bir erkekte olması gereken o yani ama bizim erkeklerin genleri bozuk
bizimki de çok güzel sayılmaz