Kocam kendisinden 15yaş küçük kıza meleğimsin sen benimsin diyor?

Aldatıyor pislik herif, ne hevesi? Ben, Türk kızlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, kaslı, yakışıklı büyük penisli vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim; herifin yaptığına bak! Ahh dünya; neden adaletsizsin o*ospu çocuğu?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İzle uzaktan zevkli olur
Siz hiç tepki vermeden kalabildiniz mi bunları görmenize rağmen? Özellikle araba olayını? Kendinize hiç saygınız olmadığında işte böyle herşeyi rahat rahat yapar bu erkek milleti. En azından orada rezillik çıkarabilirdiniz. Daha ne olmasını beklediniz tepki vermek için?
Öncelikle bir süre eşinden uzaklaşmalısın ( yakınının evine gidebilirsin) nedenini sorarsa; "sen bunu çok iyi biliyorsun, ben ilişkimizi bir süre gözden geçireceğim bu süreçte lütfen beni rahatsız etme." Diyip onu merakta bırak ve hemen affetme.
Her şey ortada. Aşık olsa ne değişir olmasa ne değişir. Aldatıyor ve ihanet içinde. Bu kadar delile, ispata rağmen hala nasıl susuyor sabrediyorsun pes yani.
Ve daha ne görmediklerini yazdı. Haliyle geç kadın. Haliyle daha yeni, heyecanlı ve istekli. Aranız nasıl, ne kadar yakınsınız, ne derece anlaşıyor ve iyi geçiniyorsunuz bilmiyoruz, ama görünen o ki sizde bulamadığı bir çok şeyi on da bulmuş. Aynı şeyi sen yapsaydın, o bu kadar rahat ve sessiz kalırmıydı bir düşünün. Evet konuyu bildiğinizi söyleyin ve ikinizin de Allah be... sını versin, hadi herkes yoluna deyip, açın boşanma davanızı, donuna kadar da isteyin nafaka ve haklarınızı.
Abla bi git artık kaç gündür aynı sorular, hak ediyorsun senin gibi takıntılı saplantılı birine normal!
Kocan aç gözlü doyumsuz şirefsizin teki tam bir kupek yapacak şey katlanmak razı olmak ya da ayrılmak başka bir şey yok nafaka almak ihaneti kanıtlamak
Takip ettiğinde uzaktan adamın ne kadar istekli olduğunu izleyeceğine gidip bassaydın ikisini de rezil etseydin
Senin düşüncen ne peki bu konuda belki hoşuna gider senden beklentisi olmaz kocanın cinsel manada sende rahat edersin...
O kız sensin seviyir denmez ona s... k.. yor denir.. Evli adam karısını boşamamışsa sonunda karısına döner ondan öyle yazdım ben madem sevecek bırakacak bosayack karısını... yok sa sevmek için onunla değil Z... kmk. için
Kızlar Bir Adım Öne sen ihmal mi ettin kocani
Uyuyamiyabilir. Belki onu dusunerek sana yaklasacak. Sen itiraz edebiliyormusun iliski isterse. Yoksa soz hakkin yok mu
Ne mi yapman lazım? Sağlam bi nafaka ve boşanma. Sakın kendini küçük düşürme
terkedeceksin napacan kanıtları al tazminat ve nafaka alırsın
bir gün tek başına diye bir roman var aklıma o geldi. kıza deli gibi aşık maalesef
Aşık mı sende bulamadıklarını onda bulduğu için kızı elinde tutmak için mi öyle iltifatlar ediyor?
Yahu adam gönül eylendiriyor. Seni bıynuzluyor. Kız çıtır. Tabiki heyecanlanacak
Çağırın bir de grup yapın bari, öyle bir anlatıyorsun ki
Kocan seni de iyi doyuruyorsa bırak ne yaparsa yapsın
Konuşmalari kaydet telefonuna ekran resmi al onun telefonundan çek kendine at dursun bı kenarda boşanmak için lazım olur
Sen ne yapacaksın bilmiyorum ama bende eşimi bu şekilde yakaladım biliyor musun ve inan bilmiyorum ne yapacağımı
Kocan kızla sevişmiş bunu gözlerinle görmüşsün sence de ne yapman gerektiğini soruyor olman garip değil mi boşanma avukatı bul
Yenge sen okadar genişmisin ya. Boynuzun 1 metre olmuş
Volkan vol.2 konuş kocanla, gözü dışarıdaysa ayrılmanız daha iyi
geçici bir heves de olsa hoş değil, ben yerinde olsam cidden oturup konuşur ayrılırdım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş